U bent hier: Home / Tweede Wereldoorlog Zionistisch project

Tweede Wereldoorlog Zionistisch project

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Bevrijdingsdag is ook de vrijheid om onverveerd de feiten te brengen zoals deze zijn. De Zionisten zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen. Voorgangers van de Knesset en het Centrum Informatie Documentatie Israël hebben het bombardement op Rotterdam betaald. 'Follow the money' is het adagium bij georganiseerde criminaliteit. In verband met de Tweede Wereldoorlog leidt dit onmiddellijk tot personen die zich erop voorstaan de Joodste Joden op aarde te zijn.

Thans reeds te Basel 1897 bepaalde de Zionisten dat Joden bij meerderheid bestaan uit een volk van verachtte bedelaars. Daarna ging het snel berg afwaarts met de belangen van Joden in Oost en West Europa. Joden in Europa konden net als andere burgers in die tijd pas sinds kort genieten van mensenrechten. Tot de Franse Revolutie werd alles ondemocratisch bepaald in Europa door de kerk en aristocraten. De Franse Revolutie maakte letterlijk en figuurlijk de aristocratische dictatuur een kopje kleiner.

De aristocraten en de kerk hebben het er niet bij laten zitten. In vereniging met een handje vol afvallige Asjkenazim hebben zij vorm en inhoud gegeven aan het Zionistische project van de Totaaloplossing van het Jodenprobleem. Daartoe hebben zij eerst het probleem bedacht en in de harten en hoofden gezaaid van bestuurders en andere prominenten. Omdat de Zionisten tevens de media domineerde konden zij relatief makkelijk internationaal communiceren middels kranten en tijdschriften.

Vooral de kranten en tijdschriften van de Amerikaanse joden vanaf 1900 laat zien dat zij toen reeds zicht hadden op de Holocaust van exact zes miljoen broeders en zusters in Europa. Van deze populatie Amerikaanse joden is bekend dat het geen moer gedaan heeft om het leed van de Europese Joden te voorkomen of verzachten. Toen het moment eenmaal daar was en de toestand in Europa voor Joden onhoudbaar geworden, hebben zij middels lobby voorkomen dat Joden collectief naar de Verenigde Staten emigreren konden. Kolonisatie van Palestina was immers het oogmerk van ook de Amerikaanse Hebreew.

Doel van deze Zionistische machinaties is wereldbestuur voor een bepaalde joodse familie. Deze familie wordt gezien als de leverancier van de eerste Prins van Groot Israël. Het was tevens financier van Adolf Hitler en juridisch eigenaar van Auschwitz toen er Joden vermoord zijn. De locatie van het kamp Auschwitz is in 1933 bepaald door leden van het Zionistische Betar, die de eerste Bruinhemden waren. De naam Hitler wordt exclusief geassocieerd met Joden. In ieder geval één van zijn kompanen bij en tijdens de Bierkellerputsch was Zionistisch geïnspireerd, blijkt uit de geschriften van de grote Zionistische militaire leider Jabotinsky die pal voor de oorlog vrede weigerde als niet de bulk van Joden uit Europa verdreven was.

De Zionisten zijn de grote parasieten op aarde. Georganiseerd terrorisme wat generatie op generatie wordt overgeleverd en waardoor miljoenen zo niet miljarden mensen generatie op generatie gegijzeld gehouden worden. Dat juist Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt met 'dire consequences' wanneer de magistratuur de waarheid van de feiten erkend is natuurlijk te zot. De Zionisten zijn de zieke streken niet verleerd. 69 jaar na de oorlog zijn het nog altijd de Jodenjagers die elke gelegenheid te baat nemen om de waarheid over de diepgaande symbiose tussen het Zionisme en Nazisme aan het oog van het publiek ontrokken te houden.

Het zal niet nog heel veel langer duren voordat iedereen weet dat de bestuurders van Israël de grote Nazi's zijn en dat Adolf Hitler hun vazal in Duitsland was die het vieze werk opknappen moest. Geert Wilders is van exact hetzelfde laken en pak. Geert Wilders adoreert de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky terwijl juist deze personen in vereniging met 'the Jewisch Society' en de familie Rothschild persoonlijk, de grote schuldigen zijn aan die vervloekte Tweede Wereldoorlog en Jodenvervolging.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus