U bent hier: Home / Topics / Radio

Radio

22-04-2017

Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude

by J.L. de Kreek — last modified 22-04-2017 19:55
Opgeslagen onder:

Diederik Jegel, de wetenschapsjournalist van de Wereld Draait Door vroeg aandacht voor de March For Science op het Amsterdamse Museumplein want politiek bemoeit zich met wetenschap en de kloof tussen de wantrouwende burger en de wetenschap moet gedicht worden. Hanna Luden, directeur van het CIDI was er ook. Bij het monument voor Ravensbruck stond zij op het podium haar publiek te misleiden over de Armeense genocide. Toen haar gevraagd werd waarom niemand het mag hebben over de Zionistische grondslag van de Holocaust liep ze weg. Er was ook een idioot van de NOS die professionals hinderde in journalistiek werk.

Hoe het precies zit met de Armeense genocide laat zich lastig objectief analyseren. Het heeft er de schijn van dat de leiders die daaraan schuldig zijn Zionistische vrienden hadden en dat de Armeense genocide net als veel genocides afgelopen 100 jaar een Zionistische achtergrond bezit. Dan is het geen Turkse kwestie. In Nederland anno 2017 kunnen Joden niks zeggen over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust want dan worden zij vervolgd voor antisemitisme en dreigen de Zionisten met 'drie consequences' wanneer de Rechtspraak de feiten erkent.

De harde leugens over de Holocaust en dan niet alleen het aantal Joodse slachtoffers is één van de oorzaken voor antisemitisme en de grote kloof tussen de wantrouwende burgers en de meer dan hooghartige wetenschappers die pretenderen de waarheid in pacht te hebben. Wat opviel bij de March For Science is dat vooral controversiële onderwerpen werden uitgelicht. Meteen bij de ingang van één van de twee tenten op het Museumplein stond een zogenaamde wetenschapper zijn mening te prediken dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt. Het artikel uit Science van de vermaarde wetenschapper Robert Gallo uit 1984 waarin hij bewijst dat bij minder dan 48,6% van de AIDS gevallen HIV is gevonden kende deze man niet terwijl dit artikel van Gallo hét fundament is van het omvangrijke bedrog in de AIDS-wetenschap.

Wetenschappers onderzoeken niet zelf. Net als journalisten van de Mainstream Media praten ze elkaar na en zijn ze kennelijk niet opgeleid om de geschiedenis van de eigen discipline te bestuderen. Bij sommige studies zoals bij Rechten gaan de studenten helemaal terug tot in de oudheid om de grondslagen van hun vak te onderzoeken. Niet bij de AIDS-wetenschap. In die wetenschap geldt het artikel van Robert Gallo niet want het is uit 1984. De ongeschoolden van Powned stonden erbij te filmen toen de wetenschapper verklaarde dat hij zijn wetenschappelijke klassiekers niet kent. Benieuwd of de Lügenpresse dit ook uitzendt namens NPO3.

Radio hét Goede Nieuws™ was vanzelfsprekend aanwezig voor verslag van de feiten. Best lastig het vak van wetenschapsjournalist in een tijd dat de wetenschap vol zit met corruptie. Die corruptie gaat niet alleen over HIV en AIDS. Hanna Luden is ook zo'n wetenschappelijk probleem en natuurlijk de aanslagen in de VS 11 september 2001 waarmee met wetenschappers tijdens de March For Science geen zinnig gesprek gevoerd kan worden. Het is meer dan bizar zoals sommige wetenschappers denken hun vak te kunnen uitoefenen. De Nazi's hadden ook wetenschappers in de medische sector. Kennelijk is die geest toch niet terug in de fles en is de wetenschap daarmee nog altijd besmet met ernstig leed tot gevolg voor zeer veel gewone burgers die geacht worden de wetenschap te vertrouwen.

24-07-2016

Radio hét Goede Nieuws™ feliciteert homo's

by J.L. de Kreek — last modified 24-07-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Radio hét Goede Nieuws™ was met Roze Zaterdag en de opening van EuroPride in het Amsterdamse Vondelpark om homo's te feliciteren met het feit dat dit jaar vijf jaar bekend is dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. Volgens Radio hét Goede Nieuws™ was het vijf jaar geleden dat dr Luc Montagnier van het Pasteur Instituut te Parijs in de Documentaire House of Numbers verklaart dat co-factoren en niet HIV de oorzaak zijn van AIDS.

Helaas voor de internationale homogemeenschap werd het goede nieuws dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt niet in dank afgenomen door de homo's die pillen en hivtests verkopen tijdens Roze Zaterdag. De homo's van de SP hadden er nog nooit van gehoord en waren sceptisch. Er was een homo die eigenlijk geen homo was want BI met nota bene een journalistieke achtergrond die het onderwerp interessant vond. Dat is dan de eerste journalist die verder denkt. Deze BI journalist denkt ook dat 9/11 een complot is dus die zal wel niet serieus genomen worden door collega journalisten.

Het bewijs dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt blijkt feitelijk al sinds 1984 toen oplichter Robert Gallo zijn bedrog gepubliceerd kreeg in het wetenschappelijke tijdschrift Science. Het desbetreffende artikel is moeilijk te vinden en bij Science alleen achter de betaalmuur te verkrijgen. Gelukkig was een wetenschapper van de Perth Group in Australië zo vriendelijk per e-mail een kopie te sturen. De publicatie van Gallo is daarom te vinden op goedenieuws.nl.

Het bedrog van Gallo blijkt uit zijn meetgegevens. Iedereen die statistieken begrijpend lezen kan ziet dat Gallo statistiekenzwendel pleegt en met zijn meetgegevens bewijst dat bij een meerderheid van de door hem onderzochte HIV-gevallen geen AIDS gevonden wordt. Dat is opmerkelijk. Bij een ziekte is het gebruikelijk oorzaak en gevolg aan elkaar te verbinden wanneer in ieder geval bij de meerderheid van de gevallen de veronderstelde ziektekiem de ziekte veroorzaakt. Liefst natuurlijk in honderdprocent van de gevallen.

Het blijkt niet tot de homogemeenschap door te dringen dat AIDS een syndroom is en HIV een virus en dat virussen geen syndromen veroorzaken en dat syndromen complexe aandoeningen zijn die verschillende oorzaken hebben kunnen. De mevrouw die tijdens Roze Zaterdag en Euroypride de HIVtest aan de man bracht legt uit dat een HIVtest antilichamen aantoont bij de mens en dat deze antilichamen niet “sterk” of “slim” genoeg zijn om AIDS te bestrijden. Gallo anticipeerde met zijn bedrog natuurlijk op het feit dat mensen in het algemeen niet slim genoeg zijn corruptie te doorgronden.

Overigens blijkt de documentaire House of Numbers waarin dr Luc Montagnier de AIDS-feiten presenteert al van 2009 te zijn. Daarin stelt dr. Luc Montagniers:

treating oxidative stress one of the best ways to deal with the African AIDS epidemic. To decrease the rate of transmission.

Professor Luc Antoine Montagnier legt uit dat

we can be exposed to HIV many times. Without being chronically infected. Our immune system will get rid of the virus within a few weeks, if you have a good immune system.

Een Hiv patient needs to boost there immune system with healthy foods and drinks and rest. Een van de artsen die mensen geneest van HIV en AIDS op basis van het feit dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt is dr Juliane Sacher:

10-10-2014

Radio hét Goede Nieuws™ met Frénk van der Linden

by J.L. de Kreek — last modified 10-10-2014 15:20
Opgeslagen onder:

Journalist Frénk van der Linden nam speculaas mee en vond het prima als aan het eind van het gesprek de conclusie getrokken zou worden dat hij een idioot is. Vooraf wilde hij het woord van tafel hebben. Frénk van der Linden was vrijdag 10 oktober 2014 te gast aan de keukentafel van Radio hét Goede Nieuws™ voor een vraaggesprek met tweerichtingsverkeer. Dat Frénk van der Linden een ervaren interviewer is blijkt uit het gemak waarmee hij het initiatief neemt in het gesprek. Echt tweerichtingsverkeer werd het daardoor niet.

Frénk van der Linden herhaalde voor Radio hét Goede Nieuws™ wat hij reeds gepubliceerd heeft en voert oppositie tegen openbaring aan hem van onder andere het feit dat de Zionisten de Joden hebben laten vervolgen door de Moffen. Natuurlijk zijn het niet de makkelijkste feiten waarover het gaat. De journalistiek is onvolmaakt. Dat de Volkskrant een artikel geweid heeft aan de verschillende theorieën over 9/11 houdt niet in dat de Volkskrant daarmee tegemoet is gekomen aan het recht van het publiek op de waarheid. Frénk van der Linden organiseert zijn eigen oppositie. Hij vindt dat nodig. Afziend aan zijn interview met Frits Bolkestein is de vraag eerder misschien of Frénk van der Linden zelf georganiseerde oppositie is.

 

Waarom besteedt de publieke omroep geld aan Frénk van der Linden om zijn documentaire over de scheiding van zijn ouders in te kopen? Waarom is er geen geld om Frénk van der Linden de feiten over 9/11 te laten onderzoeken? Waarom is er in Nederland in al de jaren geen journalist geweest die de theorieën over 9/11 op waarheid uit gerechercheerd heeft? Danny Jowenko imponeert in ieder geval als een professionele sloper die weet hoe gebouwen gecontroleerd instorten. Waarheidsvinding heet dat. Frénk van der Linden geeft ruiterlijk toe dat hij andere journalistieke bronnen volgt. Hebben zij het wel begrepen dan? Er is zo veel bewijs te vinden op Internet dat de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 een 'ehanced event' zijn dat het bizar is dat Frénk van der Linden aan tafel van de Wereld Draait Door nog altijd predikt dat plofmoslims de schuldigen zijn.

 

De Verenigde Staten van Amerika zijn gegijzeld door een Militaire Junta die mogelijk ondersteuning krijgt van Zionisten of althans Israël om in vereniging ouderwetse Katholieke Eind Tijd profetieën te vervullen. De aanslagen op de VS 11 september 2001 zijn beraamd en uitgevoerd door Christen terroristen in vereniging met Zionisten en mogelijk een enkele plofmoslim ter afleiding. Dat zijn de feiten die blijken uit oneindig veel authentiek bronmateriaal waaraan Frénk van der Linden niet eens wil beginnen om het in te zien. De verwondering over Frénk van der Linden is dat hij aan de ene kant imponeert als een echte professional in zijn vak, en aan de andere kant deze kwaliteit lijkt te misbruiken om oppositie tegen de corrupte ambtenaren in de kiem te smoren. Frénk van der Linden verdient tenslotte aan het interviewen van minister van Defensie Hennis. Frénk van der Linden is kritisch, alleen onvoldoende om niet als “idioot” te worden aangemerkt.

 

Het kan zijn dat Frénk van der Linden ook al zegt hij professioneel onafhankelijk journalist te zijn, in staat van shock is geplaatst door de grote internationale en terroristische misdrijven van ook het Katholieke nest waaruit hij komt. Frénk van der Linden heeft het lidmaatschap van de kerk opgezegd alleen dat laat zijn DNA onverlet. Frénk van der Linden heeft natuurlijk het Katholieke bloed van zijn ouders door de aderen stromen wat nog altijd zijn denken bepaalt. De vraag die na het gesprek vandaag met Frénk van der Linden overblijft is of hij de feiten niet wil zien. Of dat hij de feiten niet kan zien. Dat het te veel voor hem is om het te begrijpen. Dat zijn hersencellen doorbranden wanneer hij het theater overziet.

 

Het is Kolonisten wat gespeeld wordt met de mensheid door de rijksten op aarde. De familie Rothschild die al bij en tijdens het Heilige Romeinse Rijk joodse getto's managede. En de Zionisten die na de Franse Revolutie letterlijk maling hadden aan al het positieve wat uitging van die revolutie voor de mensen en dus de Joden. Mensenrechten voor de Joden die ontbonden worden door de Zionisten en het lukt niet Frénk van der Linden te brengen tot het zich laten doordringen van de teksten waaruit dit blijkt. Als eigenwijs jongetje wat zijn huiswerk niet gemaakt heeft houdt hij vol dat hij geen bewijzen daarvan ziet.

 

Heb medelijden met Frénk van der Linden. Hij is onvolmaakt. Hij worstelt met Oedipus en bewijst in de NCRV documentaire 'Verloren Band' dat hij zijn vader vermoord heeft en het met zijn moeder doet. ”Dat is jouw moeder, maar mijn, maar mijn vrouw” zegt de vader van Frénk terwijl Frénk zijn vader onderbreekt en wél met de moeder danst. Frénk van der Linden heeft ondanks het Rapport van de Commissie Davids Frits Bolkestein niet gevraagd naar zijn deelname aan de oorlogsmisdaden en het terrorisme van de VVD in Irak. De logische vragen die door niemand worden gesteld. Frénk van der Linden laat zich inhuren en heeft een semi-kritisch interview met Bolkestein in het hol van de Volkskrant. Het is niet duidelijk hoe het zit met Frénk van der Linden. Misschien moet perszuivering 2.0 ook voor hem gelden. Ook kan het zijn dat Frénk van der Linden te verblind is door de feiten om ze te zien. De Zionisten dreigen immers met 'dire consequences' wanneer de magistratuur de feiten erkent.

06-05-2014

Radio hét Goede Nieuws™ Heertje versus Jeugdzorg

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2014 21:50
Opgeslagen onder:

Dinsdag 06 mei 2014 was econoom Arnold Heertje aan de beurt om de kort geding rechter te overtuigen dat hij bevoegd is de namen te noemen van medewerkers van de jeugdzorg die inhumane behandelingsmethoden erop nahouden. Radio hét Goede Nieuws™ was erbij. Het heeft gesproken met Arnold Heertje, Nico Mul, collega's van de aanwezige Joodse Omroep en advocaat professor mr. Loonstein.

Heertje vertelt dat hij uit eigen waarneming weet dat medewerkers van de Jeugdbescherming Amsterdam, kinderen behandelt alsof het de Tweede Wereldoorlog is. Ook vertelt hij dat medewerkers van de Jeugdbescherming Amsterdam, kinderen ontvoert. Heertje zegt dat er veel meer aan de hand is met de jeugdzorg. Dat het een inhumane manier van werken heeft, en dat het voor hem noodzakelijk was namen van enkele gezinsvoogden te noemen.

 Bureau Jeugdzorg is het er niet mee eens dat namen van medewerkers genoemd worden omdat ze anders het werk niet doen kunnen. Ook zegt Bureau Jeugdzorg dat het beslissingen van rechters uitvoert dus van ontvoering of anderszins onrechtmatig handelen kan volgens jeugdzorg geen sprake zijn. Ook gaat het de jeugdzorg er niet om Arnold Heertje de mond te snoeren. Het wrakingsincident wat Heertje had opgeworpen omdat hij niet gehoord was in de beslissing om behandeling met gesloten deuren, heeft Heertje gewonnen. De zitting werd in het openbaar behandeld. In de zaal zaten mensen die bekend zijn met het leed wat Jeugdzorg heet.

Heertje is de zoveelste in rij die namen van medewerkers van jeugdzorg openbaar maakt en relateert aan de meest schandalige feiten. Hét Goede Nieuws, loketbjz.nl en anderen zijn hem voorgegaan. Altijd heeft de rechter geoordeeld dat de medewerkers van de jeugdzorg niet met naam en toenaam genoemd mogen worden. Zeker mogen zij niet in verband gebracht worden met zware criminaliteit. Bekend is van de jeugdzorg dat het niet aan waarheidsvinding doet en dat het beschikkingen zonder tussenkomst van een deurwaarder executeert.

 Dat de jeugdzorg dubbelfout is staat de medewerkers er niet aan in de weg onverdroten voort te gaan. Iedere keer wanneer de kritiek te hardnekkig is wordt gegrepen naar het middel van het kort geding. De rechtspraak is ketenpartner van de jeugdzorg. Niet weinig ouders kunnen ervan getuigen dat deze ketenpartner van de kinderbeschermers al te makkelijk de leugens van de gezinsvoogden overneemt. Als gezinsvoogden een kwaliteit bezitten is dat zij kunnen liegen als geen ander.

Leugens, list, bedrog, dreigen en ook geweld wordt door de jeugdzorg niet geschuwd om kinderen illegaal in het eigen netwerk op te kunnen nemen ten behoeve van geld en/of ander misbruik. Grootschalige verkrachting van de jeugd. Geen rechter trekt zich ooit iets aan van de klachten over de jeugdzorg. Al liggen de bewijzen duimendik op tafel, altijd worden de kinderbeschermers gevolgd in hun illegale praktijken. 20 mei 2014 doet de kort geding rechter uitspraak.

29-03-2014

Radio hét Goede Nieuws™ AT5 houdt zich dom

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2014 15:30
Opgeslagen onder:

Radio hét Goede Nieuws™ was vandaag bij het Politiebureau in Amsterdam West om verslag te doen van de aangiftes tegen Geert Wilders. AT5 was er ook. Meteen direct de nodige vragen gesteld aan de journalistiek. Over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Wilders. De desbetreffende journalist houdt zich van de domme.

Vreemde aan de journalistiek is dat het overal oordelen over heeft. Als het om Rusland gaat weet iedereen het. Ook de oorlog in Irak werd ruimschoots ondersteund door de Nederlandse journalistiek. Nu blijkt dat de oorlog geen geldige reden had, is iedereen stil. Van de Commissie Davids heeft de journalist wel gehoord. Alleen daar dan een zinnig journalistiek oordeel over hebben is er niet bij. Zwijgen is toestemmen. De Perszuivering was voldoende helder.

 De genocide van Wilders in Moslimlanden heeft grote invloed op Amsterdam West. Vreemd dat AT5 daarvoor geen oog heeft. Landelijk is er geen aandacht voor de grote misdrijven van Wilders. Van het Wildersproces in 2011 is bekend dat de journalistiek geen enkele aandacht had voor de klachten van benadeelde partijen. Wilders kreeg alle aandacht. Een volwassen gesprek met de journalistiek over de grote internationale misdrijven van Wilders blijkt onmogelijk te zijn.

22-03-2014

Radio hét Goede Nieuws™ spreekt Mohammed Rabbae

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2014 16:30
Opgeslagen onder:

Te Amsterdam 22 maart 2014 spreekt Radio hét Goede Nieuws™ de heer Mohammed Rabbae bij en tijdens de demonstratie tegen racisme. Ieder weldenkend mens is tegen racisme. De kwestie nu is dat Geert Wilders vervolgd worden moet voor genocide, terrorisme, oorlogsmisdaden, misdrijven tegen de veiligheid van de Staat, tegen de veiligheid van leden van de Nederlandse Krijgsmacht en de veiligheid van leden van de Koninklijke familie.

Dus Geert Wilders nu exclusief willen vervolgen voor zijn discriminatoire zweetvoeten is niet echt solidair van Mohamed Rabbae, hij denkt kennelijk alleen aan het eigen ras. De blanke militairen Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn vermoord door Geert Wilders. Met FITNA pardoes in de rug geschoten. Daarover hoor je Mohamed Rabbae niet. Wilders is net zo'n Zionfascist als de Moffen die de Palestijnen vergasten op terreur. Wilders moet knalhard worden aangepakt. Danny van Powned was er ook. Hij nam een selfie.

23-01-2014

Radio hét Goede Nieuws™ Jeugdzorgmedewerkers willen crimineel geld

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2014 11:40
Opgeslagen onder:

Radio hét Goede Nieuws™ was erbij in De Grote Kerk te Den Haag woensdag 22 januari 2014. Het live opgenomen radioverslag is online. De manifestatie van de jeugdzorgmedewerkers te Den Haag omdat zij zich niet gehoord voelen. Een niks verhullend kijkje in de kerkers van de ambtelijke corruptie. Ten behoeve van geld en/of ander misbruik offert ABVAKABO het belang van minderjarigen op het alter van de Katholieke Kerk.

Het gebrek aan waarheidsvinding en verhoogd risico voor misbruik maakt dat de jeugdzorg ten enenmale ongeschikt is om minderjarigen aan toe te vertrouwen. Twee onafhankelijke rapporten -waarvan het rapport van de Commissie Samson niet door de massa van gewicht is- bewijzen dat de jeugdzorg zuiver onrechtmatig is. In die rapporten staan stuitende feiten die kennelijk alleen middels strafvervolging gerepareerd worden kunnen.

Dan het gebrek aan waarheidsvinding bij de kinderbeschermers. Keer op keer bevestigd door de medewerkers zelf en de Kinderombudsman en de talrijke individuele dossiers. Dit terwijl de sleutelbepaling van de Wet op de Jeugdzorg eist dat Jeugdzorgmedewerkers aan waarheidsvinding doen. Bepalingen in het wetboek van strafrecht dwingt jeugdzorg medewerkers afwezigheid van waarheidsvinding na te laten. Waarheidsvinding is ook in het civiele kader verplicht bij de Jeugdzorg. Dit blijkt net zo makkelijk uit de Wet op de Jeugdzorg als het verbod om door rood licht te rijden uit de Wegenverkeerswet.

Waarheidsvinding is de basis techniek van élke zorgverlener. Of het nu om de jeugd- of tandenzorg gaat. Wie de fiets naar de fietsenmaker brengt omdat er iets mee is veronderstelt een vorm van waarheidsvinding bij en tijdens de reparatie door de fietsenmaker. Waarheidsvinding is de interventie in de koelkast om te zien of het bier koud staat. Radio hét Goede Nieuws™ leeft mee met Meeuwissen en andere bestuurders van de jeugdzorg. Hun strafvervolging wordt geambieerd in verband met kinderhandel en leidinggeven aan een criminele organisatie.

Ook 22 januari 2014 wilde Meeuwissen niet ingaan op het feit dat álles goed was met meisje A. te R. voorafgaande de UHP door zijn organisatie. Eerst ná de UHP had ze blauwenplekken in de schaamstreek. Overstrekte zij zich. Huilde ze dagen als ze de biologische moeder niet meer zien mocht na een bezoekje, en trilde ze met de handen bij vreemden. Bij ouders thuis had ze dat allemaal niet staat in het dossier van jeugdzorg. Allemaal symptomen die passen bij de diagnose kindermishandeling. De bevalling was perfect verlopen. In een poep en een zucht kwam het kind eruit.

Ouders hadden alles holistisch en natuurgeneeskundig goed tot zeer goed voorbereid en dat mocht niet van de crisismanager van de jeugdzorg. Ouders moesten de jeugdzorg-methode accepteren. Het vreemde is dat op 08 mei 2012 de heldere afspraak is gemaakt met Bureau Jeugdzorg waarvan Meeuwissen de leider is dat het zich niet met ouders en kind zou bemoeien omdat alles goed was en ouders de controle op de zorg voor het kind regelmatig door de professionele en deskundige huisarts lieten uitoefen die bevestigde dat alles goed was.

Jeugdzorg kwam de afspraak in het vrijwillige kader niet na en nu zijn ouders en kind vrijwel het volledige leven van het kind gescheiden geweest. Als baby zonder grond uit huis gehaald toen het anderhalve maand was, nu is het bijna ruim anderhalf. Het is inmiddels een peuter. Haar trauma's laten zich raden. Ze is van gezin naar gezin geplaatst. Vermeubeld heet dat. Vader is mishandeld door medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming en mag daarover niks openbaar maken van de jeugdzorg want dat vindt de kinderbescherming niet leuk.

22-12-2013

Radio hét Goede Nieuws™ Kindje van Mei Li Vos

by J.L. de Kreek — last modified 22-12-2013 10:55
Opgeslagen onder:

Daar stond ze met kindje in de armen en prachtige decolleté: Mei Li Vos. In “het honk” met de partij elite van de PVDA in Amsterdam West. Zaterdag 21 december 2013 rond een uur of half vijf in de middag. Hoeveel jaar Mei Li Vos zal krijgen voor de ondersteuning die zij en haar partij leveren aan de genocide van Balkenende in Irak zal haar strafvervolging uitwijzen. Tien, twintig jaar. Het kunnen er ook dertig zijn want als parlementariër hoort zij te weten dat genocide niet kan en mag. Genocide is typisch een misdrijf wat vrijwel uitsluitend gepleegd wordt door of met medeweten van ambtenaren wijst de criminologie uit.

Mei Li Vos kan bekend zijn met de genocide in Irak. Ze is verplicht het te weten. Ook kan ze weten dat de coalitie van Wouter Bos tussen PvdA en CDA foute boel was omdat niemand mag samenwerken met genocidale moordenaars. Bij de PvdA lijkt men over de breedte de weg kwijt te zijn. Er nemen ook belijdende Moslims deel aan de partij. Belijdende Moslims zijn personen die de Koran serieus nemen. Jezus is profeet van de Islam en die predikt: Geeft dan de keizer wat des keizers is en aan God wat van God is. Jezus predikt dat geloof en politiek geen goede combinatie zijn. Vanzelfsprekend want politiek gaat over feiten. Bovendien is het wereldlijk. Daarmee kunnen onderworpenen zich niet bezighouden. 

De Nederlandse grondwet is ruimhartig naar gelovigen. Het vertrouwt erop dat gelovigen zich gedragen naar de mores van het eigen geloof. Deze mores dicteert dat gelovigen niet aan politiek mogen doen want anders wordt het een chaos op aarde zoals nu. Mei Li Vos kan dit allemaal weten. Ze stelt nooit een zinnige vraag aan het CDA over de verhouding tussen de eigen lust naar kerstening en de noodzaak van maatregelen voor de publieke zaak. 

Geloof van een partij zoals de Christenheid is natuurlijk iets anders dan het algemeen belang. Het algemeen belang was niet gediend met de oorlog in Irak. Wel de Christelijke kruistocht met moderne middelen die de katholieken reeds een eeuwigheid dromen in de gebeden. Die profiteert optimaal van de lauwe oppositie van Mei Li Vos en haar collega's bij de partij. Martin Bosma van de PVV verkondigde bij en tijdens het Wildersproces in de hal van het Paleis van Justitie dat PvdA'ers Nazi's zijn want Hitler was ook socialist. Het zou zomaar kunnen. 

Het kindje van Mei Li Vos zal de moeder missen als ze op Vrouwenvleugel zit. Samen met Rita Verdonk. Rita Verdonk krijgt levenslang voor haar rol in de genocide in Irak en Mei Li vos dertig jaar. Of Rita dertig en Mei Li twintig of zoiets. Omdat ze strafwaardig doet alsof het tot haar mandaat behoort geen knalhard alles vernietigend juridisch oordeel te hebben over haar collega politiek ambtsdragers en hun onrechtmatige ambtelijke bediening. 

Politici waaronder ook Mei Li Vos denken kennelijk dat omdat zij politici zijn hun mening belangrijker is dan de waarheid van de feiten. Waarheid van de feiten is dat de vicepremier van de PvdA, de heer mr. Lodewijk Asscher, kleinkind is van één van de grote leidende jodenvervolgers van Nederland uit de Tweede Wereldoorlog. En dat dit kleinkind anno 2013 ook deelneemt aan genocide net als Mei Li Vos. Het zit kennelijk in den genen van de PvdA en ook anderszins. 

Radio het Goede Nieuws was bij de aftrap van de PVDA verkiezingspropaganda voor de gemeente raadsverkiezingen van 19 maart 2014. Mei Li Vos laat daarin blijken dat zij zich niks aantrekt van de feiten en dat het haar geen moer schelen kan dat zij vervolgt wordt voor haar bijdrage aan de genocide in Irak. Bij genocide geldt de grondwettelijke en strafrechtelijke regel dat het Openbaar Ministerie zich hoe genaamd helemaal niks aantrekken mag van de ambtelijke hoedanigheid van de beschuldigde behalve wanneer het de Koning of buitenlandse ambtenaren betreft. 

Mei Li Vos flaneert nu nog als de prinsesje met kindje op de arm tussen de PvdA leden terwijl ze feitelijk de hele organisatie en alle leden besmet met haar schuld aan de genocide en die van Lodewijk Asscher en Wouter Bos en Job Cohen. De familie Cohen was vroeger in Amerika de familie waar de beste slaven gekocht werden. De familie Cohen is nu een van de vele Asjkenazim en prominente PVDA-leden die tegen beter weten in verzwijgen dat de Zionisten en het Vaticaan de grote schuldigen zijn aan WOII en de Shoah. 

Allemaal feiten die samenkomen in de PvdA in Amsterdam West omdat verkiezing na verkiezing geprobeerd is met de PvdA in gesprek te komen en de leden hoog en laag in de PvdA pikorde voortgaand louter de partij cultuur napraten. Niet zelf denkend. Er vanuit gaand dat zij niet als leden van elke andere terroristische of criminele organisatie vervolgd worden kunnen voor de genocide van de PvdA in Irak. Vooral doende alsof het allemaal niet belangrijk is voor de lokale verhoudingen dat de PvdA landelijk een oorlogsmisdadige organisatie is.

21-11-2013

Radio hét Goede Nieuws™ Micha-claim: rechtsbijstand voor rijken

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2013 22:05
Opgeslagen onder:

Donderdag 21 november 2013 diende de zaak van Micha Kat tegen oud-rechter Westerberg en de Raad voor de Rechtspraak. De advocaat van de Raad maakte de vergissing door zijn cliënt Raad voor de Rechtsbijstand te noemen. Daarmee direct het bizarre fenomeen benoemend dat oud-rechter mr. Westerberg die een riant pensioen hebben zal kapitalen rechtsbijstand van de Staat geniet terwijl de advocaten recent massaal gedemonstreerd hebben tegen de bezuinigen op de rechtsbijstand.

Wat er ook over de claim van Micha Kat gezegd worden kan. Vast staat dat het vreemd is dat de Overheid wèl oud-rechter Westerberg financiert middels de Raad voor de Rechtspraak in verband met de persoonlijke onrechtmatigheid van de bediening als rechter, en dat de burger wat rechtsbijstand betreft het nakijken heeft. Hoeveel in 'despair' verkerende burgers met een minimum hadden geholpen kunnen worden met de rechtsbijstand waarop Westerberg rekenen kan – uit de schatkist om volgens Micha Kat leugens te verdedigen? Wat ook niet goed begrepen wordt is waarom Westerberg op voorhand van de Raad voor de Rechtspraak het voordeel van de twijfel krijgt. Alsof -in het algemeen bedoeld- corrupte Nederlandse rechters niet bestaan.

De zaak van de Micha-claim draait erom dat oud-rechter Westerberg volgens Micha Kat privé een onafhankelijke journalist op kosten van de Staat kapot geprocedeerd heeft. Het is vreemd dat de Nederlandse Vereniging van Journalisten zich niet druk maakt om de zaak van Micha Kat. Los van de vraag of Westerberg of de Staat onrechtmatig jegens Kat gehandeld hebben is het ronduit stuitend te noemen dat de oud-rechter wèl een zeer dure advocaat toegewezen krijgt die de uren kan declareren op kosten van de Staat, terwijl de procederende journalist amper een advocaat vinden kan om de zaak te behartigen. Dat imponeert als een aanval van de Staat op de 'equility of arms' van journalisten in rechtszaken.

Radio het Goede Nieuws was aanwezig tijdens een zitting met de nodige bijzonderheden. Het interview met Micha Kat en zijn advocaat is online. De advocaten van Westerberg en de Raad voor de Rechtspraak en de cliënten zijn om reacties gevraagd. Zij wilde niet reageren voor de microfoon. De cameraman die de zaak wilde filmen werd niet toegelaten in de zittingszaal omdat hij zich niet overeenkomstig de persrichtlijn had aangemeld. Een gemiste kans voor de rechtspraak in het oefenen van transparantie. Wat evenwel verontrustend was is dat de cameraman die verder op de gang verbleef later gemolesteerd leek te worden. Althans zo klonk het geluid van de gang, alsof iemand aangerand werd en niemand die wat doet.

Het venijn van de zaak zat evenwel in de staart. De laatste paar minuten waarin Micha Kat genadeloos blootlegde dat de Overheid met verschillend maten meet als het om rechtsbijstand gaat. Oud-rechter Westerberg heeft vanzelfsprekend inkomen en vermogen wat de grens voor een toevoeging ruimschoots te boven gaat, desondanks financiert de Staat de advocaat in de aanklacht van Westerberg persoonlijk tegen Micha Kat omdat Micha Kat onrechtmatig jegens Westerberg gehandeld zou hebben door zonder voorafgaande hoor en wederhoor feiten te publiceren in verband met corrupt handelen van Westerberg persoonlijk als lid van de rechtspraak.

Het dubbele venijn zit in het onderzoek op internet ná de zitting. Westerberg en zijn advocaat hebben ter zitting vandaag ontkend dat Westerberg gebeld heeft met advocaten in de Chipsholzaak. Ze zouden over talrijke verklaringen beschikken die dit bevestigde. Op advocatie.nl staat:

Het hof maakt gehakt van bijna alle verweren van de zijde van Westenberg waar het op de gepleegde telefoongesprekken aan komt. Het Hof acht zowel bewezen dat Westenberg als behandelend zaaksrechter een langdurend inhoudelijk gesprek heeft gevoerd met Smit inzake een Chipshol-procedure, alsmede een inhoudelijk gesprek heeft gevoerd met een andere Chipshol-advocaat, Roland Gerritsen.

En

Westenberg beweerde dat hij met Gerritsen als rolrechter belde over louter organisatorisch procedurele zaken met betrekking tot het vaststellen van verhinderdata. Ook dat verweer sneuvelde: "…..naar het oordeel van het hof moet dit gesprek - dat geïntimeerde [Westenberg red.] in elk geval ook als (beoogde) zittingsrechter heeft gevoerd - in beide voorliggende lezingen worden betiteld als een ongebruikelijk telefoongesprek tussen een rechter en een advocaat." Geen kort zakelijk gesprek, vond het hof.

Dus vaststaat, civiel, dat Westerberg gebeld heeft. Westerberg kan en mag tegen bewijs leveren zo schrijft ook Advocatie, alleen dat is tot op heden niet gebeurt. Wel heeft Westerberg tegen Micha Kat geprocedeerd over zijn boekje Topadvocatuur, in de keuken van de civiele rechtspraktijk omdat de volgende uitspraak niet in het boekje opgenomen had mogen worden want Micha Kat had geen hoor en wederhoor gepleegd:

er gaan opeens gekke dingen gebeuren, zoals rechters die uitvoerig met advocaten gaan bellen over de zaak. In de Chipshol-zaak is dat ook gebeurd met mr. Westenberg van de Haagse rechtbank

Navraag bij de advocaat dhr. mr. Aantjes, de advocaat van Micha Kat, leerde dat ook vastgesteld is dat Micha Kat dit wel zonder wederhoor had mogen opnemen. Ook verklaarde mr. Aantjes ter zitting dat hij in het verleden ook eens gebeld is door rechter Westerberg; en dit vreemd vond.

Nu beweert Micha Kat dat hij werk en dus inkomen is misgelopen doordat Westerberg tegen hem ging procederen terwijl Westerberg wist of weten kon dat de zaak kansloos was. Ter zitting vandaag in het openbaar zonder dat dit weersproken is zei Micha Kat ook dat Westerberg feitelijk opdracht gekregen had van de partij die belang had bij de telefoontjes van Westerberg om tegen Micha Kat te procederen. In dat geheel krijgt Westerberg kapitalen rechtsbijstand van de Staat. De Raad voor de Rechtspraak is geen rechtspersoon -vond de advocaat van de Raad- die kan Westerberg dus niet financieel steunen, dat kan alleen van de Raad voor de Rechtsbijstand komen of een ander onduidelijk potje waar de elite wel toegang toe heeft en burgers niet.

In de zaak van Micha Kat speelt overduidelijk de vraag naar de integriteit van de overheid in het algemeen en de rechterlijke macht in het bijzonder. Debat daarover is natuurlijk niet gediend met financiering door de Raad voor de Rechtspraak van de rechtsbijstand van de bellende-rechter die zelf ongetwijfeld inkomen en vermogen boven de toevoegingsgrens bezit en zo niet bij de Raad voor de Rechtbijstand terecht kan. Daardoor was de setting donderdag 21 november 2013 in de Amsterdamse rechtbank feitelijk de Raad door de Rechtspraak tegen Micha Kat in plaats dat Micha Kat zijn vordering op Westerberg persoonlijk voor de onafhankelijke rechtspraak bracht.

De weerstand tegen Micha Kat vanuit de Nederlandse Vereniging van Journalisten en dat zijn zaken zo slecht besproken worden in de Mainstream Media is alleen logisch vanuit de gedachte dat Micha Kat kennelijk meer weet dan de MSM en de gevestigde toga-elite bekend hebben willen. De grote advocatenkantoren hebben altijd overal dikke vingers in de pap. Nooit anders geweest. De stem van de grote kantoren weegt altijd zwaar. Mede omdat grote kantoren de landsadvocatuur vertegenwoordigen en bepalend zijn in onderwijs. Grote kantoren hebben ruimte om bepalend te zijn in opleidingen en anderszins. BREIN demonstreert dit fenomeen net zo mooi als Micha Kat.

Ook het gebrek aan kritiek van de grote kantoren op de gefinancierde rechtsbijstand van Westerberg valt moeilijk te rijmen in het licht van het sappelen van de collega's die zich hard maken voor de rechtsstaat. Recht is dus toch voor de rijken. Dat is wat het meest in het oog springt in de zaak van Micha Kat. Daags na de demonstratie van de advocatuur tegen de bezuinigingen op de rechtsbijstand blijkt dat oud-rechter Westerberg in zelfs kansloze zaken genoeg rechtsbijstand van de overheid krijgt om wel zeven keer per week met de duurste advocaten van Nederland te beraadslagen. Micha Kat zei ter zitting dat grote kantoren de kansen te baat nemen om de declaratiemachine te laten rinkelen. Het zou zo kunnen. Schikken met Micha Kat is misschien de beste keuze. Als Westerberg gaat, gaat de Raad voor de Rechtspraak vanzelfsprekend ook. Misschien is dàt precies wat de rechtspraak het liefst ziet: ouderwets autonomie.