U bent hier: Home / Topics / 911

911

16-04-2018

Deep Democracy faciliteert misdaad

by J.L. de Kreek — last modified 16-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Twee ‘New age’ wetenschappers hebben Deep Democracy bedacht als middel tot besluitvorming en geschillen beslechting Mensen die Deep Democracy volgen blijken niet bijster slim of fris te zijn. De bedenkers van Deep Democracy zijn Arnold Mindell en Amy Kaplan. Ze zijn getrouwd en hebben Facebook. Arnold Mindell is natuurkundige. Hij studeerde aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge, Massachusetts, en vond te Zwitserland bij het Carl Jung Instituut in Zurich zijn roots. Meeste mensen weten niet dat Zwitserland de broedplaats is vanwaar de Zionisten ondersteund door of met mede weten van psycho analyticus Carl Jung de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben bewerkstelligd.

Carl Jung is de psychiater die gelooft dat archetypen (geïdealiseerd oermodel dat ten grondslag ligt aan latere varianten) zich uitdrukken in beelden die veelvuldig te vinden zijn in dromen, sprookjes en mythen. Arnold Mindell heeft hiervan een eigen psychotherapie gemaakt wat hij body work, proces work, world work en dream work noemt. Daarmee trekken hij en zijn vrouw de wereld rond, kennelijk om materialisatie van bepaalde archetypen uit de dromen der Zionisten te faciliteren. Deze psychotherapeuten zijn dermate kundig dat zij ter plekke een groep mensen kunnen laten escaleren in razernij om vervolgens de groep in de gecontroleerde omgeving weer tot bedaren te brengen of laten komen. Kenmerk van Deep Democracy is dat het zich afzet tegen democratie en verandert ‘how to relate”. Meedoen aan Deep Democracy vereist behalen van ‘levels’ waarvoor moet worden betaald.

Arnold Mindell zou in Zuid Afrika in de jaren zestig van vorige eeuw zelf gezien hebben dat democratische processen langzaam gaan of niet werken omdat er nog altijd racisme is ook al is er democratie. Arnold Mindell als natuurkundige vertelt niemand dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. of dat er geen natuurkundige of scheikundige theorie bestaat die het officiële verhaal logisch kan verklaren. Op YouTube doet hij als 'man in black' grappig over zwaartekracht dat zelfs Einstein het concept niet begreep. Wel bemoeien Arnold Mindell en Amy Mindell-Kaplan zich met de ‘aftermath of the terrorist attacks’ met hun recept voor conflictbeheersing terwijl daarvoor democratisch bepaald internationaal strafrecht in het levens is geroepen wat met voeten is getreden door de Coalitie der Gewilligen. De dynamiek na 9/11 kent iedereen. De weerzinwekkende genocide van de Amerikaanse politiek in Irak wordt nooit benoemd door Deep Democracy. Wel onderwijst Deep Democracy dat de stem van de onderdrukker in het besluitvormingsproces betrokken moet worden, want dat zou de kwaliteit van besluitvorming bevorderen.

08-02-2017

Donald Trump heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 08-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Donald Trump heeft gelijk dat hij de veiligheid van de VS op de eerste plaats zet. De VS zijn 11 september 2001 aangevallen door een groep terroristen uit de kring van Geert Wilders, Jan Roos en de Telegraaf Media Groep. De MSM houdt iedereen voor dat arabieren de aanslagen met gekaapte vliegtuigen hebben begaan. Dat de vliegtuigen die iedereen denkt gezien te hebben geen vliegtuigen waren blijkt uit de aard van de schade aan de Twin Towers die bij de botsing met de torens is ontstaan.

De vliegtuigen waren geen vliegtuigen en de torens van de Twin Towers kunnen alleen met geavanceerde explosieven in het fundament en/of op de kern van de torens instorten zoals ze zijn ingestort. De wijze van instorten is specifiek voor 'controled demolition'. Symmetrisch met welhaast de vrije valsnelheid in het eigen fundament. De Twin Towers zijn van binnen uit opgeblazen. Met vooraf geplaatste geavanceerde munitie. Het is niet onwaarschijnlijk dat daarbij gebruik is gemaakt van atoommunitie in de vorm van een 'suitcase'.

Afgelopen vijftien jaar sinds die aanslagen heeft de VS dood en verderf gezaaid in alle uithoeken van de aarde. Miljoenen doden en nog vele doden te gaan wanneer de dodelijke 'fall-out' die 'the Coalition on the fly' heeft gerealiseerd in Irak niet wordt opgeruimd. Deze ongebreidelde agressie van de Verenigde Staten van Amerika is het gevolg van het feit dat president Bush zijn 'command responsibility' opzettelijk wederrechtelijk niet is nagekomen. Opperbevelhebber Obama is als huisslaaf zijn baas gevolgd en Donald Trump moet met een schone lei beginnen anders stort de federale staat in en zijn de Verenigde Staten van Amerika failliet.

Ter voorkoming van wraak door jihadisten uit de landen die afgelopen jaren onrechtmatig zijn geterroriseerd door de Bush en Obama regeringen, sluit Trump de grenzen voor personen uit deze landen. Veel belangrijker voor Donald Trump is dat hij goed geïnformeerd wordt over de feiten en dat hij goed advies krijgt over te voeren beleid. Donald Trump is omringd door journalisten die hem 'bashen' omdat hij anders denkt over de feiten dan de corrupte journalistiek. Ook is er tot op heden geen medewerker van Trump die zich nadrukkelijk heeft uitgesproken tégen de opzichtig leugenachtige officiële verklaring voor het instorten van de torens van de Twin Towers.

Een geweldig Hollywood script is in realtime en drie dimensies met militaire precisie uitgevoerd. Laser of anderszins geleide projectielen van verarmd uranium mogelijk voorzien van Holographic CCD hebben de schijn van vliegtuigen gewekt. Niet ondenkbaar is dat het beeld van de vliegtuigen 'on the fly' in de live uitzending of de postproductie in de video(stream) is gemonteerd. Diepgaande betrokkenheid van Amerikaanse medianetwerken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 is niet ondenkbaar. Dat Nederlandse journalisten onmiddellijk als een vanzelfsprekendheid de waarheid over het instorten van de torens van de Twin Towers onder de pet houden is redelijk vermoeden van schuld aan betrokkenheid bij die aanslagen in de zin van het Wetboek van Strafrecht.

De zaak is rond als na onderzoek ook nog eens blijkt dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedacht door journalisten die hulp hebben gekregen van Nederlandse journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en De Telegraaf en dat journalisten van deze kranten collectief en individueel liegen over de rol van de journalistiek bij de voorbereidingen op Holocaust, en met kennis van de feiten bijdragen aan de naoorlogse leugens om de hoofdrolspelers buiten beeld te houden, en dat de aanslagen in de VS voortbouwen op de oude agenda die ook het fundament voor WOII heeft gelegd. De journalistieke hoofdrolspelers zijn de helden van Wilders die door een grote groep journalisten gezien worden als leiders van Joden terwijl het Oppernazi's zijn die álle Joden tijdig willen opdrijven naar het wereldgetto te Palestina voor het vuur van de finale Holocaust.

11-09-2016

9/11: misdrijf van journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 11-09-2016 06:00
Opgeslagen onder:

15 jaar na de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 is het onmiskenbaar dat grote groepen journalisten van de zogenoemde Mainstream media deelnemers zijn. Naar Amerikaans recht worden deze personen “complicitors after the fact”. Naar Nederlands strafrecht zijn de journalisten opzettelijk behulpzaam bij het verhelen van de ware toedracht en de ware daders. Alle Nederlandse journalisten, van Arnold Karskens tot de Telegraaf en van Matthijs van Nieuwkerk tot Jort Kelder kunnen begrijpen dat het officiële verhaal haaks staat op fundamentele basis principes van de Natuurkunde.

Duizenden experts hebben de afgelopen vijftien jaar de moeite genomen stad en land af te reizen om te demonstreren dat het officiële verhaal over bijvoorbeeld het instorten van de torens van de Twin Towers de grootst mogelijke onzin is. Elke mavo-kandidaat is eenvoudig de natuurkunde uit te leggen die bij het instorten van Twin Towers past. Niet voor de Nederlandse journalistiek. Voor de Nederlandse journalistiek is het relateren van de feiten aan staande wetten van Newton een complottheorie. 

De gevolgen van de aanslagen in de VS 11 september 2001 voor de Nederlandse en internationale gemeenschap zijn desastreus. Hele landen zijn kapot gebombardeerd. Onder leiding van Wilders, GeenStijl, de Telegraaf en Jan Roos wordt een ouderwetse hetze gevoerd tegen Semieten - Arabieren zijn zuiver Semieten en Arabieren zijn schuldig aan de aanslagen is de parasitaire denktrant van de Nieuwe Bruinhemden. Dan de miljoenen doden in Moslimlanden, wat miljoenen dode Semieten zijn. 

Miljoenen dode Semieten doet ergens aan denken. Aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 waarbij miljoenen Joden – Semieten – op industriële wijze zijn vermoord. Laat het nu toevallig zo zijn dat onderzoek uitwijst dat journalisten, vooraanstaande schrijvers en industriëlen uit 1897 de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en niet Hitler. 

Dat mag niet geopenbaard worden van journalisten van bijvoorbeeld het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf want dat vinden zij antisemitisme. De journalisten en schrijvers die de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn ook de oprichters van Vereniging Erez Israël wat het fundament heeft gelegd voor de Staat Israël. De plannen van deze journalisten waren al in 1924 bekend bij journalisten van het NIW en de Telegraaf. Zij zwegen over de Holocaust plannen van hun collega's van Zion

Met andere woorden: vanaf de oprichting van Vereniging Erez Israël te Basel augustus 1897 tot en met de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de daaropvolgende oorlogen in Moslimlanden is één rode draad van georganiseerd terrorisme van journalisten, verslaggevers, prominente schrijvers en industriëlen . Denk bijvoorbeeld aan Leon de Winter, Esther Voet, Kustaw Bessems, Hans Knoops en natuurlijk de journalisten die reeds genoemd zijn. 

Zij staan samen met hun collega's in de traditie van de journalisten die de plannen hebben geschreven voor de Holocaust en zwijgen vandaag over de ware toedracht van deze Holocaust en de aanslagen in de VS 11 september en de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide in Moslimlanden van de Nederlandse politiek. Ook zwijgen zij over de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat en ze zwijgen over het referendumbedrog van GeenPeil en ze zwijgen over de gedwongen verdwijning in Nederland van duizenden minderjarigen per jaar ten kinderbescherming. Want dat zijn allemaal complottheorieën volgens deze journalisten. Chris Klop is daarin de beste.  

26-10-2015

Amerikanen Holocausten Amerikanen

by J.L. de Kreek — last modified 26-10-2015 16:00
Opgeslagen onder:

Amerikaanse terroristen brandofferen letterlijk Amerikaanse en buitenlandse burgers in stalen hoogbouw om oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden en Europa te laten plaatsvinden. De Zionisten hebben de norm gezet met de Holocaust op de “lesser Jews” om Palestina in bezit te krijgen, hun rijkdommen te executeren en het Joodse volk uit te dunnen tot alleen het verse fruit over was om de woestijn te ontginnen voor de aanstaande koninklijke familie die ook Hitler betaalde en bezitter was van Auschwitz toen daar het Joodse volk vergast is op een ouderwets Jom kippoer ritueel van Zionistische priesters die na de oorlog gezien zijn als Sondercommando's met kampfunctie.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn een terroristische aanval van blanken met een overwegend Christelijke of Zionistische achtergrond. Deze personen bouwen voort op de successen van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep. De journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf namen in het Amsterdamse Concertgebouw anno 1922 dankbaar de blauwdruk voor de Holocaust in ontvangst uit handen van de groep volgers van de helden van Wilders.

Niemand van het NIW of de Telegraaf heeft sindsdien de Joden of Europa gewaarschuwd voor de naderende zelfmoord dankzij de innige samenwerking met de Zionisten. De Zionistische helden van Geert Wilders zijn gesteund door Telegraaf en NIW de grondleggers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om juist in de huidige tijd een kwibus als Geert Wilders of Jan Roos de Semieten de finale slag toe te laten brengen. Het optreden in rechte tegen Geert Wilders, GeenStijl en GeenPeil is uit noodzaak niet omdat procederen een hobby is.

Geert Wilders en de journalisten en verslaggevers van NIW en TMG en journalist Theirry Baudet kunnen zelf begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Wilders heeft geen kritiek op zijn Amerikaanse partners 'in crime' en misbruikt hun leugens over de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers om zijn hetze tegen de Islam en Koran en Arabieren vorm te geven. Toevallig is er iets grappigs met Arabieren. Arabieren en de Joden uit de Bijbel zijn van hetzelfde ras. Joden die zich Zionistisch noemen zijn van het ras van Adolf Hitler of hersenverweekt!

Het (moderne) Zionisme is 118 jaar oud. Sinds die tijd hebben Joden niks dan stront aan de knikker. Zionisme is bedoeld om de antisemieten op te stoken tegen de Joden en het racisme, fascisme en antidemocratische bewegingen vorm te laten krijgen. Zionisme spiegelt aan de Katholieke Eind Tijd profetieën die voorspellen dat in de huidige tijd de mensheid vervalt in grote ellende opdat de verlosser iedereen bevrijdt en alle mensen bekeert tot een vorm van Katholicisme. Om dit te realiseren heulen de Papen met de Zionisten om de 'Endlösung der Judenfrage' te volbrengen en de Heilige Rotskoepel in bezit te krijgen voor sloop en de bouw van een Kathedraal die ten onrechte de Derde Tempel genoemd zal worden.

Op het plein waar nu de Rotskoepel staat zal een lid van de familie Rothschild als eerste Koninklijk gekroonde prins van Israël zittend in de poort ten overstaan van G-d een boterham eten om een in de Bijbel voorspelde rituele handeling te veinzen. Om het nieuws te begrijpen is het nodig te weten wat er zich waarachtig heeft afgespeeld bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is allemaal dramatisch anders dan de meeste mensen denken met het ellendige gevolg dat niemand ziet uit welke hoek de vijand komt.

Rampzalige daarbij is dat Opsporing en Vervolging niet naar de feiten kijken mag omdat artikel 119 grondwet feiten een hoofdrol spelen en dus politiek ambtsdragers de personen zijn die als verdachten gezien moeten worden. Voor de journalisten van de Telegraaf en het NIW geldt deze beperking niet. Op basis van de grondwet moeten Politie en Justitie deze feiten negeren met zeer ernstige gevolgen voor de algemene veiligheid van de Staat en de Kroon. De nierbekken ontsteking van Koningin Maxima is niks vergeleken met de gevaren die Wilders met zijn Bullshit voor de koninklijke familie veroorzaakt - en bewaking kan daarmee geen of onvoldoende rekening houden want artikel 119 grondwet feiten en confabulatie van de magistratuur en terrorisme gerelateerde bedreigingen van de partners van Wilders voorkomen dat het Openbaar Ministerie de terroristen adequaat naar de cel kwalificeert!

11-09-2015

Wilders & GeenStijl deelnemers 11 september

by J.L. de Kreek — last modified 11-09-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Om te begrijpen dat Geert Wilders en GeenStijl deelnemen aan de groep die de aanslagen hebben beraamd in de VS 11 september 2001 moet begrepen worden wie de helden van Wilders zijn, wat hun plannen waren, wie die plannen uitvoeren en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Wilders denkt dat hij in FITNA straffeloos kan liegen over de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 is meest waarschijnlijk gepleegd door de groep van de volgers van de helden van Wilders. De helden van Wilders zijn de nooit ontmaskerde architecten van de Holocaust. De volgers heten Esther Voet, Leon de Winter, Uri Rosenthal, Meldpunt Discriminatie Internet, Joodse Omroep. Zware explosieven die van te voren zorgvuldig zijn aangebracht op speciale locaties op de stalen kern van de toren van de Twin Towers en/of in het fundament, zijn de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers

De Verenigde Staten van Amerika zijn gegijzeld door een militaire junta die de corporate oligarchy ondersteunt waarvan de leiders Hitler hebben gesponsord en Auschwitz in bezit hadden toen er Joden zijn vermoord. De Tweede Wereldoorlog was niet hun laatste oorlog op weg naar het Duizendjarig Rijk. Hun strijd voeren zij met in ieder geval drie wereldoorlogen waarvan de derde in de huidige tijd geagendeerd staat omdat dit leuk samenvalt met klassieke Katholieke Eind Tijd profetieën. De bijpassende massahysterie is onderdeel van het plan.

De chaos nu in Europa en de oorlogen aan de randen is georganiseerd door de groep waarvan prominente leden vroeger de mannetjesmakers van Hitler waren. Voor GeenStijl gaat de corruptie ver omdat de uitgever al sinds 1922 blijkt deel te nemen aan de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Dat de Telegraaf in de Tweede Wereldoorlog de bezetter ondersteunde was ondersteuning van het plan van de helden van Wilders omdat de bezetter uitvoerder was van het plan van de helden van Wilders.

Hitler is een door de helden van Wilders gewilde politicus die speciaal is klaargestoomd door de kring van de helden van Wilders om Europa een gewelddadige revolutie te leveren en als sluitstuk van de 'Endlösung der Judenfrage' de Joden te Holocausten. Na de Tweede Wereldoorlog waren volgers van de helden van Wilders nauw betrokken bij alle besturen van de geallieerde landen, en in en voor de oorlog hadden de volgers van de helden van Wilders militaire milities als Trojaanse Paarden tussen de Westerse soldaten gepositioneerd, tevens domineerde zij het naoorlogse Holocaustonderwijs en besturen zij het wereld-getto te Israël.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 bouwen voort op het succes van de Tweede Wereldoorlog, waarmee de Joden Europa zijn uitgebonjourd door een coalitie van Katholieken en Zionisten die de antisemieten accrediteerde om de bijpassende uitvoeringshandelingen gründlich ter hand te nemen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn om macht te verkrijgen voor de organisatie's die de antiterroristische en surveillance en militaire maatregelen adviseren en uitvoeren en/of laten uitvoeren en/of daarvan profiteren. De deelnemers aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 'before en after the fact' zijn personen die volhouden dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers hebben (kunnen) laten instorten.

19-04-2015

Zionisten schuldigen aanslagen 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 19-04-2015 15:05
Opgeslagen onder:

Nederlandse Zionisten bedreigen magistraten met “afschrikwekkende consequenties” om te zwijgen over de ware toedracht van de aanslagen in Amerika 11 september 2001 op de torens van de Twin Towers. Er zijn drie torens ingestort. De derde toren is niet door een vliegtuig getroffen. De derde toren is met de vrije valsnelheid in het eigen fundament gestort. In het puin is resten van gesmolten staal gevonden. Een kantoorbrand zou de oorzaak zijn.

De bedreigingen vinden plaats in de strafzaken die de Zionisten hebben losgemaakt tegen het eerlijke joodse geluid op www.hetzuur.nl. Ook blijkt uit het dossier in die zaak dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd. Voorts blijkt uit het zaaksdossier dat Wilders leiding geeft aan genocide, net als Esther Voet en Ronny Naftaniel en het Meldpunt Discriminatie Internet.

Meer dan tienduizend pagina's bewijs van het feit dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 onderdeel zijn van een ouderwetse kruistocht van de Christenheid en Zionisten tegen de Islam en de Joden. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn onderdeel van de Nazi-agenda van de helden van Wilders. De wereldmacht is gekaapt door Moffen. Mannen en vrouwen in pakken van links of rechts. Onder alle geledingen manifesteren zij zich om in groepsverband de wereld naar de ondergang te dragen op weg naar wereldmacht voor een 'corporate oligargy' en slavernij. Diederik Samson is voorbeeld van politicus van links signatuur met een aan het Nazisme gelijke dubbele agenda.

Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël is deelnemer aan de terroristische organisatie die de aanslagen in de VS gepleegd heeft. Geert Wilders neemt ook aan deze organisatie deel. Net als Matthijs van Nieuwkerk en Pieter Broertjes en Jalta en de Dagelijkse Standaard en Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep en Jort Kelder. De aanslagen in de VS zijn van rijke aan de aristocratie gerelateerde blanken die meer willen. Andere parasitaire blanken zoals Jort Kelder en Pieter Broertjes voorkomen dat de wereldbevolking zicht krijgt op de waarheid.

Journalisten van de massamedia prediken uit beroep of gewoonte het eigen verwrongen wereldbeeld als waarheid en ontkennen de feiten zoals ze academisch vastgesteld moeten worden. Sommige gebeurtenissen kunnen slechts één logische verklaring hebben. Wanneer een gebouw instort met de vrije valsnelheid is het fundament er plotseling onder vandaan weggeslagen. Alsof een appel spontaan uit de boom valt. Vliegtuigen in de bovenste etages van de torens kunnen het onderliggende fundament niet laten verdampen tenzij er co-factoren zijn zoals een explosie in het fundament op de kern van de torens.

Iedereen had meteen een mening klaar over de aanslagen. Net als bij de MH17 en de oorlog in Irak. De lust naar oorlog van de makers van Elsevier en andere door domrechts bepaalde media staat op het netvlies gebrand. Alsof de publieke opinie vergiftigd door vooroordelen het excuus voor oorlog tegen de islamitische zondebok dankbaar aanvaarde. Ook als leden van Al Qaida de vliegtuigen in de gebouwen vlogen kunnen die aanslagen niet de oorzaak zijn van het instorten van de stalen torens van de Twin Towers. Bizar dat Geen Stijl of Matthijs van Nieuwkerk in al de jaren niet even met de redacties die zij bezitten dát aan het publiek bekend hebben gemaakt.

Bij Geen Stijl zijn de jongetjes en meisjes best technisch. Dat gigantische stalen drie dimensionale 'grid' van de Twin Towers, het harnas van vuisten dik gepantserd stalen balken kan nooit ten gevolge van de inslag van een aluminium vliegtuig volledig instorten alsof alle ondersteuning in een oogwenk verdwenen is. Het staal is tot stof vergaan. Een metamorfose van gebouwen die elke journalist op het spoor van de terroristen zetten moet. Nederland heeft het niet nodig dat de Nederlandse journalistiek de feiten ontkent want de maatregelen volgend op de aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn schuldig aan het sneuvelen van talloze Nederlandse militairen en de brood, bad en bed discussie.

18-04-2015

Justice for 911

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2015 11:10
Opgeslagen onder:

Richard Gage heeft gesproken te Delft. Hij kreeg een staande ovatie. Direct daarna was de eerste vraag van de Q&A. De vraag naar 'justice'. Richard Gage wil vanzelfsprekend de mensen die verantwoordelijk zijn voor 9/11 berecht zien. Toevallig is recent 9/11 aan de orde geweest in de rechtszaken tegen hetzuur.nl losgemaakt door personen die mogelijk gerelateerd zijn aan de groep die 9/11 gepleegd heeft.

9/11 is gepleegd door een militaire junta met wortels in de VS en een drone-base in het Duitse Ramstein. Deze militaire junta staat in de traditie van de SS. Leden hebben zich reeds als SS laten fotograferen. Zij noemen het naïef dat zij zich als SS hebben laten fotograferen. Deze militaire junta ondersteunt een corporate oligargy. Deze corporate oligargy is al zo oud als de weg naar Rome. Deze corporate oligargy heeft de bankiers familie Rothschild als harde kern die al sinds eind 17e er geen geheim van maakt koninklijke familie van alle Joden te willen zijn om over hen te heersen als vorst.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn de 'rapture' zoals die begrepen moet worden gezien vanuit het perspectief van Katholieke Eind Tijd profetieën en de Grote Hoer en het Beest in Openbaring, het laatste boek van de Bijbel. De aanslagen zijn een vervulling van deze profetieën net als de Exodus van de Joden uit Europa dat was. De Jodenvervolging van 1940-1945, 9/11, de oprichting van de staat Israël te Basel 1897 en het politieke akkoord van de christenen in de politiek voor de illegaal oorlog in Irak is één rode draad.

9/11 is een aanslag van Nazi's. In het geniep ondersteund door dezelfde kring van Amerikaanse families die ook Hitler ondersteund hebben. Hitler was geen native-Duitser. Hitler is geïmporteerd. Speciaal ingehuurd door Amerikanen en Zionisten. Om een gewelddadige revolutie in Europa te leveren. Deze kongsi van Amerikanen en Zionisten waaraan ook het Vaticaan deelneemt is altijd aan het zicht ontrokken geweest omdat de handlangers na de oorlog professioneel de Holocaust zijn gaan liegen en de Duisters de schuld zijn gaan geven middels door henzelf opgezette tribunalen.

Israël is de grote agressor en de winnaar van de Tweede Wereldoorlog en bezig met het voeren van een Derde Wereldoorlog om de hele aarde in bezit te krijgen en de mensheid ouderwets als slaven te houden zoals de familie Rothschild vroeger gewend is geweest. Dat zijn de forensische waarnemingen in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001. De Verenigde Staten van Amerika - Nederlandse bondgenoten- zijn gekaapt door een terroristische organisatie van eigen bodem die zeer goed mogelijk ook betrokken is bij de aanslag op de MH17.

Het Centrum Informatie Documentatie Internet Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet en Stichting Anne Frank Huis en de Joodse Omroep zijn daarbij dekmantels voor militairen in burger van het oorlog voerende Israël. Israël voert sinds 1897 oorlog -een militaire compagne- tegen de mensheid en speciaal tegen de Joden om wereldmacht terug te veroveren voor de aristocraten die na de Franse Revolutie macht en vermogen zagen verdampen. Israël bedreigt daarbij Nederlandse magistraten terrorisme gerelateerd met 'dire consequences' om de feiten, waaronder het feit dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd, te verzwijgen.

In de afgelopen jaren op aangifte van de Zionisten gevoerde strafzaken tegen hetzuur.nl komt ook het instorten van de torens van de Twin Towers aan de orde en de 'whos done it'. In die strafzaken voelt iedereen zich overduidelijk extreem bedreigd door de Zionisten omdat zij dreigen met afschrikwekkende consequences als hetzuur.nl gelijk krijgt of de Holocaust wordt ontkend. 'Follow the money' voor de 'whodunit'. Antwoorden worden gegeven door de Zionistische held van Wilders die eind 19e eeuw in zijn dagboeken schrijft dat de familie Rothschild alle militairen van de grote machten financiert en hen commandeert met hun geld en dat iedereen voor vrede van hen afhankelijk is.

12-04-2015

Dr. Dap Hartmann ondersteunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 12-04-2015 14:55
Opgeslagen onder:

Dr. Dap Hartmann is astronoom van de TU Delft. Hij is het eens met Volkskrant columnist Elma Drayer dat het Studium Generale van de TU Delft met een lezing van Richard Gage over 9/11 ruimte biedt aan “complotdenkers”. Personen in politiek, wetenschap, pers en media die de lezing van Richard Gage over 9/11 afdoen als “complotdenken” lopen risico verdacht te worden van behulpzaamheid aan de terroristische organisatie die de aanslagen gepleegd heeft.

Dr. Dap Hartmann ambieert een typisch voorbeeld te zijn van een foute wetenschapper. De aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 zijn door een héle andere kring van personen gepleegd dan officieel beweerd wordt. Dit volgt logisch uit het feit dat het technisch absoluut onmogelijk is dat de twee vliegtuigen de oorzaak kunnen zijn van het instorten van DRIE torens van de Twin Towers. Ook Danny Jowenko ziet als provisioneel 'demolition expert' op het eerste oog dat het instorten van gebouw zeven gecontroleerde sloop is.

Het is makkelijk uit te rekenen voor astronoom dr Dap Hartmann of de vliegtuigen de oorzaak zijn kunnen van de volledige desintegratie van de stalen torens Twin Towers door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Dat kan met kleuterklas natuurkunde bepaald worden. Eenvoudig een kwestie van impuls. Impuls is een ander woord voor stoot. Berekend kan worden welke impuls de torens nodig hebben om in te storten zoals ze ingestort zijn en brekend kan worden welke impuls de vliegtuigen en de brand geleverd hebben.

Het is niet alleen de horizontale stoot van de vliegtuigen die onwaarschijnlijk het verticale instorten veroorzaakt kunnen hebben. Alles rond de aanslagen in de VS 11 september 2001 is verdacht. Het snelle opruimen van alle puin bijvoorbeeld. Het gebrek aan internationaal forensische onderzoek, zoals bij de MH17. Het gebrek aan openheid. De onmiddellijke militaire acties in Moslimlanden naar aanleiding van aanslagen die verondersteld door particulieren gepleegd zijn. Het is ronduit bizar dat niet gekozen is voor de weg van het internationaal strafrecht om de daders te vinden en te berechten. Dat was rechtsvormend geweest.

Nu wordt het internationaal recht met voeten getreden en fundamentele rechten van burgers terzijde gezet om fantoomdaders standrechtelijk te executeren. Irak is verwoest naar aanleiding van de aanslagen in de VS. Geert Wilders vermoordt met zijn FITNA Nederlandse top-militairen omdat hij vindt dat moslims schuldig zijn aan de aanslagen in de VS. De aanslagen in de VS zijn de opmaat voor een stelselmatige en structurele aanval op Semieten. Ongeveer anderhalf miljoen doden in Irak en het worden er met de dag meer omdat de troepen van de Coalition of the Willing onder goedkeuring van de Nederlandse politiek massa vernietigingswapens hebben ingezet. Dr. Dap Hartmann en Elma Drayer van de Volkskrant zwijgen terwijl zij als eersten publiekelijk verwondert moeten zijn over het gemak waarmee de Nederlandse samenleving internationale misdrijven faciliteert.

De Verenigde Staten en bondgenoten zijn naar aanleiding van de aanslagen in de VS 11 september 2001 over de hele wereld een niet ontziende militaire strijd tegen terreur begonnen. Onder leiding van een lid van de Bush-clan waarvan historici en Esther Voet van het CIDI en de Staat Israël verzwijgen dat de grootvader tot oktober 1942 financiële zaken van Hitler regelde en verdiende aan de slavenarbeid van Auschwitz. Op zijn twitter-account laat Dr Hartmann ook weten het niet op te hebben met holocaustontkenners. Dat het geloof in de Holocaust het gevolg is van psychologische oorlogsvoering van de volgers van de grote Zionistische kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog is ook nog tot geen enkele wetenschapper door gedrongen. De beweringen over de Holocaust is vergiftigd met grootschalige fraude van wetenschappers.

De Tweede Wereldoorlog en de aanslagen in de VS van 11 september 2001 hebben een causaal verband met elkaar. De misdrijven zijn gepleegd door dezelfde groep. De groep waaraan ook Geert Wilders, Ester Voet, Bush, Eichmann, Hitler, Mengele deelnemen of deelnam. Deze feiten zijn allemaal te weten door journalistiek of wetenschappelijk onderzoek. Bijna volledig te doen vanaf de bank middels internet omdat de brondocumenten waaruit de feiten blijken op het internet verspreid staan. Dr Dap Hartmann en Elma Drayer geven een terrorisme gerelateerde invulling aan het begrip “complotdenkers” en “conspiracy theory”.

Een complot theorie is de normale wetenschappelijke kwalificatie voor een theorie over een complot. De theorie is waar of de theorie is niet waar. Dat complotten bestaan kunnen dr. Dap Hartmann en Elma Drayer niet ontkennen. Het is volstrekt vanzelfsprekend dat Studium Generale Delft aandacht geeft aan de theorie van Richard Gage over 9/11 want Dr. Dap Hartmann faalt op schandalige wijze in het bevredigen van de algemene nieuwsgierigheid die elke wetenschapper moet hebben naar de oorzaak van de aanslagen en de officiële beweringen daarover. Wanneer zij na het bovenstaande hun hetze tegen andersdenkende over 9/11 volhouden bewijzen zij het vermoeden dat zij wetenschappelijke en journalistieke deelnemers zijn aan de terroristische organisatie die de aanslagen in de VS feitelijk gepleegd heeft.

28-03-2015

Neerstorten 4U9525 gevolg 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2015 08:52
Opgeslagen onder:

Het complot der complotten, de aanslagen in de VS 11 september 2001, levert 14 jaar later onaftelbare problenen in Frankrijk. Het neerstorten dinsdag 24 maart 2015 in de Franse Alpen van vlucht 4U9525 van de maatschappij Germanwings door copiloot Andreas Lubitz is het causale gevolg van maatregelen die genomen zijn naar aanleiding van 9/11 om de cockpit deur te beschermen. Piloten en copiloten houden elkaar goed in de gaten leggen piloten met ervaring uit aan tafel van Matthijs van Nieuwkerk bij de Wereld Draait door donderdagavond.

Als iemand niet 'fit to fly' is reageren collega's daarop en wordt er doorgevraagd. Vroeger stond de cockpit deur gewoon open, dat was gezellig, leggen de ervaren vliegers uit aan Matthijs van Nieuwkerk en Beau van Erven Dorens bij DWDD. Waren naar aanleiding van de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet de maatregelen genomen waarmee de depressieve copiloot Andreas Lubitz zijn collega buiten de cockpit houden kon dan was zijn afwijkende gedrag -als hij dat dan vertoond had- opgevallen en was hij door zijn collega's van de stuurknuppel afgehouden.

Iedereen in complotland weet dat de aanslagen in de VS een 'inside job' zijn. De maatregelen die naar aanleiding van die aanslagen genomen zijn, zijn 'part of the game'. Met die maatregelen wordt de gehele internationale openbare orde ontwricht. Zelfs tot en met het neerstorten van vliegtuigen omdat een veronderstelde anti-terrorisme maatregel het tegenovergestelde effect levert omdat de depressieve copiloot daardoor ongestoord zijn suïcidale gang gaan kan. De maatregelen om de deur van de cockpit te beveiligen zijn maatregelen die horen bij de terroristische agenda van zij die de aanslagen in de VS 11 september 2001 écht beraamd, betaald en begaan hebben.