U bent hier: Home / Tom Staal steunt terrorisme

Tom Staal steunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 24-05-2017 09:21
Opgeslagen onder:

Journalist Tom Staal vraagt kamerleden namens GeenStijl “heeft Den Haag de oplossing” voor terreur. Tom Staal vindt de aanslagen uiteraard verschrikkelijk. De oplossing voor het terreur is dat Tom Staal en zijn collega's bij het Telegraaf-concern stoppen met het faciliteren van internationaal terrorisme. Tom Staal kan om te beginnen eerlijk zijn over de schuld van Geert Wilders aan de succesvolle aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waar GeenStijl zeer tevreden over was. Ook kan Tom Staal openbaar maken dat Geert Wilders de grote initiators van Hitler en de gaskamers als helden bewondert.

Tevens is het aan Tom Staal om te erkennen dat het Telegraaf-concern al in 1922 in bezit was van de terroristische agenda voor oorlog en Holocaust van de helden van Wilders en de maker op een voetstuk plaatste in verband met zijn zogenaamde voorzienigheid. Voorts is Tom Staal gehouden bekend te maken dat de torens van de Twin Towers helemaal niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat de Nederlandse politiek uit een bende misdadigers bestaat wat op basis van valse feiten illegaal oorlog en terrorisme en genocide begaat in Moslimlanen.

Er is een omvangrijk dossier beschikbaar over de terrorisme steunende activiteiten van Tom Staal en het Telegraaf-concern en over de zware misdaden van Geert Wilders persoonlijk en het feit dat zij samenwerkend de Derde Wereldoorlog voorbereiden gespiegeld aan de manier waarop de helden van Wilders en het Telegraaf-concern en andere journalisten dat in 1922 deden. Een explosief dossier waaruit blijkt dat de Nederlandse journalistiek en politiek er de meest smerige terroristische praktijken op nahouden. Ook kan uit dat dossier blijken dat het Telegraaf-concern en Tom Staal en andere journalisten betrokken zijn bij de aanslag op de MH17. Tom Staal is van beroep terrorist in de functie van journalist.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus