U bent hier: Home / Vader Koningin Maxima amateur

Vader Koningin Maxima amateur

by J.L. de Kreek — last modified 02-05-2013 16:05
Opgeslagen onder:

Met wat er aan algemeen bekenede feiten beschikbaar is kan met recht en reden gezegd worden dat de vader van koningin Maxima een amateur is op de schaal van politieke misdrijven vergeleken met de Nederlandse politiek ambtenaren sinds Balkenende I. Het nieuwbakken koninklijk echtpaar omtringt zich met oorlogsmisdadigers, terroristen, genocidale moordenaars en kinderverkrachters. Ook als het er weet van heeft is het niet aan de Kroon daarvan een punt te maken. Als eerste komt de plicht toe aan Danny Ghosen van PowNed, of bijvoorbeeld Matthijs van Nieuwkerk.

Als Koning Willem Alexander een echte vent is zet hij als burger de handtekening onder zijn aangifte van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide tegen de Nederlandse politiek sinds Balkenende I. Alsdan kan ook de strafvervolging van Joris Demmink ingeleid worden in verband met het zijn van leider van een criminele organisatie met wortels in het ministerie van veiligheid en justitie en de leden van Jeugdzorg Nederland. Één van de aspecten die niet besproken wordt in de media is het feit dat iedereen zien kan dat het werk van Bureau Jeugdzorg & co totaal niet door de beugel kan en niemand zegt of doet wat.

Voorzover strafvervolging van de vader van haremajesteit koningin Maxima noodzakelijk is in verband met vermeende ernstige misdrijven, horen ook de talrijke ernstige politieke misdrijven van de Nederlandse leden van het kabinet en parlement sinds Balkenende I ter zitting gebracht te worden. Het zijn allemaal grote misdadigers, de politici van vandaag. Dat is 'overnight' verandert, met Balkenende & co die zonder noodzaak èn op politieke gronden draagvlak creerde voor de oorlog zonder geldige reden in Irak. Een opvallender oorlogsmisdaad sinds de inval van Hussein in Koewiet of de Bliztlkrieg is er niet. Vergeleken met de misdrijven van Bush, Balkenende en Blair zijn die van het wrede regiem van de Jorge Rafael Videla geholpen door de vader van Koning Maxima, hardnekkige zweetvoeten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus