U bent hier: Home / Topics / Jan Roos

Jan Roos

18-05-2017

Jan Roos functioneel benadelen

by J.L. de Kreek — last modified 18-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Wat een vet vadsig varkentje is Jan Roos. Jan Roos beklaagt zich over “links vrouwen” die zeggen dat Jan Roos aan zijn ballen moet worden opgehangen. Jan Roos moet inderdaad aan zijn ballen worden opgehangen. In de hoogste juridische boom. Jan Roos maakt zich schuldig aan betrokkenheid bij misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse staat, (voorbereiden van) internationale misdrijven, bedreigen en beledigen van mensen en bedrog in verband met het Oekraïnereferendum. Jan Roos is mogelijk ook betrokken bij de aanslag op de MH17.

Jan Roos begaat zware delicten en neemt deel aan georganiseerde misdaad. Jan Roos maakt daarbij misbruik van journalistieke rollen en vrije meningsuiting. Jan Roos heeft zijn misdaden begaan in dienst van GeenStijl. GeenStijl is van het Telegraaf-concern. De zware misdaden van Jan Roos in dienst van het Telegraaf-concern staan niet op zichzelf. Het hele Telegraaf-concern is sinds 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en ander internationaal terrorisme. De medewerkers van het Telegraaf-concern liegen keihard over de actualiteit en zijn uitvoerders van een terroristische agenda die in 1897 is vastgesteld door de helden van Geert Wilders.

Jan Roos en ook Annabel Nanninga en Ebru Umar en andere GeenStijl adepten hebben een hele grote normatieve bek de hele tijd over wat zij wel mogen en anderen niet, terwijl zijzelf prominent deelnemen aan het verhelen van door journalisten en hun vrienden begane extreem zware misdrijven. Dat klachten over het bedrog van Jan Roos in verband met het Oekraïnereferendum bij de Raad van State op niet ontvankelijkheid zijn getuit betekent niet dat Jan Roos geen bedrog heeft gepleegd. Ook het bedreigen door Jan Roos van mensen wordt nooit uitvergroot door collega's journalisten.

In Brandpunt van de KRO zit Jan Roos roze en vet als een varken aan zijn tafel in zijn huis uit te leggen dat de ander zuur is. De linkse mevrouw die kritiek heeft op Jan Roos is volgens Jan Roos de kwade genus want de teef wenst het varken ongezien de tyfus. GeenStijl en daarmee Jan Roos maken van onnodig kwetsen beroep, bedrijf en gewoonte. Tendenties, ongefundeerd en nodeloos kwetsen is het bedrijfsmotto van GeenStijl en Jan Roos. Onnodig kwetsen is synoniem voor mishandelen. Vrije meningsuiting beschermt géén nodeloos kwetsen. Voorts vergeten Grote Hoeren als Ebru Umar en Annabel Nanninga steeds dat de haatradio in Rwanda die aan de genocide vooraf ging ook alleen woordjes waren en geen daden. De Holocaust is ook met woorden -stukjes tekst- voorbereid door journalisten.

Al jaren worden pogingen gedaan GeenStijl en ook Geert Wilders te laten vervolgen omdat zij samenwerkend de idealen vervullen van de grote helden van Geert Wilders die ook de grote initiators van Hitler en de gaskamers blijken te zijn. De redactie van GeenStijl haalt de neus op voor deze feiten en beticht de boodschapper in de correspondentie van Jodenhaat en antisemitisme. GeenStijl neemt deel aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders en Annabel Nanninga lijkt te genieten van haar succesvolle Ilse Koch imitatie.

25-01-2017

Jan Roos liegt opzettelijk

by J.L. de Kreek — last modified 25-01-2017 11:04
Opgeslagen onder:

Jan Roos staat in de Volkskrant vandaag. Volgens Jan Roos is Nederland een “gidsland geworden voor hoe het niet moet'. Dat dit de schuld is van het grote corps journalisten, verslaggevers en opiniemakers waarbij Jan Roos betrokken is geweest vertelt de Volkskrant er niet bij. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn alles bepalend voor de actuele dynamiek van de internationale en nationale politiek. Jan Roos liegt willens en wetens over die aanslagen en draagt er aan bij dat de meeste mensen wanen over de werkelijke daders.

Jan Roos is als medewerker van GeenStijl en leugenpoliticus betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001. Jan Roos geeft leiding aan VNL. VNL is een afsplitsing van de PVV. Geert Wilders van de PVV is ook betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001. Iedereen met het basisonderwijs van Jan Roos of Geert Wilders kan begrijpen dat de torens van de Twin Towers met geen mogelijkheid door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Toch propageren Jan Roos en Wilders dat islamieten achter de aanslagen zitten. 

Ook is logisch nadenkend te concluderen dat de vermeende vliegtuigen een grotere soortelijke massa moeten hebben gehad dan staal. Iedereen kan zien dat de torens van de Twin Towers gepenetreerd zijn door de vliegtuigen en dat ze dwars door de etages geschoten zijn. Omdat de kern en de wanden van de torens van de Twin Towers bestonden uit bielzen dik staal moeten de vliegtuigen gemaakt zijn van materiaal met een hoger soortelijke massa dan staal anders konden ze nooit het staal doorboren. 

Jan Roos heeft als verslaggever of opiniemaker gewerkt voor GeenStijl. Van GeenStijl is bekend dat het bezit is van de Telegraaf Media Groep wat ook het iconische merk De Telegraaf bezit. Nu is enige tijd geleden reeds gebleken dat De Telegraaf in 1922 nauw samenwerkte met de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de voorbereidingen op de misdrijven ondersteunde met willens en wetens publiceren en verspreiden van nepnieuws over de organisatie van de held van Wilders. Wilders heeft twee helden. Deze helden en niet Hitler blijken de grote initiators te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Bij Jan Roos willen deze feiten er niet in. Jan Roos beticht iedereen die deze feiten openbaart van complotdenken of hij kwalificeert ze als “gekkies”. Jan Roos wil politicus zijn omdat volgens hem Nederland het gidsland is “voor hoe het niet moet”. Jan Roos heeft al ruim een aantal jaar de leiding in dit land met zijn dominante aanwezigheid in de media en op internet en straks ook in de politiek. Jan Roos moet even in de spiegel kijken en zich afvragen waarom het mis gaat in Nederland in de tijd dat hij het woordvoert en prominent aanwezig is met zijn bewuste leugens.

15-01-2017

Last van Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2017 12:05
Opgeslagen onder:

Jan Roos doet het voor zijn tweeling die vandaag zeven is geworden. Mauk en David. Juist voor hun toekomst en die van hun zus zet Jan Roos zich in. Jan Roos staat geagendeerd om juridisch gesloopt te worden door Jihadisten. Achter de schermen is de Jihad rustig doende Jan Roos alle middelen rechtens naar de filistijnen te helpen. Jan Roos is een terrorist die deelneemt aan de voortbouwende Holocaust op de Joden.

Terroristen zijn er in soorten en maten. Met baarden, zonder baarden. Gewapend, ongewapend. Definitie van terrorisme is samen te vatten als onrechtmatige maatschappelijke verandering zoals dreigen met geweld om veranderingen geaccepteerd te krijgen. Vrees aanjagen past ook bij terrorisme. Jan Roos neemt als zogenaamd professional deel aan terrorisme. Opvallend veel professionals blijken crimineel te zijn. Zoals bijvoorbeeld de professionals in de medische wetenschap die beweren dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt.

Jan Roos is professional in de media en/of journalistiek en solliciteert nu naar een baantje als professional in de politiek om misbruik makend van de macht gelegenheid en middelen die hij bezit het terrorisme te ondersteunen van de organisatie van industriëlen wat verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september en de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Jan Roos heeft in het verleden gewerkt voor de Telegraaf Media Groep. Hij was toen verslaggever of opiniemaker bij GeenStijl. GeenStijl doet zich graag voor als de rebel die de gevestigde orde trolt.

GeenStijl is de gevestigde orde want GeenStijl is van de Telegraaf Media Groep. TMG bezit het iconische merk De Telegraaf. De Tegeraaf is de meest gelezen ochtendkrant. Al in 1922 las iedereen De Telegraaf. In ieder geval sinds die tijd maakt De Telegraaf met kennis van de feiten er bedrijf en/of gewoonte van middels leugenjournalistiek en/of nepnieuws de Holocaust te laten plaatsvinden. Journalisten en verslaggevers en opiniemakers van de Telegraaf waren al in 1922 en 1924 en 1939 en 1945 bekend met het feit dat de Zionisten de grote wegbereiders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn. Voor de toekomst van zijn kinderen zwijgt Jan Roos dit tot op de dag van vandaag dood.

Als Jan Roos zo graag aan de toekomst van zijn kinderen denkt is het niet te begrijpen waarom Jan Roos zowel als verslaggever van GeenStijl als aspirant politicus niet voortgaand het Ministerie van Veiligheid en Justitie in de bek schijt in verband met het ondersteunen van de structurele mensenhandel en extreme kindermisbruik door de Raad voor de Kinderbescherming en de Bureaus Jeugdzorg. Minderjarigen van de leeftijd van de kinderen van Jan Roos worden 'full time' gestalkt door ambtenaren van de kinderbescherming om ze wederrechtelijk onder de hoede van ouders en/of verzorgers weg te krijgen voor geld en/of ander misbruik.

Minderjarigen van de leeftijd van Jan Roos lopen voortgaand het risico op last van de particuliere kinderbeschermers persoonlijk te worden geroofd van ouders of verzorgers om te worden mishandeld, verkracht en opgesloten. Op een wijze die de minderjarigen buiten bescherming van de wet plaatst. In instellingen van de Nederlandse Kinderbescherming worden minderjarigen van de leeftijd van de kinderen van Jan Roos voor het oog van de bewakingscamera's misbruikt en niemand doet iets. Ook heeft Jan Roos iedereen bedrogen met het aanvragen het Oekraine-referendum omdat hijzelf de ondersteuningsverklaringen met zelfverzonnen handtekeningen heeft gedrukt.

Jan Roos wil dat Nederland en Europa de handen aftrekt van Oekraïne want Jan Roos ondersteunt de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslag op de MH17 boven Oekraïne en oorlog wil met Rusland. Daaraan neemt onder andere ook de Telegraaf Media Groep deel die het iconische merk De Telegraaf voert waarmee al sinds 1922 middels leugenjournalistiek en nepnieuws de terroristische organisatie wordt ondersteunt die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Mede dankzij deze voortgaande leugenjournalistiek weten meeste mensen niet dat de de helden van Geert Wilders verantwoordelijk zijn voor WOII en de Holocaust en dat zij bekende gezichten waren in de journalistiek en media en dat de Holocaust nog lang niet voorbij is en met een finale brandhaard moet escaleren in het wereldgetto te Palestina wat door meeste mensen gezien wordt als de Joodse Staat Israël.

04-12-2016

GeenStijl opvolger Der Angriff

by J.L. de Kreek — last modified 04-12-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is opvolger van Adolf Hitler. Jan Roos is opvolger van Goebbels. GeenStijl is opvolger van Der Angriff en het volk is ouderwets de klos. In 1923 heeft Hitler een staatsgreep proberen te plegen. Daarbij is Feder betrokken geweest die volbloed Zionist was. GeenStijl is geworteld in de Telegraaf Media Groep. Dominique Weesie kwam van de Telegraaf en is het creatieve brein van de hufterblog. De elite bevecht zichzelf met GeenStijl.

Het markante aan GeenStijl is dat het allemaal sporen nalaat in de politiek en andere online en offline media. Ook bijzonder aan GeenStijl is dat medewerkers en oud medewerkers van de organisatie het hoog in de bol hebben en menen anderen de wet te kunnen voorschrijven. Jan Roos bijvoorbeeld met zijn mening. Jan Roos vergist zich in de feiten. Niet onbelangrijk als opiniemaker en politicus alles goed op een rijtje te hebben. Voor Jan Roos is van belang dat er aangifte is gedaan tegen hem in verband met referendumbedrog en betrokkenheid bij terrorisme.

Het terrorisme van Jan Roos heeft een voorgeschiedenis die teruggaat tot Basel 29-31 augustus 1897 toen de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders officieel het daglicht zag. Deze groep die is opgericht en voorgezeten door een prominente journalist die dominant in de massamedia in 1897 reeds actief lobbyde voor de "Endlösung der Judenfrage" met een “größer Versöhnungsausklang” ter afsluiting. Het hele plan van de Holocaust staat geschreven en gedrukt in de publicaties van de held van Wilders. De Telegraaf had de dagboeken van deze Supernazi in 1922 en 1924 in bezit en prees de schrijver om de voorzienigheid.

Vandaag staat geduldig uitgelegd op www.holocaustles.nl hoe het echt zit met de Joden en de Holocaust die dus bedacht blijkt te zijn door héle andere personen dan de meeste mensen de denken. Hitler was onderdeel van het plan van de helden van Wilders die in 1897 reeds een symbiotisch verbond zijn aangegaan met de antisemieten en hen als hun trouwste bondgenoten zagen. Het is allemaal helemaal niet moeilijk te begrijpen hoe het zover heeft kunnen komen en hoe het werkelijk is gebeurt bij het lezen van de publicaties van de helden van Wilders die door GeenStijl en Jan Roos onder de pet worden gehouden.

23-10-2016

Aanklachten tegen Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 23-10-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Er is een opvallend aantal opvallende aanklachten ingediend bij het Openbaar Ministerie tégen Jan Roos van VNL. Deze aanklachten betreffen bedreigen gezagsdragers, deelname aan misdrijven tegen de veiligheid van de staat, deelname (voorbereiding) internationale misdrijven en referendumbedrog. Het referendum in verband met het associatieverdrag met Oekraïne is ongeldig omdat Jan Roos & co gefraudeerd hebben. Dat de fraude nog niet is erkend door de rechtspraak betekent niet dat Jan Roos niet heeft gefraudeerd.

Jan Roos staat niet alleen in zijn misdrijven. De misdrijven van Jan Roos maken onderdeel uit van een conglomeraat aan misdrijven die voortbouwen op misdrijven van historische personen van de terroristische organisatie die mede door Jan Roos wordt ondersteunt. Jan Roos staat in een oude traditie van journalisten en verslaggevers om misbruiksmakend van vrije meningsuiting weg te kijken van de feiten die bewijzen dat de helden van Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

De misdrijven van Jan Roos staan ook niet op zichzelf. Deze misdrijven moeten gezien worden in de brede context van de misdrijven die voortgaand worden begaan door volgers van de helden van Wilders om wereldmacht geplaatst te krijgen in handen van de families die Hitler financierde en Auschwitz in bezit hadden toen daar Joden zijn vergast. Jan Roos werkte als verslaggever van GeenStijl voor de Telegraaf Media Groep. De Telegraaf wist al in 1924 van de plannen voor een verbond met de antisemieten en Holocaust van de held van Wilders en plaatste de maker op een voetstuk zijn zuiver antisemitische uitlatingen censurerend.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn actueel omdat de groep die verantwoordelijk is de schuld schuift in de schoenen van Duitsers en na de oorlog zich heeft verspreidt over aarde en heeft voortgebouwd op de vergaande plannen voor wereldheerschappij die in 1897 reeds gemaakt zijn door de held van Wilders. Alles bij elkaar genomen riskeert Jan Roos vele jaren gevangenisstraf mogelijk zelfs levenslang omdat zijn deelname aan misdrijven tegen de veiligheid van de staat en internationale misdrijven daarmee wettelijk strafbaar is gesteld.

Jan Roos heeft het in zijn macht de misdrijven van Geert Wilders aan het licht te brengen en zijn helden als initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te ontmaskeren. Jan Roos laat dit na. Jan Roos kan kennis hebben van de feiten want Jan Roos is actief op internet. Ook is Jan Roos in persoon  geïnformeerd over de feiten. Jan Roos heeft gestudeerd aan de School voor Journalistiek dus Jan Roos kan weten wat relevante feiten zijn. Maatschappijleer op het VMBO moet voor Jan Roos voldoende zijn om te begrijpen dat zijn rapen gaar zijn.

Enkele zaken van de aanklachten tegen Jan Roos liggen nu al bijna anderhalf jaar te wachten op beoordeling bij het Gerechtshof
. Andere dossiers liggen sinds maanden bij het Openbaar Ministerie op het bureau. De aanklachten zijn niet aan gericht tegen Jan Roos alleen. Ook zijn zij gericht tegen andere medewerkers van GeenStijl en onder andere Thierry Baudet en Geert Wilders. De verwachting in dat de Staat niet om strafvervolging van deze belhamels heen kan omdat de veiligheid van de staat en het leven van de burgers zwaarder weegt dan het recht van Jan Roos om internationaal terrorisme en internationale misdrijven te ondersteunen.

13-09-2016

Grappen over Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 13-09-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Grappen over Jan Roos die eigenlijk niet kunnen bestaan niet. Jan Roos wil leider zijn, terwijl hij zich niet eens aan de Nederlandse normen en waarden houdt. Volgens de Nederlandse normen en waarden is het 'not done' vriendschappelijk om te gaan met oorlogscriminelen dus waarom Jan Roos oorlogscrimineel Geert Wilders niet voortgaand tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsend schoffeert is een relevante vraag.

Het meest vieze aan Jan Roos is misschien wel zijn ondersteuning van de aanslagen van Geert Wilders op de Nederlandse militairen in Afghanistan. Daarbij zijn de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS gesneuveld. Anderen raakten gewond. Materiële schade was groot. Op gezag van Geert Wilders ging de bermbom af. Openbaring van FITNA was het teken voor de partners van Wilders in vreemde krijgsdienst om de bermbom te laten afgaan. Wilders persoonlijk heeft middels FITNA op afstand een bermbom in Afghanistan af laten gaan. Vroeger werden rooksignalen gebruikt. GeenStijl viert het succes van de aanslag.

De explosie waarvan Wilders wist dat die zou komen wanneer hij FITNA openbaarde. Daarvoor was hij immers gewaarschuwd door de professionals onder de ambtenaren van de uitvoerende macht die dagelijks het eigen leven in de waagschaal zetten om de gewapende conflicten te de-escaleren. Jan Roos deëscaleert niet. Jan Roos provoceert en bedreigt gezagsdragers om gelijk te krijgen. Jan Roos liegt en bedriegt dat het een lieve lust is en realiseert zich onvoldoende dat de minister-president geen gehoor hoeft te geven aan de uitslag van het Oekraïnereferendum want Jan Roos heeft de uitslag middels bedrog verkregen.

Dat de bestuursrechter de klachten niet ontvankelijk verklaart betekent niet dat dit bij de strafrechter zo zal zijn. Omdat er meer over Jan Roos te vertellen is dan zijn referendumbedrog heeft hij geen reden pik stijfrechts naar voren door te rukken. Jan Roos is van het type uber-parasiet. Hoe legt hij later zijn kinderen uit dat hij als verslaggever van GeenStijl tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsend gezwegen heeft over de ware toedracht in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001? Nu moet eerst met een kudde olifanten door de porseleinkast van Jan Roos gemarcheerd worden voordat de grote boefjes in de top die de bescherming van Jan Roos genieten, rechtens aan de paal genageld zijn.

Het is de bijzondere achterlijkheid die Jan Roos tentoonspreidt, wat hem verraadt. Welk belang heeft Jan Roos persoonlijk erbij om te zwijgen over de aanslagen in de VS 11 september 2001 als zijn oud-werkgever de Telegraaf Media Groep is (TMG bezit GS)? Dat is het oude belang van de Telegraaf-familie om het Nazisme te ondersteunen. Door internet zijn archieven van over de hele wereld vanaf de luiestoel te onderzoeken. Deze authentieke archieven bewijzen dat de wereld niet alles is verteld in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Het deel wat gaat over de helden van Wilders met Zionistisch en/of journalistieke achtergrond wordt verteld als een sprookje terwijl Satan persoonlijk de helden van Wilders zijn.

Dankzij de geslaagde wraking van de advocaat van Wilders in het vorige Wildersproces is Wilders bekend met de diepe behoefte hem te laten vervolgen voor aanslagen op de Nederlandse krijgsmacht in Afghanistan en elders. Wilders brengt voortgaand opzettelijk de veiligheid van de Staat in gevaar door willens en wetens niet te zwijgen althans zich negatief uit te laten over de vijand bij en tijdens gewapend conflict. Het is goed gebruik in Nederland ermee bekend te zijn dat in het openbaar niet zwijgen over de vijand “bij en tijdens oorlog of gewapend conflict niet zijnde oorlog”, escalatie besloten ligt. Wilders heeft openbaring van zijn opinie niet nodig. De Nederlandse krijgsmacht heeft het nodig dat Wilders het zwijgen er toe doet want dat opereert makkelijker 'deep behind enemy lines', aldus de klachten over Wilders bij het Gerechtshof Den Haag.

Alles kan gezegd worden van de Nederlandse normen en waarden. Sommige regels gelden voor iedereen. Bijvoorbeeld dat de Nederlandse krijgsmacht niet voor de voeten wordt gelopen bij en tijdens gewapend conflict. Dat is wat Wilders en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep wel doen. Deze geschiedenis gaat terug tot 1924 toen journalisten van de Telegraaf en overigens het Nieuws Israëlitisch Weekblad in het Concertgebouw de dagboeken van de held van Wilders geleverd kregen met daarin het plan voor de Holocaust wat de Zionisten aka de oprichters van Israël in ieder geval sinds 29-31 augustus 1897 officieel in georganiseerd verband voorbereiden om ongeveer in de huidige tijd of nabije toekomst te laten escaleren tot een finale Holocaust op de Joden waarna de vrienden van Jan Roos als zogenaamde verlossers wereldmacht grijpen met Jeruzalem als wereldhoofdstad en Jan Roos als succesvolle oppertrol van de organisatie die verantwoordelijk is voor: de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging van 1940-1945, Vietnam etc, aanslagen VS 11 september. 2001, illegale oorlogen Moslimlanden, terrorisme, genocide in Moslimlanden, (mogelijk) de aanslag op de MH17 en referendumbedrog.