U bent hier: Home / Tevreden met Holocaust

Tevreden met Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Israël kan tevreden zijn met de geslaagde Holocaust op zes miljoen Joden. Israël kan de schade verhalen op de Duitse partners, heeft het gedroomde land in bezit en weinig mensen weten dat de grondleggers van Israël de initiatiefnemers zijn van de Holocaust. Zij die het wel weten zwijgen en demoniseren anderen die de feiten openbaren met lasterlijke aanklachten. Journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad wisten al in 1923 van de ophanden zijnde Jodenvervolging en besloten de initiatiefnemers te prijzen.

De muntTot op de dag van vandaag worden de initiatiefnemers van de Holocaust veer na veer in de reet gestoken. Kritiek op Israël is niet mogelijk zonder dat een horde journalisten zich stort op de boodschapper om het de mond te snoeren want zij vinden dat kritiek op Israël gelijk staat aan antisemitisme. Bijzonder geraffineerd gedaan van de grondleggers van de Holocaust dat zij als slachtoffers door het leven gaan.

Sinds de oprichting van Israël te Basel augustus 1897 bedient het zich van geweld en terreur. Vanaf het begin in 1897 heeft Israël zich militair georganiseerd om de Exodus te laten plaatsvinden. Na de Franse Revolutie en de vrijheid, gelijkheid en broederschap voor iedereen ontdekte de Zionisten dat het antisemitisme in Europa welhaast verdampt was. Meeste mensen denken dat het antisemitisme juist toenam omdat de Zionisten dit zeggen.

Het omgekeerde is waar. Door de Franse Revolutie raakte de Joden in West Europa verlost van de antisemitische kerstening van de Papen en aristocraten. Dat was tegen het zere been van deze elite die sindsdien de best doet om het wereldbestuur te revisioneren tot het aristocratischbestuur uit de 17e eeuw. Dat het voorgaande keiharde feiten zijn en geen verzinsels blijkt uit de talrijke authentieke publicaties van de Zionistische helden van Wilders die door de Nederlandse journalistiek willens en wetens onder de pet worden gehouden.

De massamedia is steevast op handen van de initiatiefnemers van de Holocaust en voorkomt keer op keer dat de ware identiteit van deze terroristen algemeen bekend wordt. Willens en wetens worden de leugen volgehouden dat Hitler de leider was van het Nazirijk terwijl zijn Zionistische partners de feitelijke grote mannen en vrouwen zijn. Hitler vormde een diepgaande symbiose met de groep volgers van de Zionistische helden van Wilders om Israël te stichten. In vereniging hebben zij zes miljoen Joden geofferd voor land in de kampen van de familie van de patroon van de Zionistische helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus