U bent hier: Home / Theo van Gogh was racist

Theo van Gogh was racist

by J.L. de Kreek — last modified 02-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Mohammed B. heeft een racist vermoord. Zijn brieven bewijzen het. Met de kennis van nu kan de moord op Theo van Gogh zelfs vergeleken worden met verzetsdaden tegen Nazi's, massamoordenaars en hun handlangers. Sinds het intreden van Ayaan Hirsi Ali in de politieke arena van Nederland is zij constant bezig om de Moslims en de Islam te terroriseren middels oorlogsmisdadig beleid en strategie van de VVD. Ayaan Hirsi Ali is hiermee niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die zich hebben aangesloten bij de kruistocht tegen de Islam.

Ten tijde van de moord op Theo van Gogh was heel Nederland ermee bekend dat Ayaan Hirsi Ali en haar VVD politiek leiding gaven c.q. deelnamen aan oorlogsmisdaden en terrorisme van 'the Coalition of the Willing' in Irak sinds 2003. In ieder geval hebben zij dit politiek ondersteund. Deze onrechtmatige agressie heeft geleid tot een genocide van industrieel formaat waarvoor Ayaan Hirsi Ali en de VVD nog strafrechtelijk vervolgd moeten worden. De discriminatie-feiten van Wilders laten zien dat een racistisch motief de grondslag is. Dan ook nog het ongefundeerde gefulmineer van Van Gogh op de Islam en de hypocriete Christenheid ongemoeid latend, en niemand die oog heeft voor het feit dat de aanslagen in de VS 11 september een 'inside job' moeten zijn.

Boeiend aan de afscheidsbrief van Mohammed B. voor Ayaan Hirsi Ali die hij samen met een brief aan Theo van Gogh op het lichaam van de vermoordde cineast achterliet is dat hij gelijk heeft wanneer hij schrijft dat “de Nederlandse politiek gedomineerd wordt door vele Joden die een product zijn van de Talmud leerinstellingen”. Huis arabist van Geert Wilders en GeenStijl die tevens beroepskatholiek is, beweert altijd dat Joden door de Koran gelijk gesteld worden met "Apen en Varkens" terwijl volgens de leerstellingen van de Talmoedische Joden die de sfeer verzieken overal alleen zij mensen zijn en anderen mogen worden voorgelogen.

De Talmud is niet door Gd geïnspireerd zoals iedereen weet. De Talmud is de gootsteen van het Joodse geloof. Een spirituele afvalput. Een religieus riool. De Talmud-adepten zijn ook samen te vatten met de termen: Zionistisch gespuis. Deze mensen willen onder andere strikte beperking op de vrije meningsuiting. Het zijn de inspirators van fascisten en racisten, de grondleggers van het antisemitisme, de helden van Wilders, de vrienden van Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh. Ook Geert Wilders strijdt tegen de Islam. Niet alleen vanwege de moord op Theo Van Gogh. Ook omdat Wilders net als Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh deelneemt aan dezelfde kruistocht tegen de Islam en Arabieren.

Mohammed B. stelt in zijn afscheidsbrief voor Ayaan Hirsi Ali haar de interessante vraag wat zij “vindt van het feit dat er een burgemeester in Amsterdam aan het roer staat, die een ideologie aanhangt waarin Joden tegen niet-Joden mogen liegen?” Mohammed B. bedoelt natuurlijk ook de zieke Holocaustleugens van de Zionisten om Palestina onrechtmatig van de oorspronkelijke bewoners te onteigenen. Dan vraagt Mohammed B. aan Ayaan Hirsi Ali wat zij vindt van het feit dat ze “deel uitmaakt van een regering die de Staat steunt met een ideologie dat genocide bepleit?”

Het gaat daarbij vanzelfsprekend om de ideologie van het CDA en VVD en de PVV wat ongestraft genocide in Moslimlanden volbrengt. Hoeveel Arabieren vermoord zijn middels het politieke consent van Ayaan Hirsch Ali en de VVD moet forensisch onderzoek uitwijzen. Vooralsnog zijn de schattingen dat zeker rekening gehouden worden moet met meer dan anderhalf miljoen door Ayaan Hirsi Ali en de VVD vermoorde Arabieren. Dat Theo Van Gogh en Ayaan Hirsch Ali innig samenwerkte bij en tijdens de ook voor Van Gogh kenbare oorlogsmisdaden en genocide van Ayaan Hirsch Ali op de Arabieren is de oorzaak van de moord op Theo van Gogh die meer zijn eigen schuld is dan racistisch Nederland toegeven wil.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus