U bent hier: Home / Thierry Baudet adoreert Adolf Eichmann

Thierry Baudet adoreert Adolf Eichmann

by J.L. de Kreek — last modified 25-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Volgens De Volkskrant heeft Thierry Baudet besloten critici die hem in de nazihoek duwen als ‘patiënten’ te beschouwen. Thierry Baudet pathologiseert hun reacties. Personen met Joodse achtergrond hebben besloten Thierry Baudet via de Rechtspraak te slopen omdat zijn impersonatie van Adolf Eichmann angstwekkend realistisch is en historicus Baudet willens en wetens verzwijgt dat Eichmann en de Zionisten vrienden waren. Omdat Joden beschaafde mensen zijn hebben personen met joodse achtergrond besloten Thierry Baudet kalt testellen middels een Jihad alle middelen rechtens. Dat is met aangiften en zo. Thierry Baudet bewondert de Nazi’s.

Net als Adolf Hitler met Zionist Feder in 1922 met de Bierkellerputsch kaapt Thierry Baudet de democratie. Meeste mensen denken dat Thierry Baudet en GeenPeil het Oekraïne Referendum hebben gewonnen. Dat is niet waar. Thierry Baudet en GeenPeil hebben die verkiezingen vervalst. De verklaringen die door Jan Roos met dozen tegelijk zijn afgeven bij de kiesraad bezitten geen rechtsgeldige handtekening. De Kiesraad controleert dat allemaal niet. Hele knappe ‘man in the middle’ attack van Thierry Baudet. Door de betrokkenheid van Thierry Baudet ontstaat er ook een zweem van legitimatie omdat Thierry Baudet zo’n knappe jurist is. Thierry Baudet is bovendien afgestudeerd geschiedkundige.

De authentieke documenten die bewijzen dat Thierry Baudet zich willens en wetens schuldig maakt aan geschiedsvervalsing staan al decennia in de universitaire bibliotheken van Europa. Thierry Baudet heeft opgetreden bij de Zionisten. Daar heeft hij de Zionisten beloofd dat er geen vrede zal zijn in het Midden Oosten. Thierry Baudet vergeet steeds iedereen te vertellen hoe het echt zit met de Zionisten en de Joden en de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog terwijl hij als jonge flamboyante historicus die ook juridisch is opgeleid weet dat iedereen behalve het internationaal terrorisme er belang bij heeft dat historici erkennen dat WOII en de Holocaust zijn georganiseerd door Zionistisch geïnspireerde journalisten die al sinds 1922 symbiotisch samenwerken met de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

Thierry Baudet die veinst op te komen voor het algemeen belang is één van de voortrekkers van de restauratie van het ouderwetse aristocratisch wereldbestuur van het syndicaat wat verantwoordelijk is voor WOII, de Holocaust, 9/11 en mogelijk de aanslag op de MH17. Thierry Baudet was tegen het associatieverdrag met oekraine omdat Thierry Baudet daarmee anarchy bewerkstelligt in Oekraine net als zijn morele voorbeelden voor de Tweede Wereldoorlog realiseerde om de Joden als vluchtelingen op te jagen. Personen als Jan Roos en Thierry Baudet en de Telegraaf Media Groep bezitten het oogmerk Europa in chaos te plaatsen om de nieuwe macht te bepalen. Zij doen niks anders dan verspreiden van nepnieuws. Ze hebben het bijvoorbeeld nooit over de keiharde feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers met geen enkele mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dit is omdat het werk van Thierry Baudet en TMG dezelfde agenda als van de daders van 9/11 dient.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus