U bent hier: Home / Uitlevering seksrabbijn is deportatie

Uitlevering seksrabbijn is deportatie

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het oordeel onlangs van de rechtbank in Haarlem dat de 77-jarige rabbijn Eliezer Berland moet worden uitgeleverd aan Israël, waar hij wordt verdacht van ontucht met jonge meisjes en mishandeling, is uitlevering van een Jood wegens ras of geloof aan Mofrica. Recent ontdekte feiten bewijzen dat Joden altijd benadeeld worden door Israël. Het doel van Israël is het benadelen van Joden en andere minderheden blijkt uit de geschriften van de Zionistische helden van Wilders en Geen Stijl.

Israël heeft geen grondwet. Althans Israël heeft een ongeschreven grondwet. De voorgeschiedenis van de onafhankelijkheidsverklaring van Israël maakt onderdeel uit van de ongeschreven grondwet van Israël. Dat gaat in ieder geval terug tot de oprichting van vereniging Erez Israël te Basel 29-31 augustus 1897: http://www:edocs.ub.uni-frankfurt.de/volltexte/2008/38038/pdf/ZionKon.html Bij en tijdens de eerste vergadering te Basel 1897 van Israël in oprichting werden de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden en de Joden bij meerderheid gekleineerd als een volk van verachtte bedelaars.

De voorzitter van de vergadering had toen reeds de 'Final Solution of the Jewisch Question' uitgevonden en gepubliceerd in 'the Jewish Chronicle' en bepaald dat Joden vernietigd moesten worden, op elkaar moesten schieten en dat antisemitisme de zaak van de vereniging Erez Israel goed doet. Allemaal aanstootgevende feiten die makkelijk blijken uit de talrijke authentieke documenten die dankzij Internet ontdekt zijn. 

De voorzitter van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 wilde ook strikte beperkingen van de vrije meningsuiting. Daarom weten weinig mensen dat de Zionistische oprichters van Israël de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Gezien vanuit het Joods geloof is er geen ruimte voor een Joodse staat. De Joden zijn door de Almachtige in de Diaspora geplaatst en hebben het daarmee te doen tot de Almachtige persoonlijk anders bepaalt.

Vereniging Erez Israël ambieert revisie van de Diaspora middels politiek en maatschappelijke middelen. Dát is de kern van antisemitisme. Er is ruimschoots materiaal ter illustratie. Het hof kan in verband met het Hoger Beroep tegen de deportatie van rabbijn Berlandt beginnen met lezen van de teksten op http://www.jodenhaat.nl. Dan moet het kwartje vanzelf vallen. Israël is bedoeld als wereld-getto opgericht door een internationaal opererende terroristische organisatie wat zich tot kerndoel gesteld heeft alle Joden te vernietigen.

In de strafzaak van de Zionisten tegen het eerlijke joodse geluid op hetzuur.nl wil het joodsverzet met diverse dossiers begrip krijgen van de magistratuur voor deze feiten in het algemeen omdat Israël een voortgaande existentiële bedreiging is voor álle Joden op aarde. Daarbij wordt gestuit op terrorisme gerelateerde bedreigingen van het 'umfeld' van Israël richting Nederlandse magistraten om de bovenstaande feiten niet te herkennen of erkennen. Israël kent een rijke geschiedenis van het bedreigen en terroriseren van Joden, om ze op te drijven naar het wereld-getto. Via deze URL zijn enkele culturele uitingen voorhanden in verband met de innige samenwerking tussen de oprichters van Israël en de Nazi's van Adolf Hitler: http://www.jodenhaat.nl/ein_nazi_fahrt_nach_palestina.pdf

Het deporteren van Joden per trein, de transitcentra en zelfs de slavenarbeid komt allemaal uit het brein van de oprichters van Israël die een vlotte deportatie van de bulk van Joden uit Europa ambieerde omdat ze dat leuk vonden en er extreem veel geld aan verdienen konden. Het belang van de goede justitie bij en tijdens de vervolging van Joden en dus rabbijn Eliezer Berland in Israël is bij ongeschreven grondwet van Israël ondergeschikt gemaakt aan het particuliere en/of zakelijke belang van bepaalde families die ook Hitler, Auschwitz, Israël en de VN sponsorde en middels de onderneming juridisch eigenaar waren van Auschwitz toen er Joden zijn vergast.

In de zaak van Berland deze feiten op het bureau leggen van de onderzoeksrechter moet in alle redelijkheid leiden tot eerlijke erkenning in het belang van de Joden van het feit dat de oprichters en handhavers van Israël de bedoeling hebben en hadden de Joden en het Jodendom te vernietigen en zichzelf daaraan te verrijken. Het zijn de harde feiten die erkend moeten worden. Het is ouderwets deportatie wanneer in het algemeen Joden aan Israël uitgeleverd worden. Nu waarschijnlijk per vliegtuig. Israël is levensgevaarlijk voor de Joden. Één groot zwart gat voor de mensenrechten van de Joden en overigens andere minderheden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus