U bent hier: Home / Theo van Gogh niet de laatste

Theo van Gogh niet de laatste

by J.L. de Kreek — last modified 23-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Theo van Gogh was niet grappig, behalve wanneer het om Joden ging. Dat van die suikerzieke Joden en toen hij Anne Frank liet zeggen dat ze gehaald worden kon omdat haar dagboek klaar was, was bijzonder geestig. Het mocht niet gezegd worden. Van Gogh kreeg een spreekwoordelijk mes in de rug. Niemand heeft het er over. Over Joden kan en mag nog altijd niks gezegd worden zonder dat dit ernstige consequenties heeft. Mohammed B. had Van Gogh met de pen moeten vermoorden, dan was hij een held geweest.

Theo van Gogh was een laffe vriend van extreem rechts zoals @Pritt, Nanninga, Joshua Livestro, Bolkestein, Hans Jansen en Geert Wilders dat ook zijn. Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali worden in een adem genoemd terwijl Ayaan het bloed van miljoenen moslims aan de handen heeft. Theo van Gogh zweeg over de evidente christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. Hij zweeg over Balkenende en Verhagen en de ziekte der christenen om altijd te willen kerstenen.

Van Gogh zal niet de eerste Nederlander blijken te zijn op wie een aanslag gepleegd wordt door een Mohammed B. Er zijn miljoenen Mohammed B's. Als ze geen Mohammed heten dan is het Achmed. Ze komen gewoon naar Europa en steken iemand overhoop op straat. Omdat ze gelijk hebben. De westerling is een parasiet die zichzelf verheerlijkt en blijft doen alsof de aanslagen in de VS 11 september 2001 geen 'false flag' zijn. De genocide van de westerling in Irak wordt gewroken op elke Nederlander.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus