U bent hier: Home / Topics / Politiek

Politiek

16-01-2018

De Jodenhaat van Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is populair bij hipsters en wannabe wereldverbeteraars door zijn niet uitgesproken en toch virulente Jodenhaat. Onder het masker van de jonge vooruitziende leider gaat de oude vijand schuil die het fascisme en racisme heeft gebracht. Thierry Baudet laat tijdens zijn betogen en redevoeringen buiten beschouwing dat hij zich als historicus aan de feiten moet houden en niet de geschiedenis kan verzinnen zoals hem dit uitkomt. Thierry Baudet is ook jurist. Hij kon weten dat GeenPeil de kiezers heeft bedrogen bij en tijdens het Oekraïne referendum.

Dit bedrog van Thierry Baudet in verband met het Oekraïne-referendum doet onmiddellijk denken aan de Bierkellerputsch van Adolf Hitler die toen ook de winst had gestolen. Voorts waren de gronden waarop het Oekraïne-referendum is aangevraagd bedrieglijk. Bedoeling bleek te zijn het toebrengen van schade aan de EU in plaats van een eerlijke volksraadpleging over het associatieverdrag met Oekraïne. Dit hangt samen met het oogmerk van de terroristische organisatie waarvan Thierry Baudet deel uitmaakt.

Thierry Baudet is één van de historici in de politiek die met kennis van de feiten onder de pet houdt dat journalisten met Zionistische ambities de initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Thierry Baudet kent deze feiten want de documenten die dit bewijzen staan sinds jaar en dag in de openbare bibliotheken van de faculteiten geschiedenis die de wereld rijk is. Tegenwoordig staan deze documenten ook op internet.

Aan de ene kant als historicus doelbewust de schuld van de Zionisten aan de Holocaust verzwijgen en aan de andere kant als politicus bijdragen aan anarchie in Oekraïne door op valse gronden en middels bedrog het associatieverdrag met Oekraïne te torpederen is in ieder geval in voor sommigen redelijk vermoeden van betrokkenheid bij de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. De brandhaard voor de Tweede Wereldoorlog is aangestoken in Oekraïne. Door historische vrienden van Thierry Baudet.

25-12-2017

Thierry Baudet adoreert Adolf Eichmann

by J.L. de Kreek — last modified 25-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Volgens De Volkskrant heeft Thierry Baudet besloten critici die hem in de nazihoek duwen als ‘patiënten’ te beschouwen. Thierry Baudet pathologiseert hun reacties. Personen met Joodse achtergrond hebben besloten Thierry Baudet via de Rechtspraak te slopen omdat zijn impersonatie van Adolf Eichmann angstwekkend realistisch is en historicus Baudet willens en wetens verzwijgt dat Eichmann en de Zionisten vrienden waren. Omdat Joden beschaafde mensen zijn hebben personen met joodse achtergrond besloten Thierry Baudet kalt testellen middels een Jihad alle middelen rechtens. Dat is met aangiften en zo. Thierry Baudet bewondert de Nazi’s.

Net als Adolf Hitler met Zionist Feder in 1922 met de Bierkellerputsch kaapt Thierry Baudet de democratie. Meeste mensen denken dat Thierry Baudet en GeenPeil het Oekraïne Referendum hebben gewonnen. Dat is niet waar. Thierry Baudet en GeenPeil hebben die verkiezingen vervalst. De verklaringen die door Jan Roos met dozen tegelijk zijn afgeven bij de kiesraad bezitten geen rechtsgeldige handtekening. De Kiesraad controleert dat allemaal niet. Hele knappe ‘man in the middle’ attack van Thierry Baudet. Door de betrokkenheid van Thierry Baudet ontstaat er ook een zweem van legitimatie omdat Thierry Baudet zo’n knappe jurist is. Thierry Baudet is bovendien afgestudeerd geschiedkundige.

De authentieke documenten die bewijzen dat Thierry Baudet zich willens en wetens schuldig maakt aan geschiedsvervalsing staan al decennia in de universitaire bibliotheken van Europa. Thierry Baudet heeft opgetreden bij de Zionisten. Daar heeft hij de Zionisten beloofd dat er geen vrede zal zijn in het Midden Oosten. Thierry Baudet vergeet steeds iedereen te vertellen hoe het echt zit met de Zionisten en de Joden en de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog terwijl hij als jonge flamboyante historicus die ook juridisch is opgeleid weet dat iedereen behalve het internationaal terrorisme er belang bij heeft dat historici erkennen dat WOII en de Holocaust zijn georganiseerd door Zionistisch geïnspireerde journalisten die al sinds 1922 symbiotisch samenwerken met de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

Thierry Baudet die veinst op te komen voor het algemeen belang is één van de voortrekkers van de restauratie van het ouderwetse aristocratisch wereldbestuur van het syndicaat wat verantwoordelijk is voor WOII, de Holocaust, 9/11 en mogelijk de aanslag op de MH17. Thierry Baudet was tegen het associatieverdrag met oekraine omdat Thierry Baudet daarmee anarchy bewerkstelligt in Oekraine net als zijn morele voorbeelden voor de Tweede Wereldoorlog realiseerde om de Joden als vluchtelingen op te jagen. Personen als Jan Roos en Thierry Baudet en de Telegraaf Media Groep bezitten het oogmerk Europa in chaos te plaatsen om de nieuwe macht te bepalen. Zij doen niks anders dan verspreiden van nepnieuws. Ze hebben het bijvoorbeeld nooit over de keiharde feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers met geen enkele mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dit is omdat het werk van Thierry Baudet en TMG dezelfde agenda als van de daders van 9/11 dient.

11-10-2017

Boos makende rotzooi

by J.L. de Kreek — last modified 11-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het is net alsof niemand in Nederland iets heeft opgestoken van het lager of middelbaar onderwijs. Zelfs zij die gestudeerd hebben laten zien de reet af te vegen met de feiten. De voorzitter van de JOVD zit aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door. De zoon van Bart Chabot. Ook zo'n graag geziene gast bij DWDD. De Wereld Draait Door benadeelt opzettelijk de informatie positie van het publiek in het voordeel van de terroristische organisatie de VVD. De VVD neemt samenwerkend met andere terroristische organisaties deel aan internationaal terrorisme.

Leden van de VVD misbruiken macht gelegenheid en/of middelen door het ambt geschonken en/of schenden al dan niet bijzondere ambtsplichten. De leden van de VVD groeien op met bier, neuken en de geur van urine. Joris Demmink is prominent lid van de VVD. Onno Hoes is ook prominent lid van de VVD. Onno Hoes was voorzitter van de organisatie die betrokken is bij het bedreigen van de Magistratuur om weg te kijken van de Nazi-feiten van de Blond Geit. Joris Demmink heeft als hoogste ambtenaar van het Ministerie van Justitie leidinggegeven of althans deelgenomen aan oorlogmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven in binnen en buitenland. Ook verzorgde Joris Demmink kinderopvang aan huis.

Niemand van de VVD geeft er blijk van de feiten op een rijtje te hebben. De leden van de VVD zijn allemaal volwassen. Geen van die leden deelt aan het publiek mede dat iedereen op school geleerd heeft dat wat officieel wordt verteld over de aanslagen in de VS 11 september 2001 gewoonweg niet kan. Met geen mogelijkheid. Het spektakelstuk met vliegtuigen en instorten van de torens van de Twin Towers was één groot toneelstuk om te maskeren dat de torens van de Twin Towers middels 'controled demolition' zijn vernietigd. Iedereen weet dat het aluminium van de vliegtuigen te dun en te licht is om significant schade aan de stalen wanden van de torens van de Twin Towers toe te brengen.

De torens van de Twin Towers waren opgetrokken uit pantser dikke stalenbielzen die rij na rij wand na wand dubbeldik de torens staande en vliegtuigen als muskieten buiten hielden. Iedereen kan dit weten. Ook kan iedereen weten dat deze aanslagen een voortzetting zijn van het Naziterreur uit de Tweede Wereldoorlog. De Zionisten bewerkstelligen onder voorzitterschap van Onno Hoes van de VVD dat dit niet algemeen bekend wordt door de Rechtspraak te bedreigen met afschrikwekkende gevolgen. De daders van de aanslagen in de VS 11 september 2001, de creatieve breien, zijn journalisten, mediapersoonlijkheden en managers. Het scenario voor de aanslagen in de VS is vermoedelijk geschreven door een homofiele cineast met een zogenaamd Joodse achtergrond te Hollywood.

Mark Rutte van de VVD geeft ook onderwijs. De leider van Nederland onderwijst zijn kinderen dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort en dat CO2 in de grond gestopt moet worden in verband het klimaatprobleem. Deze kinderen geloven hun meester. Zij worden lid van de VVD want daarmee zijn ze opgegroeid, sommige denken zelf na en ontdekken dat de bestuurders door wie zij zijn opgeleid kennelijk willens en wetens uit de nekt kletsen en worden dan voor 'complotdenker' of 'aluhoedjes' of 'gekkie' uitgemaakt. De Jihad kan het geen reet schelen wie de leden van de VVD zijn.