U bent hier: Home / Topics / GeenPeil

GeenPeil

10-10-2017

Sleepwet.nl ís referendumbedrog

by J.L. de Kreek — last modified 10-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Georganiseerde ambtelijke criminaliteit misbruikt de gelegenheid van het internationaal terrorisme om vergaande bevoegdheden voor inlichtingendiensten door te voeren. Toch is de Sleepwet niet het grootste probleem. Systematisch oppakken misbruiken en gedwongen laten verdwijnen van minderjarigen hoort bij de Nederlandse verdraagzaamheid. Net als de voortbouwende Jodenjacht der Zionisten. Er iets over inbrengen bij de Rechtspraak of de journalistiek of de politiek heeft geen zin. Zij zijn de daders. De weg kijkers. Deze systeemverandering wordt ‘the great restauration’ of ‘the great reconstruction’ genoemd en moet leiden tot wereldheerschappij voor de familie Rothschild.

De Balfour-verklaring is 07 november aanstaande honderd jaar geleden afgegeven aan de familie Rothschild om een lid van de familie te laten kronen als Eerste Prins van Groot Israël. De prominente journalistieke handlanger van Rothschild die door Geert Wilders als held wordt bewonderd had in een brief aan het wereldhuis van de familie 08 juni 1895 reeds de patroon de idee van de Holocaust ingefluisterd. Leden van de VVD zijn betrokken bij het bedreigen van Magistraten met afschrikwekkende consequenties om de Zionistische grondslag van de Holocaust te verzwijgen. 

Andere leden van de VVD zijn betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Weer andere bewerkstelligen dat deze misdaden en die van hun vrienden niet vervolgd worden of nemen deel aan georganiseerde ambtelijke misdaad waarbij minderjarigen worden opgepakt en verdwijnen, voor geld. De ambtenaren van de Nederlandse kinderbescherming verdienen het salaris met mensenhandel. Iets over zeggen tegen Chris Klomp van het Algemeen Dagblad helpt niks. Chris Klomp de keiharde feiten voorhouden ook niet. Schelden en beledigen is zijn reactie. Schelden en bedreigen doet tevens journalist Arnold Karskens wanneer hem de internationale misdrijven van de VVD en met name van ‘crimefighter’ Fred Teeven worden voorgehouden.

Nederland staat hoog aangeschreven in de wereld van de deugmensen. Dit komt omdat Nederland de georganiseerde misdaad zo goed met de mantel der liefde bedekt. Eberhard van der Laan is dood. Hij was wel een grote crimineel omdat hij als minister deelname aan het kabinet Balkenende IV. Wouter Bos is ook zo’n misdadiger. Joris Demmink was als hoogste ambtenaar van justitie verantwoordelijk voor de mensenhandel en het kindermisbruik van de kinderbescherming waarover Chris Klomp en ook Amnesty International met kennis van de feiten zwijgen; en hij had kinderopvang thuis. Eduard Nazarski en zijn collega’s van Amnesty is verteld hoe het zit met de afwezigheid van handhaving van de (mensen)rechten voor kinderen in Nederland. Zij doen alsof er niks aan de hand is en zeggen dat hun aandacht in het buitenland ligt.

Er is vorig jaar reeds aangifte gedaan tegen GeenPeil en Thierry Baudet en Jan Roos in verband met Referendumbedrog. Daarover was openlijk geklaagd bij de Raad van State. De klager is niet ontvankelijk verklaard. Al de techneuten en privacygoeroes die nu achter de actie van Sleepwet.nl staan maken zich schuldig aan bedrog omdat ze beter kunnen en moeten weten want zij zijn tenslotte de experts. De kwestie van het Referendumbedrog van GeenPeil is nog niet vervolgd in verband met ‘complexiteit’. Dit houdt mogelijk verband met de aanslag op de MH17 en de Tweede Wereldoorlog. De Telegraaf wat in eigendom is van de Telegraaf Media Groep dat ook de eigenaar is van GeenStijl wat verantwoordelijk is voor GeenPeil is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de familie Rothschild en de Zionisten die WOII heeft geregeld en mogelijk ook de aanslag op de MH17 op het geweten heeft.

Verder moeten al die zogenaamde bezorgde burgers en organisaties die sleepwet.nl steunen weten dat uit openbare bronnen blijkt dat de AIVD grondwettelijk geen kennis bezit van de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politici sinds Balkenende I die de sleepwet mede mogelijk gemaakt hebben. Ook moeten al die burgers weten dat het vooral de niet geheime openbare informatie is die iedereen zorgen moet baren en dat al die zogenaamde experts van sleepwet.nl allang uit zichzelf hadden kunnen zien dat de sleepwet het gevolg is van de leugen dat internationaal Arabisch of islamitisch terrorisme schuldig is aan de aanslagen in de VS 11 september 2001. De politiek ambtsdragers die de sleepwet hebben ingevoerd zijn betrokken bij deze terroristische organisatie. Zij nemen op kosten van de belastingbetaler voortgaand deel aan het terrorisme van deze club. De handtekeningen van Sleepwet.nl zijn niet rechtsgeldig althans ongeschikt voor een ondersteuningsverklaring, dat moeten ze toch weten bij de academisch geschoolde organisatie.

12-02-2017

Wilders rechtvaardigt Jihad

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders rechtvaardigt de gewapende en gewelddadige Jihad tegen Nederland en hem persoonlijk. Wilders is motivator van Jihadisten. Wilders wordt ondersteund door handlangers bij de Telegraaf Media Groep zoals Bart Nijman van GeenStijl die blij is met de succesvolle aanslag van Wilders op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan. Dat de helden van Wilders de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en dat zij in 1922 en 1924 zijn geholpen door de Telegraaf plaatst de misdrijven van Bart Nijman in de historische context.

De helden van Wilders zijn journalisten en vooraanstaande schrijvers die in 1895 reeds het plan voor de Holocaust hebben bedacht en antisemieten hebben geaccrediteerd voor de uitvoering. Bart Nijman van GeenStijl negeert de feiten want hij is een naar ventje wat namens de Telegraaf Media Groep ouderwets ondersteuning levert aan de strijd van de terroristische organisatie van de helden van Wilder stegen de Joden en andere minderheden. 

Wilders en de Telegraaf Media Groep moeten juridisch worden gesloopt middels het strafrecht omdat zij deelnemen aan de voortbouwende Holocaust die niet is afgelopen in 1945 en waarvan de Semieten van in Irak en Nederlandse journalisten met Joodse achtergrond zoals Micha Kat reeds het slachtoffer zijn. Wilders en GeenStijl veinzen kundig dat zij het goed voor hebben met Joden omdat zij Israël en het Zionisme ondersteunen terwijl Joden juist de Holocaust te danken hebben aan de helden van Wilders die journalisten waren en hun Zionistische ambities uitleefde. 

Deze feiten die verder door de journalistiek en politiek worden genegeerd of ontkend kunnen niet anders dan lijden tot de sloop alle middelen rechtens van Wilders en TMG. Dat is de universele wet van oorzaak en gevolg. Wilders en de Telegraaf Media Groep brengen willens en wetens de veiligheid van de Staat, bondgenoten en de Joden in gevaar. Dat kan niet anders dan gevolgen hebben voor Wilders en TMG die vakkundig de naziachtergrond en zware misdrijven van hun helden en vrienden verborgen houden voor het grote publiek. Dus wanneer binnenkort bij Wilders en GeenStijl in Amsterdam Noord de pleuris uitbreek weten deze grote criminelen bij deze waaraan zij dit te danken hebben.

09-02-2017

Handtekeningen GeenPeil niet rechtsgeldig

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2017 11:55
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ heeft 27 september 2015 er al melding van gemaakt dat de handtekeningen van GeenPeil niet rechtsgeldig zijn. Vandaag schrijft minister Plasterk dat er geen zekerheid is over de geldigheid van de 427.000 handtekeningen. Bart Nijman van GeenStijl is piswoest want hij vindt zichzelf geweldig als het creatieve brein van het bedrog van GeenPeil.

De handtekeningen van GeenPeil zijn niet rechtsgeldig omdat het geen geavanceerde elektronische handtekeningen zijn zoals bedoeld in artikel 3:15a, tweede lid, sub 1 t/m d van het Burgerlijk Wetboek. Dat GeenPeil hiervan op de hoogte geweest moet zijn blijkt uit het feit dat GeenPeil zich vooraf uitgebreid heeft laten adviseren door advocaten van Kennedy van der Laan. 

GeenStijl geeft het kabinet de schuld van het bedrog van GeenPeil omdat het kabinet digitaal stemmen niet goed geregeld zou hebben. Feit is dat de wet duidelijk is over de ongeldigheid van de handtekeningen van GeenPeil en dat er voor GeenPeil diverse andere mogelijkheden openstonden om middels digitale ondersteuning de drempel voor het uitbrengen van ondersteuningsverklaringen omlaag te brengen. Ook heeft GeenPeil de verklaringen laten afleggen bij GeenPeil en zijn de verklaringen in strijd met de privacyregels van GeenPeil aan derden verstrekt.

12 april 2016 is aangifte gedaan tegen GeenPeil in verband met referendumbedrog. Het referendumbedrog van GeenPeil hangt samen met een groot aantal andere extreem zware misdrijven van de groep van GeenStijl, waaronder het helpen van de Jihad en ondersteunen van internationale misdrijven en bedreigen van gezagsdragers om gelijk te krijgen.

Bart Nijman van GeenPeil en GeenStijl geeft leiding aan een criminele organisatie van de Telegraaf Media Groep.  RTLNieuws legt uit waarom Plasterk en hoogleraren staatsrecht- en bestuursrecht twijfelen aan de geldigheid van de handtekeningen onder de aanvragen Oekraïne-referendum van GeenPeil.  26 oktober 2015 zijn klachten over de ongeldigheid van de handtekeningen van GeenPeil niet ontvankelijk verklaard door de Raad van State. De bezwaren zijn nooit inhoudelijk behandeld.