U bent hier: Home / Topics / Zionisme

Zionisme

18-12-2017

Minister Grapperhaus knuffelt Jodenhaters

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Aangemoedigd door de Zionistische hetze vanwege het inslaan van de ramen van het Nazi-restaurant aan de Amstelveenseweg te Amsterdam door een Semiet in verband met het antisemitische geweld van Israël in Palestina heeft minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een bezoekje gebracht aan de grote Chanoeka viering in de Rivierbuurt in Amsterdam zondagavond 17 december 2018. Minister Grapperhaus is gefotografeerd met een pannenlap op zijn kale hoofd en zijn rechter arm hartelijk om de schouders van Esther Voet geslagen alsof Grapperhaus helemaal niet weten kan dat Esther Voet helemaal niet Joods is en leiding geeft aan het voortbouwend anti-Joods terrorisme der Zionisten.

Minister Grapperhaus is uit 1959. Grapperhaus heeft het Holocaustbedrog der Zionisten bewust meegemaakt. In de jaren zestig en zeventig van vorige eeuw barstte het lost met de propaganda en nepnieuws met series bij de publieke omroepen waarin de leugens over de Holocaust algemeen werden verbreid en elke kritische vraag over deze ongelofelijke genocide met dedain werd beantwoord want dat was antisemitisch. Tegenwoordig bezit iedereen internet en kan men al lopend of fietsen of autorijdend met de ogen op www.holocaustles.nl op de smartphone lezen dat de Zionisten innig samenwerkend met de internationale pers de Holocaust hebben voorbereid en na de oorlog zich schuldig maken aan het verspreiden van de meest zieke leugens ooit.

Esther Voet is een Nazi-slons. Het is een intens diepe belediging voor Joden dat nota bene minister Grapperhaus van de VVD deze del bij en tijdens Chanoeka met een bezoekje vereert in het jaar dat de Nazi’s de verovering van Jeruzalem vieren met een ambassade van katholiek Donald Trump in de de hoofdstad van Palestina. Dat er amper halachische verboden gelden met Chanoeka betekent niet dat de minister tijdens het feest van de lichtjes in de publieke ruimt Nazi-sloeribitchsnol Esther Voete publiekelijk kan knuffelen en dan zeggen dat hij de Joden beschermt tegen antisemitisme. De Zionisten lokken juist antisemitisme uit. Willens en wetens. De Zionisten werken al sinds 1895 officieel samen met de antisemieten om de Joden te Endlösen en na de oorlog de plannen compleet te realiseren samenwerkend met onder andere Geert Wilders, GeenStijl en Esther Voet.

17-12-2017

Minister Grapperhaus bezoekt Nazi-bijeenkomst

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

VVD minister Grapperhaus van het Ministerie van Justitie en Veiligheid bezoekt de Nazi-bijeenkomst op het Scheldeplein in Amsterdam zondagavond 17 december 2017 om 18.00 uur. Om te verwarren noemen de Nazi’s hun bijeenkomst een “Chanoeka viering” die ze tegelijk houden met de echte Chanoeka viering van de Joden. Ook worden Joodse symbolen door de Nazi’s misbruikt zoals de kandelaar die de Nazi’s versieren met hun David Ster om hun Nazisme achter te verbergen. De Nazi’s houden hun bijeenkomst op de openbare weg om te imponeren met hun zege op en macht over de Joden en dit te vieren.

Meeste deelnemers aan de Chanoeka viering op het Scheldeplein in Amsterdam zondag 17 december om 18.00 uur zijn Zionisten die met kennis van de feiten verzwijgen dat Zionistisch geïnspireerde journalisten de organisatoren zijn van Hitler en de gaskamers en het weerzinwekkend naoorlogs Holocaustbedrog.

De tekens Nazi slaan op de door de Zionisten reeds in 1895 geambieerde en later bewerkstelligde fusie of symbiotische samenwerking tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. De mening van de Joden over de Zionisten en de staat Israël wordt door de Zionisten als niet relevant beschouwd want de Joden zijn antizionistisch en erkennen Israël niet als Joodse Staat.

De ambities der Zionisten zijn zuiver antidemocratisch, antisemitisch, racistisch en terroristisch. Zionisten wekken de schijn tegen antisemitisme te zijn terwijl zij voorts de Drie Eden niet handhaven. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn per definitie antisemieten en apen en ezels en varkens en andere beesten. Zionisten schijten meer dan letterlijk op de ‘core’ van de Joodse normen en waarden die thans zo’n 2000 jaar bepalen dat Joden geen eigen Staat ambiëren en geen nationaliteit zijn. Joden zijn gelovige mensen en niet van die in parfum en make-up gedrenkte Nazi-prominenten als Esther Voet.

De Zionisten wilde al in 1897 dat het antisemitisme toenam en de Endlösung werd volbracht. Dat juist VVD minister Grapperhaus de Nazi’s bezoekt is niet verwonderlijk. Leden van de VVD zijn ruimschoots vertegenwoordigt onder de Nazi’s van Zion. Zo was Onno Hoes (homo) voorzitter (Nasi) van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) waarvan de leden zich collectief en individueel schuldig maken aan het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de Rechtspraak om gelijk te krijgen.

Onno Hoes is dus gewoon écht een flikker. VVD heeft een aanzienlijk aantal homo’s in de misdadige top. Ook homo’s die leiding geven aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. De VVD is voorts schuldig aan genocide in Irak en de mensenhandel van de Kinderbescherming waar ook Bram Bakker zich schuldig aan maakt samenwerkend met secretarie-generaal Erik Gerritsen die in de rol van hoogste ambtenaar van een ministerie zijn voorganger Joris Demmink vervangt als één van de leiders van de georganiseerde ambtelijke misdaad. 

Zeker voor minister Grapperhaus die jurist is en advocaat was en gewoon als baas van misschien wel het belangrijkste ministerie van het land zijn werk professioneel en apolitiek in het algemeen belang moet doen is het niet moeilijk te zien of begrijpen dat hij zondagavond de Moffen bezoekt en ze te vriend houdt terwijl hij is vergezeld van de Commandant van de Koninklijke Marechaussee en ze ook gewoon in de maat te nemen zoals dat gewoon is in Nederland. 

De VVD volgt de Zionisten ook voetstoots in hun misdadige mening over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 terwijl de uitgebreid gedocumenteerde feiten het tegendeel bewijzen. De Nederlandse politiek die wordt gedomineerd door de liberalen van de VVD en de Christenheid van CDA, SGP en CU is sinds jaar en dag de trouwste bondgenoot van Nazi-Israël. De Joden delven voortgaand het onderspit. Zionisme en Israël staan net zo haaks op Joden en Jodendom als de Duivel op Gd.

16-12-2017

Ronny Naftaniel leider anti-Joods terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel is één van de Nederlandse leiders van het Internationaal anti-Joods terrorisme. Overige betrokkenen bij dit anti-Joods terrorisme zijn onder andere Hidde Jan van Koningsveld, Esther Voet, Bart Schut, Hanna Luden, Bart Mos, Kustaw Bessems, Leon de Winter, PowNed, Matthijs van Nieuwkerk, Beatrice de Graaff, Onno Hoes, Joris Luyendijk, Arnold Karskens, Fred Teeven, de Telegraaf Media Groep dus ook GeenStijl, Thierry Baudet, het CDA, de CU, de SGP, Geert Wilders en niet onbelangrijke partijen in Israël en Amerika.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door deze grote internationaal opererende groep die al sinds 1895 de Joden wil uitroeien en thans de volgende Holocaust voorbereidt. De Nazi’s bestaan uit de Zionisten, hun Oostenrijkse vriend Adolf Hitler en andere antisemieten. Joden zijn antizionistisch en tégen een Joodse Staat.

De Nederlandse Rechtspraak wordt terroristisch bedrogen en met terrorisme bedreigd om deze waarheid op grond van duizenden pagina’s authentieke documenten te ontkennen en te negeren dat het inderdaad zo is dat de Zionisten en hun antisemitische vrienden en bondgenoten hun eeuwige anti-Joodse dans dansen en dat Ronny Naftaniel willens en wetens het antisemitisch vuurtje opstookt. 

Ronny Nafthaniel is opzichtig aanwezig in de sociale media met zijn anti-Semitisch gehufter. Er ligt een moddervet dossier bij het Openbaar Ministerie klaar als fundament voor de grootste anti-terrorisme operatie ooit. Daarin wordt Ronny Naftaniel genoemd als prominente antisemiet die leiding geeft of betrokken is bij het terrorisme gerelateerd bedreigen van de Rechtspraak met afgrijselijke consequenties om hem gelijk te geven.

14-12-2017

Zionisten bedreigen iedereen

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2017 20:20
Opgeslagen onder:

De vrienden van Israël bedreigen iedereen de moeder om het laffe antisemitische terrorisme der Zionisten te accepteren en het Zionisme te respecteren. Zonder respect voor Zionisme geen dialoog en geen hoop aldus de niet Joodse journalist Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad die zich voordoet als het meest Joods Amerikaans Prinsesje op leeftijd. De Joden hebben niks met Zionisme. Nooit gehad. Joden zijn handhavers van de Drie Eden. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn geen Joden.

De Thora verbiedt Joden een Staat te stichten waar ook ter wereld. Van recht op een massale terugkeer van de Joden naar het zogenaamd aan hen beloofde land is geen enkele sprake. Zionisten aanbidden de Duivel. Letterlijk. Zionisten zijn de Synagoge van Satan.

Er wordt nu al jaren geprocedeerd en een hetze gevoerd door de Zionisten om verspreiding van bovenstaande feiten te onderdrukken. De Zionisten bedreigen de gehele Rechtspraak met terrorisme om de waarheid onder het tapijt te schuiven, de mening van de Zionisten over te nemen en het gezag der Zionisten te erkennen. 

Iedereen is uitgenodigd de terroristische dans der Zionisten mee te dansen. Inclusie is nog nooit zo gewoon geweest. De Telegraaf is al sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de Zionistische helden van Geert Wilders en staat vandaag weer vooraan het terrorisme der Zionisten te faciliteren. Nederland kent bijna geen Joden.

De personen in Nederland die zich voordoen als Joden zijn hoofdzakelijk Zionisten. Zoals advocaat mr. Professor Rabbijn Nasi Herman Loonstein van de Loonstein-clan weet zijn Zionisten zuiver Jodenjagers die zich strafrechtelijk moeten verantwoorden voor hun terrorisme en internationale misdrijven. Het bovenstaande citaat komt overigens uitt: Theodor Herzls Tachebücher, 1895-1904 Drei Bände, Erster Band, Jüdischer Verslag, Berlin, 1922, pagina 194.

Herman Loonstein gróte Nazi-crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Advocaat Herman Loonstein die het zogenaamd Joods restaurant Hacarmel Kosher bijstaat waarvan de ramen zijn ingegooid omdat het een Israëlisch restaurant is en Israël Morfica is wat de Semitische Palestijnen uitroeit die al eeuwen in de Staat Palestina wonen wat ook voor de Joden heilig is, moet zich schamen voor zijn nazi-propaganda. Israël is gesticht door de Nazi’s. De Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd.

Op basis van authentieke historische documenten die door advocaat Herman Loonstein onder de keppel worden gehouden is heel precies van dag tot dag te volgen hoe de Zionisten vanaf het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 de Joden naar het gas dragen en tot op de dag van vandaag het leven zuur maken.

Herman Loonstein is daarop geen uitzondering met zijn pannenlap op zijn hoofd. Herman Loonstein is niet Joods omdat Herman Loonstein de Drie Eden niet handhaaft. Herman Loonstein was Nasi van zijn eigen Joods gettootje in Buitenveldert wat hij eufemistisch Joods Onderwijs noemt.

Herman Loonstein is een varken. Net als Leon de Winter en al die andere zogenaamde Joden. Allemaal weten ze of kunnen ze weten dat journalisten en Zionisten schuldigen zijn aan het organiseren van Holocaust door het al in 1895 te bedenken en de antisemieten te accrediteren en recruteren en financieren voor de uitvoering en ervan te profiteren.

De Palestijn die de ruiten ingooit van dat Israëlisch Restaurant is een Semiet die in eigen land het leven onmogelijk wordt gemaakt door antisemitische en racistische Europeanen die zijn geworteld in het Nazisme.

13-12-2017

Frits Barend gróte Nazileider

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2017 12:00
Opgeslagen onder:

Journalist Frits Barend blijkt één van Neerlands gróte Nazileiders te zijn die leiding geeft aan het uitlokken van antisemitisme. Fascist Frits Barend is van de pers. Frits Barend zegt Joods te zijn. Toch deelt Frits Barend niet de documenten aan het publiek mee waaruit onweerlegbaar blijkt dat journalisten met Zionistische ambities de organisatoren zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Frits Barend als journalist, antisemiet en mens is betrokken bij het voortbouwend terrorisme der Zionisten.

Frits Barend neemt deel aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust die moet plaatsvinden op de bergen van Israël. Door het grote aantal slachtoffers zal de begrafenis zeven maanden duren.

De Telegraaf wat al te graag de antisemitische opinie van Frits Barend verspreidt neemt al sinds 1922 deel aan het terrorisme der Zionisten en is ook betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 net als Frits Barend.

12-12-2017

Nazi-bijeenkomst in Restaurant HaCarmel te Amsterdam

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2017 13:55
Opgeslagen onder:

De muntOm de Joden te zieken en het succes van hun terrorisme te vieren komen de Nazi’s vanavond onder toezicht van journalist Frits Barend bij elkaar in het Restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg 228 te Amsterdam. De avond is georganiseerd door het Centrum Informatie Documentatie Israël zogenaamd tegen haat en geweld. Dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en met het vertoon van journalist Frits Barend laten zien maling te hebben aan de waarheid kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Frits Barend kan weten dat het CIDI betrokken is bij holocaustbedrog en het bedriegen en bedreigen van de Rechtspraak om de Zionistische grondslag van de Holocaust te ontkennen.

 

11-12-2017

Telegraaf Media Groep is een terroristische organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 11-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf Media Groep met iconische merken als De Telegraaf en GeenStijl en met Ebru Umar als prominent paardenbekje is een terroristische organisatie of althans is betrokken bij een terroristische organisatie met het oogmerk het Heilige Romeinse Rijk in de oude dictatoriale staat van macht te herstellen. De Telegraaf was al in 1922 met dit doel dienstbaar aan de voortrekkers van de Holocaust door in de Wakkerste Krant van Nederland te zwijgen over het virulente antisemitisme in de dagboeken van de vader van de zogenaamd Joodse Staat Israël.

De eerste 180 pagina’s van zijn dagboeken oppervlakkig lezend bewijst reeds dat de grondlegger van Israël tevens het creatieve brein is van de Holocaust die in 1895 vooruitziend als hij was begreep dat het nog ongeveer vijftig jaar zou duren voor de voltrekking. Iedereen met het verstand van Jan Roos of Bart Mos kan op grond van de archieven van de Telegraaf en de Zionisten zelf constateren dat westerse journalisten, schrijvers en publicisten de organisatoren zijn van Hitler en de gaskamers om de kas van industriëlen te spekken.

Het antisemitisme wordt onder andere gevoed door de idee dat Joden een complot smeden tegen de internationale samenleving. Deze stereotypen over Joden worden door de Zionisten willens en wetens uitgelokt door zich voor te doen als Joden, haaks op het Jodendom een Joodse Staat te stichten in Palestina en zich anderszins crimineel te gedragen. De kunst van het bedrog van TMG en de Zionisten is dat zij voor leken en handlangers overtuigend de schijn wekken vrienden te zijn van de Joden terwijl zij Joden tot op het bot haten en Joden de vriendschap ontkennen. Medewerkers van TMG zoals Jan Roos maken zich schuldig aan Referendumbedrog en het bedreigen van gezagsdragers om gelijk te krijgen.

Vrienden van de Telegraaf Media Groep bedreigen en bedriegen de Rechtspraak met terroristisch geweld om personen met Joodse achtergrond die de waarheid van bovenstaande feiten openbaren te vervolgen en te veroordelen. Bij GeenStijl -zo tendentieus nodeloos kwetsend als het is- vertrekt men geen spier behalve de lachspier om het succes van het terrorisme van de Telegraaf Media Groep. Die rooie van GeenStijl is niet voor de grap een Nazi. Dat is echt een échte Mof. Zijn slachtoffers drinken zijn bloed ritueel uit de gifbeker. Bart Mos van de Telegraaf jaagt op Micha Kat omdat het een Jood is niet omdat Micha Kat zo doodsbedreigend is. Joden hebben geen respect voor Zionisme. Joden hebben geen dialoog met Zionisten. Er is geen hoop voor Zionisme of de Telegraaf Media Groep.

10-12-2017

Onderduik hedendaagse Joden

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

“De onderduik is voor ons relatief makkelijk” zeggen ondergedoken Joden tegen een verslaggever op hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl. “Niet te vergelijken met Anne Frank”. Desondanks is de onderduik volgens deze personen niet “minder beklemmend”. “Elke keer de angst dat het escaleert en de bloedhonden van Israël ons weer oppakken of uit onze huizen slepen”. Meeste mensen weten niet dat de Holocaust georganiseerd is door de oprichters van Israël en dat bijvoorbeeld de Telegraaf al sinds 1922 Nazi-propaganda levert voor de terroristische organisatie der Zionisten.

‘As we speak’ zonder enige vorm van kritiek, niet van de Volkskrant, niet van de NOS, niet van GeenStijl, niet van Peter R. de Vries, niet van Leon de Winter, niet van Esther Voet, niet van Bart Schut, niet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, niet van de VVD of het CDA of de CU of de SGP of de PVV of Thierry Kroket, voor ieders ogen om te zien of te begrijpen, bereiden de Zionisten innig samenwerkend met journalisten en politici de volgende Holocaust voor. Deze Holocaust zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Door de omvang van de slachting zal de begrafenis zeven maanden duren

Er wordt al jaren gewaarschuwd voor het sluwe terrorisme der Zionisten en hun parasitaire vrienden en dat zij willens en wetens antisemitisme uitlokken en al sinds 1895 met kennis van de feiten actief en bewust afstevenen op een totaal conflict in het Midden Oosten waarbij zij alle Joden finaal vernietigen of gedwongen bekeren tot het Zionisme en op de plaats van de Huidige Heilige Hut der Moslims een Kerk van Satan bouwen. Donald Trump leest niet voor niks keer op keer het gedicht van De Slang voor. Iedereen compleet in het ongewis latend wie het Trojaans Paard zijn. Zionisten zijn zuiver parasieten die de publieke opinie infecteren en de Joden en het Jodendom kapot maken voor zelfverrijking.