U bent hier: Home / US-fedral domineert drugsmarkt

US-fedral domineert drugsmarkt

by J.L. de Kreek — last modified 30-12-2013 08:55
Opgeslagen onder:

De Amerikaanse overheid is ook in Afghanistan om te profiteren van de drugshandel in Afghanistan. Het is er niet alleen om olie of legers op te bouwen voor de aanstormende oorlog tegen Rusland en China. De Amerikanen zijn er ook om profijt te trekken van de drugshandel. Met de komst van de Amerikanen is er meer opium handel dan gedurende het bestuur van de Taliban.

In Huizen van Bewaring wordt door gedetineerden die in de 'hard core' drugshandel zitten verteld dat de Amerikaanse overheid de handel in harddrugs domineert. Wat daarvan waarheid is valt niet direct te zeggen. Zij zijn erbij dus zij kunnen het weten. Het verhaal wordt door gedetineerden onafhankelijk van elkaar verteld. Huizen van bewaring staan bol van de drugsgerelateerde gedetineerden. Het slechts er aan toe zijn de verslaafden. Was hun verslaving legaal geweest dat was de kans groot dat zij een voor niemand belastend leven geleid zouden hebben.

Hard en soft drugs van de natuur zijn de medicijnen die Gd, Jehova, de Almachtige, de mensheid gegeven heeft om te gebruiken als middel want niet iedereen is perfect. Softdrugs in Nederland moet natuurlijk legaal zijn. Het is ronduit bizar dat de wietplant, natuurproduct, verboden is. Dat drijft alleen de kosten van gezondheidszorg op. Met een beetje wiet heeft niemand een psychiater nodig. 'A joint a day keeps the shrink away'. 

De hele drugshandel moet legaal worden. Om te beginnen in Nederland. Het is aan de burger met de middelen te leren omgaan. Te veel van wat dan ook is nooit goed. Te veel pharmachemie is ook niet goed. De pharmachemie liegt zich een ongeluk over de causaliteit tussen Hiv en AIDS. De grote professor die het allemaal bedacht heeft bewijst zelf in zijn alles bepalende publicatie in the Science met data onderbouwd dat AIDS niet door HIV ontstaan kan, of althans dat dit bijzonder onwaarschijnlijk is. Vervolgens beweert hij in vereniging met de Amerikaanse overheid live op televisie het tegenovergestelde, en wordt hij de grootste verkoper van de door hem gepatenteerde Hiv-test. 

Hiv-testen bewijzen of iemand anti-lichamen tegen HIV bezit. Wanneer de antilichamen gevonden zijn is dit bewijs dat het immuunsysteem goed werkt. Anti-lichamen bewijzen op zichzelf niet dat de daarmee overeenstemmende veronderstelde indringer in het menselijk lichaam aanwezig is. Biologie van de eerste klas mavo is dit. Nomenclatuur is bijzonder belangrijk in de viruslogie. Een virus kan nooit een syndroom veroorzaken. AIDS is een SYNDROOM. De S staat voor syndroom. Hiv is een virus. De v staat voor virus. DUS: AIDS IS ABSOLUUT GÉÉN VIRUSZIEKTE! 

De hele HIV-AIDS propaganda is werk van massamoordenaars die macht gelegenheid en middelen misbruiken om de wereldpopulatie ongestraft te decimeren tot alleen zijzelf en hun vrienden over zijn. De personen die denken over te zullen blijven na de wereldwijde genocide der christenheid die nu gaande is zijn in ieder geval de Rothschild bankiers familie, de Paus en wat knechten, tempeliers voor de inquisitie, seculiere racisten, Bill Gates van Microsoft, enkele Bilderbergers natuurlijk en nog wat gespuis zoals Robert Gallo de bedenker van de Aids-fraude. Samengevat de nazi's.

Hennep, wiet, hasj, spacecake, zijn allemaal producten die in Genesis in de Bijbel genoemd staan als product om te gebruiken door mensen. Omdat Genesis het goedkeurt valt niet te begrijpen waarom christen in de politiek het afkeuren. Dan doen zij het tegenovergestelde van wat de Bijbel predikt, en dienen zij dus kennelijk de Kerk van Satan of zoiets. Er staat in Genesis 1:29 als product genoteerd voor de mensen om te gebruiken:

Ziet, ik heb U alle zaaddragende plantengroei die op de oppervlakte van de gehele aarde is, en elke boom waar zaaddragende boomvrucht aan zit, gegeven.

Wiet is zaadplantje. Dus het mag van Gd, Jehova, Allah. Alle monistische godsdiensten respecteren deze strofe in de Bijbel dus niet valt te begrijpen waarom gelovigen in de politiek tegen deze regel in de bijbel ingaan.

De verklaring daarvoor is dat gelovigen in de politiek eigenlijk terroristen zijn die niks anders doen dan de wereldmacht verleggen van de democratie en de burger naar een 'corporate oligargy' ende de Papen van Rome. Het drugsbeleid op aarde is het werk van opportunistische kolonisten, kapitalisten en christenen in de politiek die de mensen klein en bedwelmd of vermoord door de pharmachemie willen hebben. Al die AIDS doden zijn gesneuveld doordat zij HIV/AIDS medicijnen zijn gaan slikken. AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het syndroom wordt verkregen bij en tijdens meerdere niet of niet adequaat behandelde opportunistische aandoeningen ten gevolge van bijvoorbeeld druggebruik of ondervoeding; of wanneer het recept van de pharmachemie voor de bestrijding van HIV bij de apotheek wordt opgehaald. Vroeger was dit AZT, wat gegarandeerd dodelijk is. AZT is zoiets als teer in de aderen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus