U bent hier: Home / Terroristische organisatie van journalisten

Terroristische organisatie van journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust blijken plannen te zijn van journalisten. Bedacht en opgesteld door een prominente journalist. Verspreidt en van positief commentaar voorzien door journalisten, en door journalisten van vandaag onder de pet gehouden en van propaganda voorzien als zogenaamde correspondent Israël of Palestina bij het NIW, de Telegraaf of een andere organisaties van de massamedia.

De journalist die de Holocaust heeft bedacht predikt het Zionistische gedachtegoed wat aansluit bij de eeuwen oude antisemitische wil van de Christenheid om Europa vrij te maken van Joden en andere minderheden. De dagboeken van de held van Wilders zijn in zijn moerstaal Duits in 1922 en 1923 verspreidt onder journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. In hun publicaties waren betrokkenen laaiend enthousiast over de vooruitstrevende plannen voor gedwongen revisie van de Diaspora waarbij Joden ritueel worden geofferd in de kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders.

Het pamflet na de Franse Revolutie wat het fundament heeft gelegd voor de Jodenvervolging van 1940-1945 is geschreven en gepubliceerd door de held van Wilders. De prominente journalist Herzl die bijkans 'on the fly' uitvinder is van lobby en massacommunicatie. Journalist Esther Voet van het NIW neemt deel aan het bedreigen van Magistraten om de Nazifeiten van de helden van Wilders te ontkennen. Journalist Jan Frank van het NIW doet alsof zijn neus bloed. De Nederlandse journalistiek blijkt deel te nemen aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders die toewerkt naar de Derde Wereldoorlog en de definitieve uitroeiing van de Semieten.

De publicaties van de helden van Wilders laten zien dat Wilders en een relevant deel van de Nederlandse journalistiek voortbouwt op de successen van de terroristische organisatie van de helden van Wilders om de Joden uit te roeien en overige minderheden te separeren en een Nieuwe Wereldregering onder Leiding van Oligarchen te installeren. Dat de Nederlandse journalistiek geen moment bereid blijkt berichten in de sociale media over het instorten van de torens van de Twin Towers en de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de Nederlandse politiek serieus te nemen, en zelfs actief bijdraagt aan het bestrijden van boodschappers, is een zieke schande en blijft niet zonder wraak.

Het bovenstaande zijn bikkelharde feiten. Dit betekent niks anders dan dat het buigen of barsten wordt voor de Nederlandse journalistiek die zich overal en nergens verenigt valse feiten als waarheid verkopend. Het is evident dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Ook is het evident dat de helden van Wilders de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers. Ze erkennen zelf dat de Tweede Wereldoorlog hun oorlog is. Er is overigens geen bewijs dat de Holocaust geslaagd is. Dat mag alleen niet gezegd worden van de Nederlandse journalisten want dat vinden zij Jodenhaat, bovendien dreigt journalist Esther Voet dan met afgrijselijke consequenties,

Nu wil het toeval dat het risico bestaat dat GeenStijl alias TMG betrokken is bij de aanslag op de MH17. Het is in ieder geval nog niet uitgesloten. Ook is TMG of althans GeenStijl initiatiefnemer van het raadgevend referendum over het associatieverdrag met Oekraïne en blijken journalisten totaal niet geïnteresseerd in het bewijs dat Jan Roos en GeenPeil iedereen heeft bedrogen met zelfbedachte handtekeningen en zelf gedrukte ondersteuningsverklaringen en elektronische aflegging bij GeenPeil en niet schriftelijk zoals de wet eist.

Journalisten zijn varkens. Arnold Karskens die iedereen de les lezend zelf met zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden onderduik verleent aan oorlogscrimineel Fred Teeven die in vereniging met Wilders en TMG en GeenStijl en Jan Roos verantwoordelijk is voor de vluchtelingenproblematiek en de aanslagen in Parijs, Brussel en Antwerpen. De Islamitische Staat voert een proxy oorlog voor volgers van de helden van Wilders. Wilders is een blanke terrorist van de Islamitische Staat die zijn licht getinte bondgenoten ophitst tegen de belangen van Nederland, de wereld en Europa. Hij wordt daarbij ondersteund door de journalisten en verslaggevers van GeenStijl en dus TMG wat als Telegraaf in 1923 al wist van de aanstormende Holocaust en niemand waarschuwde.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus