U bent hier: Home / Topics / Commentaar

Commentaar

19-04-2018

President Cocosmacron van Frankrijk

by J.L. de Kreek — last modified 19-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

President Cocosmacron van Frankrijk blijkt een gevaarlijke psychopaat te zijn. De luchtaanval op Syrië was voor de “eer” van de internationale gemeenschap. Meeste mensen weten niet dat president Cocosmacron heeft gewerkt voor een onderneming van de familie Rothschild en daarom reeds is verdacht. De familie Rothschild is de grote projectontwikkelaar van de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog en aast op een eigen Koninkrijk in het gebied van Palestina. Syrië en een deel van Egypte.

Allemaal verhalen die niet verteld mogen worden in Nederland want antisemiet Hidde Jan van Koningsveld van de CIDI-jugend krijgt dan jeuk aan zijn Jodenhaat. Hidde Jan van Koningsveld heeft zich recent ritueel laten besnijden omdat hij zo graag actief lid is van de Joodse gemeenschap. Wanneer dan de waarheid en de feiten uit de doeken worden gedaan over de banden van president Cocosmacron met de familie die middels de onderneming Auschwitz in bezit had toen daar Joden zijn vergast gaan de verse wondjes aan de kroonjuwelen van Hitler Jan etteren, puisten en zweren. Én krijgt hij AIDS!

14-04-2018

Zionisme kwaadaardige ideologische kanker

by J.L. de Kreek — last modified 14-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De eerste Joden kwamen uit Irak, waren van het Arabische dus Semitische ras en Islamieten. Sinds Adam wordt iedereen Islamitisch geboren. De Joden zijn tot Jodendom bekeerde Moslims. Tot de opschriftstelling met de Koran is de Islam mondeling overgeleverd. Zowel het oude als het Nieuwe Testament verwijzen vooruit naar Mohammed. Mohammed is de laatste profeet. Jezus Christus is profeet van de Islam, net als Mozes. De personen die vandaag wederrechtelijk als Israëlieten bezit nemen van de Heilige Staat Palestina zijn overwegend van het Euraziatische ras en ook religieus technisch niet Joods.

Wie precies wel en niet Joods is werd eigenlijk eerst begin vorige eeuw een punt van discussie. Dit valt samen met de opkomst van de Zionisten die de Joodse identiteit hebben gestolen om de Joden en het Jodendom totaal te vernietigen of alle Joden gedwongen te bekeren tot het Zionisme. Joden die gewoon Joden blijven dreigen voortgaand te worden uitgeroeid door de Zionisten en hun handlangers in de journalistiek. De Endlösung en de Holocaust zijn bedacht door een prominente Oostenrijkse journalist waarvan de verspreiding van zijn misdadige plannen na zijn dood is verzorgd door de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Tot op de dag van vandaag is de organisatie van de groep van de Telegraaf compleet verrot. 

Meeste mensen die in Israël wonen hebben wortels in West en Oost Europa. Komen uit Oekraïne, Rusland, Polen, Nederland of Duitsland en zijn door de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust opgejaagd naar Palestina wat de Zionisten hebben bedoeld als wereld-getto. Van het oude naar das neue Ghetto. Zionisten zijn de handlangers en stromannen van Kolonisatiebaronnen zoals Rothschild en Von Hirsch. In zijn dagboeken schrijft Theodor Herzl over zijn ontmoeting met Von Hirsch. Theodor Herzl vertelt in zijn dagboeken aan zijn lezers hoe hij Von Hirsch uitlegt dat Joden sprookjes verteld moeten worden om ze naar onherbergzame gebieden te lokken. Het staat er echt. Personen als Arnold Karskens en Thierry Baudet en Mark Rutte kunnen dit weten want de bronnen staan in de bibliotheken van hun faculteiten aan de Nederlandse universiteiten en ook Theodor Herzl was prominent journalist zoals Arnold Karskens die ook de oorlogsmisdaden van zijn vriend Fred Teeven verzwijgt. 

Op de keper beschouwd zijn de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust misdrijven van journalisten en hun media. Theodor Herzl zag zijn kans schoon aan het begin van de massa media in Oostenrijk en Duitsland en net democratie en mensenrechten en vrije meningsuiting ingevoerd vanwege de Franse Revolutie -waaraan de Zionisten overigens een eind maken met terroristische dreigementen aan het adres van de Nederlandse Rechtspraak- vanzelfsprekend ook voor de Joden want Joden zijn mensen en hebben dus mensenrechten. Heeft niks met broederlijkheid te maken. De mensenrechten zijn klinisch. Gelden voor iedereen. Onverkort. Altijd. Of men jong is of oud. Blank of groen. Voor de mensenrechten doet het er niet toe. Theodor Herzl begreep dit zeer goed. Net als zijn aristocratische patroon en het Vaticaan die allang door hadden dat de Franse Revolutie juist voor hen het licht dooft! Behalve wat betreft de individuele mensenrechten die iedereen altijd bezit. 

De Zionisten hebben schijt aan mensenrechten. Een broertje dood aan democratie en haten Joden tot op het bot. Niet alleen Joden worden door hen gehaat. Ook alle andere andersoortigen. Maakt niet uit. De Zionisten vinden iedereen kut die geen Zionist is en zijn erop uit iedereen uit te roeien tot alleen Zionisten over zijn want alleen dan is iedereen gelijk, volgens de ideologie van Theodor Herzl. Theodor Herzl schrijft letterlijk dat er geen contract sociaal bestaat. Neuk hem. De moeder fucker! Zionisme is kwaadaardige ideologische kanker. De familie Rothschild is een kot met varkens. Alles in verband met de actuele internationale politiek of dynamiek draait om de familie Rothschild zodat de ongekroonde koninklijke familie der Zionisten de kans krijgt ouderwetse keizerlijk gekroond te worden met de Diadeem van David tot Vorst van alle Joden. Op de Tempelberg. Alsof ook Ezechiël is vervuld. 

Opa en oma en zus en neef en nicht en broer en vaders en moeders en Anne Frank zijn vermoord en Rotterdam is gebombardeerd en Londen is gebombardeerd en Berlijn is gebombardeerd en Parijs is gebombardeerd om het wereld-getto te Palestina te stichten voor de volgende fase op weg naar absolute wereld dominantie van de terroristische organisatie die Hitler, de gaskamers en 9/11 heeft georganiseerd. Dit wordt ‘the Great Reconstruction’ genoemd. Ook het natuurkundig psychotherapeutisch ‘new age’ koppel Anrold Mindell en Amy Kaplan die Deep Democracy hebben bedacht als ‘people control mechanism’ zijn hierbij betrokken. 

Dit is de club waaraan Geert Wilders en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en Esther Voet en Lodewijk Asscher en Job Cohen en Ronny Nathaniel en Bart Schut, en Hitler Jan, en Loonstein en Eisenmann en Brandeis deelnemen. De Nazi’s dat zijn journalist Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky en Carl Jung die de psychotherapeutische begeleiding verzorgde voor de leiders persoonlijk! Hitler was een marionet van zijn geldschieters, net als de Franse president Macron een loopjongen is van deze parasieten. De familie Rothschild leidt het hoofdkwartier van de terroristische organisatie die vrijwel alle oorlogen en terrorisme voor de rekening neemt.

07-04-2018

Femke Halsema en 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Nadat de eerste woede is gekoeld over de reactie van Femke Halsema op de ontboezemingen van George van Houts bij Jeroen Pauw met 9/11 moet de waarheid worden gezegd: Femke Halsema is een héle Grote Hoer. Dat is Bijbels. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn ook Bijbels. Deze aanslagen zijn geïnspireerd op Katholieke Eindtijd voorspellingen en imponeren als de ‘rapture’. Oogmerk is “oppermacht” voor de grote daders van de Holocaust. Deze daders zijn een oligarchy, industriëlen of een ‘corporate tribe’ met verblijfplaats in het vrije westen. De aandeelhouders zijn de families der Koloniaalbaronnen. De Verenigde Staten van Amerika zijn 11 september 2001 gekaapt door de Nazi’s. Femke Halsema steunt hen.

Na de oorlog zijn de Nazi’s nooit verdreven. De Nazi’s hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Hun totempaal hebben zij verplaatst naar de Knesset. De relatieve vrede voor de aanslagen 11 september 2001 sinds 1945 is het volgende interbellum na de Eerste Wereldoorlog.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd door de historische vrienden van de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. De twee grote vooroorlogse Nazi-leiders van deze groep geboren terroristen worden door Geert Wilders als helden op een voetstuk geplaatst. Geert Wilders bedoelt minder Joden wanneer hij zegt “minder Marokkanen”. De zogenaamd Joodse advocaten van Wilders zijn in vreemde krijgsdienst en steunen Wilders bij en tijdens het begaan van zijn Nazi-misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en de Joden.

Jaren geleden reeds is in het openbaar tijdens een bijeenkomst in Amsterdam waarbij ook die dikke vadsige pad van de VVD aanwezig was een punt gemaakt van het feit dat de terroristen in de Nederlandse politiek moeten worden vervolgd om het vluchtelingenprobleem op te lossen. FemFem nam het onmiddellijk op voor die vette vadsige pad van de VVD terwijl ze het varken voortgaand in de bek had moeten schijten met 911-feiten. Femfem is niet dom. Ze zal kunnen rekenen, lezen en schrijven in diverse talen wellicht anders had ze het nooit tot terroristisch schoothondje van GroenLinks geschopt. Inmiddels is FemFem daar weg en zet ze haar werk in particuliere hoedanigheid voort bij NPO Radio 1.

FemFem heeft niks met feiten. Terwijl de feiten bewijzen dat de vliegtuigen louter ter afleiding zijn. Die vliegtuigen hebben nooit de torens van de Twin Towers kunnen laten instorten zoals ze zijn ingestort. De vorm van het instorten verraadt 'controlled demolition'. Symmetrische instorting in het fundament met bijna de valsnelheid. Alle weerstand in de gebouwen in één klap weg. Terwijl de gebouwen asymmetrisch zijn beschadigd met een vermogen wat dat soort stalengebouwen relatief weinig doet. Het waren stalengebouwen. Het beste staal! Geen hoogbouw in Mumbai waar steen op steen toren hoog wordt gebouwd met alleen stalen nagels in de houten vloer.

FemFem gelooft alleen wat in de Telegraaf staat en wat de Mainstream media voorkauwt. Één van de trollen van de media vraagt bij Jeroen Pauw aan George van Houts of hij gelooft dat zo’n complot geheimgehouden worden kan, terwijl die kwibus van de Telegraaf zelf op internet kan zien dat zijn propaganda een doelbewuste terrorisme gerelateerde leugen is van een persoon werkzaam in de journalistiek. De journalistiek zet zich in ieder geval sinds 1895 actief in voor het bewerkstelligen van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, onder leiding van het grote journalistieke voorbeeld Theodor Herzl die al in 1895 heel duidelijk schreef dat de Endlösung zal eindigen met een Holocaust en dat Joden moeten worden vernietigd. Iedereen kan het allemaal zeer gedetailleerd begrijpen wanneer de moeite genomen wordt verder te kijken dan de eigen egocentrische neus lang is. Femke Halsema is een ongelofelijke k u t die de hele samenleving kennelijk doelbewust in gevaar brengt want ze heeft niks met de waarheid over 911.

21-03-2018

De ziekte van Bram Bakker

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Psychiater, publicist, ondernemer en hardloper Bram Bakker heeft een MRI-scan laten doen door Prescan® want Bram Bakker is hypochonder. De zieke van Bram Bakker zit tussen zijn oren en wordt steeds erger. Hij deelt zijn aandoening met zijn collega Esther van Fenema die ook psychiater, publicist en aandachtsziek is. De beste psychiater is ook een goede huisarts. Bram Bakker is geen van beide. Bram Bakker is één van de prominente toonzettende artsen die kennelijk doelbewust zwijgt over het ontbreken van een causaal verband tussen AIDS en HIV. Al in 1984 heeft Robert Gallo bewezen in het gerenommeerde Science dat HIV niet de oorzaak is van AIDS. Er bestaat geen bewijs dat AIDS door HIV kan worden veroorzaakt.

Wel bestaat er bewijs gepubliceerd door Robert Gallo in het gerenommeerde tijdschrift Science in 1984 dat AIDS niet kan worden veroorzaakt door HIV. Dit bewijs bestaat uit statistieken die in tabellen zijn afgebeeld in de desbetreffende publicatie en waaruit blijkt dat bij een minderheid van de AIDS patiënten ook HIV gevonden is en dat bij een meerderheid van de patiënten HIV niet de oorzaak van AIDS is. Dat men bij Aids-patiënten HIV vindt is welhaast vanzelfsprekend. Dit wordt correlatie genoemd. HIV kan altijd voorkomen bij mensen bij wie het immuunsysteem op de ene of andere manier is verzwakt of onder druk staat. Ook zwanger vrouwen kunnen HIV besmet raken louter omdat ze zwanger zijn.

Het Hiv-virus wordt door geslachtsgemeenschap of bloed-bloed-contact overgedragen en doet verder niks bij personen die daarmee besmet raken. De eerste AIDS patiënten in de jaren 80 vorige eeuw waren feestbeesten die te veel poppers en antibiotica tegen geslachtsziekten gebruikten en dronken en vol gesnoven van darkroom naar darkroom kropen om zich door de eerste de beste groep Gaylords te laten misbruiken. AIDS is het gevolg van levensstijl waarbij het immuunsysteem raakt verzwakt tot het decompenseert en de patiënt ontvankelijk wordt voor opportunistische aandoeningen. In de begintijd van AIDS kregen Hiv-patiënten AZT voorgeschreven om de verkrijging van AIDS te bevorderen.

AIDS is een verkrijgingssyndroom. HIV is een virus. Het typische aan een virus is dat het niet de oorzaak zijn kan van een syndroom want syndromen hebben complexe oorzaken zonder direct aantoonbare eerste begin. HIV maakt mensen niet ziek. Hiv-anti-lichamen die door Hiv-tests worden gemeten bewijzen dat het immuunsysteem goed werkt. Hiv-anti-lichamen worden door het immuunsysteem aangemaakt om Hiv te bestrijden. Als iemand Hiv besmet is dan zijn de Hiv-anti-lichmanen bewijs dat de patiënt op de goede weg is. Net als bij griep. Griep zonder griep-anti-lichamen is dodelijk.

Dr. Juliane Sacher is een Duitse huisarts die de methode heeft ontwikkeld in verband met Hiv en Aids die standaard in Nederland moet worden gehandhaafd om patiënten niet dodelijk ziek te maken met de medicijnen tegen Hiv en de gezondheidszorg niet onnodig op kosten te jagen. Dokter Joep lange die is vermoord bij en tijdens de aanslag op de MH17 leverde Hiv-medicatie in Zuid Afrika en vond zichzelf dan een hele pief, terwijl hij schoon water en goede voeding had moeten brengen om de door hem geconstateerde aandoeningen te verhelpen. Aids wordt veroorzaakt door amateurs als Bram Bakker die de wetenschappelijke literatuur niet lezen of niet kunnen begrijpen of niet zelf nadenken en de hele tijd propaganda maken op Twitter.

24-02-2018

De Joodse Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 24-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionistische held van Geert Wilders schrijft in zijn dagboeken over zichzelf dat niemand anders dan hij het creatieve brein is van de Endlösung. Een andere Zionistische held van Geert Wilders schrijft in zijn boek the War And The Jews dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is. Auschwitz is gebouwd door de onderneming van de familie die deze twee helden van Geert Wilders doelbewust ondersteunde bij en tijdens hun voorbereidingen op de Holocaust. De Joden zijn door de familie Rothschild vergast als ritueel onderdeel van de stichting van hun Koninkrijk te Palestina al waar zij als vorst over alle Joden -en de wereld- zullen regeren.

Het is buitengewoon vals van zichzelf Joods wanende personen, vooral ook naar de Joodse slachtoffers van de Shoah, om de Holocaust een Poolse of Duitse Holocaust te noemen. De antisemieten waren en zijn de trouwste bondgenoten en beste vrienden van de Zionisten.

Ook dat staat duidelijk bepaald in de dagboeken van de held van Wilders waarin deze held van de Blonde Geit te Parijs 08 juni 1895 met krachtige synoniemen preludeert op een Holocaust als sluitstuk van 'lösung der Judenfrage'. Ook de belofte aan het Wereldhuis van de familie Rothschild dat het de eerste vorst van Israël levert wanneer het substantieel bijdraagt aan de Endlösung staat in de dagboeken van de held van Geert Wilders op schrift gesteld.

De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad waren in 1922 in bezit van de Duitse vertaling van de eerste delen van de Blauwdruk voor de Holocaust. De plannen voor de Holocaust zijn in 1922 in het Amsterdamse Concertgebouw verspreidt in de vorm van de dagboeken van de held van Geert Wilders. Deze held was journalist, née hij was een top-journalist, voor hem gingen deuren open die voor anderen gesloten bleven waardoor hij relatief makkelijk zijn antisemitische genocidale haatcampagne tegen de Joden vorm kon geven. Hitler werkte voor de Zionisten. Zijn aangenomen naam verwijst naar prominente Joden. De familie Hitler woont tegenwoordig in Israël. Eichmann was Zionist. Auschwitz was een kibbutz. Historicus Thierry Baudet en journalist Bart Schut verzwijgen doelbewust de waarheid van bovenstaande feiten.

22-02-2018

Gevonden: Joodse oorlogsmisdadigers

by J.L. de Kreek — last modified 22-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Volgens het Nieuw Israëlitisch Weekblad heeft de Litouwse ombudsman voor academische ethiek een opmerkelijk verzoek gedaan aan studenten en academici. Volgens het NIW bood Vigilijus Sadauskas op zijn blog een bedrag van 1000 euro aan voor een scriptie over de betrokkenheid van Joden bij oorlogsmisdaden en moorden. Voor die 1000 euro verwacht de ombudsman minstens tien pagina’s over “individuele Joden die mensen hebben vermoord, hebben meegewerkt aan deportaties of martelingen.”. De woordvoerster van de Litouws-Joodse gemeenschap, noemt het verzoek van Sadauskas antisemitisch.

Even zoeken op de site van het NIW levert de naam van een journalist waarvan beweerd wordt dat het Joods is en die niet meedeelt aan het publiek dat journalistieke collega’s met eveneens Joodse achtergrond in het verleden de grote organisators zijn van Hitler en de gaskamers, en dat het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf de plannen voor Holocaust van deze journalist in 1922 reeds in bezit hadden en daarover doelbewust nepnieuws verspreidde om de Endlösung te bewerkstelligen. Een individuele journalist met Joodse achtergrond die heeft meegewerkt aan deportaties en vermoorden van mensen is Theodor Herzl omdat hij het creatieve brein is van de deportaties naar en de slavernij in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van deze journalist met Joodse achtergrond. Een andere individuele persoon is de overgrootvader van Lodewijk Asscher.

Voort zijn medewerkers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad betrokken bij de voorbereidingen op de volgende Holocaust die nog moet plaatsvinden in het Midden Oosten. Voorbereidingshandelingen bestaan mede uit terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de rechters en rechtspraak om personen met Joodse achtergrond de mond te snoeren in verband met concrete bewijzen dat journalisten met Joodse achtergrond én Zionistische ambities en/of inspiraties dé grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust die zij in 1895 eufemistisch “Großer Versöhnungsausklang” noemde in correspondentie met het wereldhuis van de familie die middels de onderneming Auschwitz in bezit had toen daar zes miljoen Joden zijn vergast door hun antisemitische vrienden en bondgenoten uit Duitsland en Oekraïne. 

De zogenaamd rabbijn Tamarah Benima is ook een individuele journalist met Joodse achtergrond en praatjes op NIW.nl die heeft meegewerkt, of beter gezegd meewerkt, aan deportaties en vermoorden van mensen, louter omdat ze met haar hand op haart verklaart dat dé Ilse Koch van de Nederlandse Journalistiek beter bekend als Annabel Nanninga geen racist is, en omdat ze met kennis van de feiten verzwijgt dat journalisten met Joodse achtergrond én Zionistische ambities de grote mannen zijn achter Adolf Hitler en het succes van van Adolf Eichmann. Overigens is het heel treurig voor Adolf Eichmann persoonlijk dat de wereld nooit heeft begrepen dat hij in Israël door zijn vrienden is opgehangen omdat hij het werk deed waarvoor de grondleggers van de zogenaamd Joodse Staat in 1895 reeds hun antisemitische bondgenoten geaccrediteerd hebben.

20-02-2018

Boycot Israël Now!

by J.L. de Kreek — last modified 20-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Joden zijn handhavers van de Drie Eden en ambiëren delegitimatie van de zogenaamd Joodse Staat Israël. De oprichters van Israël zijn genocidale antisemieten, geen Joden. Deze genocidale antisemieten doen alsof zij Joden zijn. Ze kleden zich als Joden, gaan naar Synagoges, spreken een vorm van Hebreeuws, hebben een rabbijn, een Joodse school en zijn in meeste gevallen blank en van oorsprong Oost Europees of Hoog Duits. Joden komen oorspronkelijk uit Irak. Joden zijn van het Arabische of Semitische ras. Europese Joden als mr. Ernst Numann van de Hoge Raad zijn Asjkenazische Joden.

Er is altijd strijd en nijd geweest tussen de grote stam Asjkenazische proselieten en de van oorsprong Arabische of Spaanse of Portugese Joden. "De Sefardische Joden stonden in West-Europa vaak meer in aanzien dan de Asjkenazim, de Joden uit Oost-Europa." De Sefardim is een hele andere stam dan de meeste zich Jood wanende Nazi’s in Israël.

De stam der Sefardim is zo oud als het Jodendom, dus 5779 jaar. Terwijl het Jodendom waarin mr. Ernst Numann is opgeleid een geschiedenis van ongeveer 1400 jaar bezit. De stam Asjkenazische Joden is lange tijd bestuurd (lees: onderdrukt) geweest door de eigen leiders in het Heilige Romeinse Rijk. De arbeiders van deze stam Asjkenazische Joden zijn altijd neergeslagen door de knuppels van de antisemitische vrienden van de veelal rijk of kapitalistische Asjkenazische leiders. Misschien herkent iemand Das Kapital van Marx (Zionist) in deze strijd? Dit werk heeft hij geschreven om in het belang van het kapitaal anarchie te bewerkstelligen.

De Sefardische stam in West Europa heeft ook antisemitisme gekend. Vooral van de Katholieke Kerk. Hitler onderscheidde twee stammen Joden. De stam der ‘Ebenburtige’ of Tora-getrouwe Joden, of de gerespecteerde Joden, en het tuig wat iedereen vandaag herkent als de schoften van Zion en hun media zoals de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en GeenStijl en de Volkskrant. De Joden zijn door de eigen afvallige Asjkenazische leiding vergast in de kampen van de afvallige Asjkenazische leiders op gezag van de afvallige Asjkenazische bazen, ouderwets uitgevoerd door de antisemitische vrienden en bondgenoten van  afvallige Asjkenazische leiders van Zion. Israël is opgericht om de Joden te vernietigen en de Nazi’s te laten regeren over de wereld als ware zij Joden. Dat wordt 'the Great Reconstruction' of 'the Great Revison' genoemd. 9/11 is hun werk. Thierry Baudet, Geert Wilders, VVD, CDA zijn hun vrienden.

Na de Franse revolutie, 1789, toen de filosofie van Rousseau intreden deed en mensenrechten als gelijke behandeling en afschaffing van slavernij en ook democratie werden ingevoerd en in West Europa afgerekend werd met brutaal aristocratisch bestuur van despoten raakte de Joden in West Europa totaal verlost van het antisemitisme. Pal voor de Tweede Wereldoorlog was er bijna geen antisemitisme meer in West Europa, zelfs niet in Duitsland. Het antisemitisme kwam plotseling opzetten als een kwaadaardig woekerende kanker, althans voor het grote publiek. Achter de schermen hebben de Asjkenazische leiders al in 1897 besloten tot de Holocaust om alle Joden als vee op te drijven naar Palestina voor de finale slachting of acceptatie van het Koninkrijk wat de familie Rothschild in 1895 door Theodor Herzl is beloofd wanneer het substantieel bijdraagt aan de Endlösung.

19-02-2018

Joden en genocide

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Op het onderwerp ‘Joden en genocide’ rust een joekel van een taboe. Er is één genocide, dat is de Holocaust. Toen hebben de Duitsers zes miljoen Joden vergast. Bij de recente amper in de media besproken genocide in Irak is de Jood mr. Ernst Numann (67), Raadsheer van de Hoge Raad, betrokken. Ernst Numann is een “aimabele rechtsgeleerde”. Ernst Numann is volgens kenners “een geweldige Kamervoorzitter die zorg draagt voor een goede sfeer”. Bij Ernst Numann kunnen zijn collega’s fouten maken zonder dat dit wordt afgestraft. Ernst Numann houdt van treinen en reist naar Zwitserland om als secondant van de machinist de Zugführer te zijn. Treinen als hobby imponeert bizar voor een Jood.

Los daarvan is Ernst Numann als Raadsheer van de Hoge Raad betrokken geraakt bij de genocide van de Nederlandse politiek in Irak omdat hij 03 december 2010 één van de vijf (!) Raadsheren van het hoogste rechtscollege van het land is wat beslist dat de door Nederlandse politici in Irak begane genocide een ambtsmisdrijf is in de zin van artikel 119 Grondwet en artikel 44 van het Wetboek van Strafrecht, waardoor de genocide in Irak straffeloos wordt voortgezet. Het moet een slecht gevoel voor Joodse humor zijn wat Numann tot deze beslissing brengt. Arabieren zijn zuiver Semieten. Numann is geen Semiet. 

Genocide is in ieder geval sinds 1995 een misdrijf volgens internationaal gewoonterecht waarvan daders persoonlijk strafrechtelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. Het plegen van zeer ernstige strafbare feiten als genocide kan niet tot de officiële taken van een staatshoofd worden gerekend. De analogie met het beklag inzake folteringen tijdens de beruchte Decembermoorden van Bouterse had zich aan de Hoge Raad moeten opdringen.

De ouders van Ernst Numann zijn in 1933 uit Duitsland gevlucht. Niemand vertelt  de collega’s van Ernst Numann dat de Joodse vluchtelingen toen zijn opgejaagd door de antisemitische vrienden en bondgenoten der Zionisten. Meeste mensen denken dat de Holocaust begint bij Eichmann en Hitler terwijl de grote Zionistische leider Theodor Herzl het creatieve brein van de Holocaust is en Ze’ev Jabotinsky namens de krijgsmacht van Israël in oprichting de Holocaust tot 1940 militair en anderszins voorbereidde. Hun terroristische organisatie is opgericht te Basel 1897. Ernst Numann kan het weten.

De rest van het publiek wordt het niet verteld want de vrienden van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep en de VVD en het CDA en de PVV en Thierry Baudet bedreigen en bedriegen de rechters en rechtspraak terrorisme gerelateerd om personen met Joodse achtergrond die uit de kast komen met het bewijs dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en ‘as we speak’ Holocaust 2.0 voorbereiden, in het ongelijk te stellen. Mr. Erik Numann houdt niet alleen van treinen. Hij is ook Lid Raad van Advies van Stichting Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Zijn vrouw heet Durlacher.

16-02-2018

Ausischewitz

by J.L. de Kreek — last modified 16-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Manischewitz is een merk voor kosjere producten in de Verenigde Staten van Amerika. Het woord “witz” betekent grap. “Aus” betekent uit en ook ‘vollendet’. De naam Auschwitz voor het concentratiekamp lijkt een woordgrap waarin de door Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1895 bedachte “Großer Versöhnungsausklang” reeds besloten ligt. Het kamp werd beheerd door IG-Auschwitz wat bezit was van IG-Farben wat middels de onderneming onder de vlag viel van de familie Rothschild waarvan het wereldhuis op of omstreeks 08 juni 1895, of althans voor 1940, reeds door Herzl persoonlijk op de idee van de Holocaust was gebracht.

De belofte die Theodor Herzl toen maakte is dat de familie de eerste prins van Groot Israël levert die gekroond wordt bij en tijdens een ritueel wat overduidelijk is gespiegeld aan Ezechiël 44:2-3, wanneer de familie substantieel bijdraagt aan de Endlösung. De Holocaust is een politiek maatschappelijke door mensenhanden veroorzaakte welhaast letterlijke vervulling van ouderwetse Katholieke eindtijd fantasieën uit Ezechiël 37. De volgende Holocaust is  gespiegeld aan Ezechiël 38 en 39 en zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Het aantal dodelijke slachtoffers zal dermate omvangrijk zijn dat de begrafenis van de lijken zeven maanden duurt. De Telegraaf wist hiervan al in 1922. Net als het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

De journalistiek zit tot over de oren in het internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad. Het creatieve brein van de Holocaust was journalist. Dankzij de grote aantallen deuren die speciaal voor hem open gingen volbracht deze kwelgeest der Joden de meest weerzinwekkende antisemitische haatcampagne tegen de Joden sinds de Franse Revolutie. Het Zionisme van Theodore Herzl is het programma van een syndicaat van industriëlen op weg naar aristocratisch wereldheerschappij en ouderwets slavernij. In Auschwitz werden Joden als blanke slaven gehouden zeven en zeventig jaar nadat in alle landen van Europa de slavernij was afgeschaft, door bedrijven van vrienden van Zionisten die te Basel 1897 de mensenrechten voor de Joden eenzijdig hebben opgezegd.