U bent hier: Home / Uitroeien Semieten doel Israël

Uitroeien Semieten doel Israël

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2015 15:35
Opgeslagen onder:

De verondersteld Joodse Staat Israël is opgericht te Basel 1897 als vereniging Erez Israël met het doel Joden te vernietigen en andere minderheden te separeren. De oprichters zijn de intellectueel daders van de Holocaust en de helden van Wilders. De groep volgers van deze Nazicriminelen is verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de vernietiging van de Europese Joden.

De muntDeze feiten zijn allemaal te weten door de documenten te bestuderen die niet onderzocht mogen worden door de Zionisten. De Zionisten vinden deze documenten niet belangrijk en bedreigen Officieren van Justitie en Rechters om de Nazifeiten van de helden van Wilders onder de pet te houden. De Holocaust is bedacht door de held van Wilders die met zijn artikel 'A Solution of the Jewisch Question' in the Jewish Chronicle 17 januari 1896 de 'Endlösung' op de politieke agenda plaatste.

Wat al die zogenaamde Joden zoals de familie Asscher, Cohen, Voet of De Winter beweren over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn leugens van volgers van de helden van Wilders waarmee de waarheid en de feiten over de hoofdverantwoordelijkheid van de oprichters van Israël voor de Holocaust onder de pet wordt gehouden. Anne Frank is vermoord door de helden van Wilders. Rotterdam is gebombardeerd door de helden van Wilders die in 1940 vrede weigerde als niet de bulk van Joden gedeporteerd of vernietigd was.

Het Zionisme wat aan de basis ligt van de oprichting van Israël is de meest vurige antisemitische ideologie na de Franse Revolutie. Daarvoor waren hoofdzakelijk Katholieken verantwoordelijk voor het antisemitisme omdat zij denken dat Jezus Christus door de Joden is vermoord. Met de Franse Revolutie werden mensenrechten en democratie ingevoerd. Dat was eind 18e eeuw. Niet lang geleden. Ook werden in die tijd de heersende aristocratische klasse letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner gemaakt. De burgerij ontdeed zich van de slavendrijvers.

Deze hervormingen met mensenrechten en democratie voor de Joden wat gehandhaafd werd in West Europa was tegen het zere been van de familie van de patroon van de helden van Wilders die al in het Heilige Romeinse Rijk regeerde als dictator over de Joden. De Joden zijn vroeger middels Zionistisch geïnspireerde pogroms in getto's gegijzeld gehouden door de familie Rothschild die ook het wereldgetto Israël financiert, Hitler betaalde en Auschwitz in bezit had. Deze familie kan vandaag ongestraft voortbouwen op de plannen voor wereldheerschappij van de helden van Wilders.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus