U bent hier: Home / Van Auschwitz tot Gazawitz

Van Auschwitz tot Gazawitz

by J.L. de Kreek — last modified 11-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Na Auschwitz hebben de Zionisten Gazawitch gebouwd om Semieten te kleineren, detineren en uit te roeien. In Nederland is het voor Joden verboden te publiceren dat de Zionisten de Holocaust hebben georganiseerd omdat de Zionisten dit antisemitisch vinden. Tegenwoordig heeft iedereen internet. Via dit netwerk zijn de duizenden pagina’s tekst te vinden waaruit voor iedereen makkelijk blijkt dat de Holocaust doelbewust door de Zionisten is bewerkstelligd om Palestina te koloniseren, het Joodse volk uit te dunnen tot de ‘sweet seventeens’ en daarnaartoe op te drijven en de oorspronkelijke Semitische bewoners van Palestina uit te roeien.

Één van de jonge leiders van deze voortbouwende genocide op de Semieten is Hidde Jan van Koningsveld. Hidde Jan van Koningsveld is de Führer van de CIDI-jugend. Hidde Jan van Koningsveld is niet Joods. Hidde Jan van Koningsveld beweert tegenover de Rechter dat hij actief lid is van de Joodse gemeenschap. De Joodse gemeenschap is altijd anti-Zionistisch geweest. Er bestaan geen Zionistische Joden want Jodendom verbiedt Joden een Joodse Staat te stichten of Natie te vestigen. Theodor Herzl de grote Zionistische leider en prominent journalist wiens ideologie middels de Herzl-Law de Israëlische cultuur verkankert is het creatieve brein van de Holocaust. De Endlösung en de Holocaust zijn al in 1895 door hem bedacht en opgeschreven.

Hidde Jan van Koningsveld wil niet worden uitgemaakt voor ordinaire nazicrimineel terwijl hij dat wel degelijk is want hij is bestuurder van CIDI-jongeren. Zionisten zijn de grote Nazi’s voordat zij Adolf Hitler hadden gerekruteerd om voor hen de Endlösung en de Holocaust uit te voeren. De Nationaalsocialisten en de Zionisten waren al in 1933 gefuseerd tot de Nazi’s die iedereen als de Moffen kent. Nazileider Adolf Eichmann zag zichzelf als echte Zionist. Tweede Herzl zelfs. Ook Feder die Hitler hielp bij en tijdens de Bierkellerputsch van 1923 en Goebbels waren Zionisten

Adolf Eichmann was verantwoordelijk voor de pünktliche verbindingen met naar lauwe pis stinkende veewagons overvol van Joden en eerste klas Pullman treinen met restauratie en Zionisten met zakken vol geld goud sieraden en juwelen, tussen de Europese steden en de concentratiekampen. De wissels bij Auschwitz, Sobibór enzovoorts scheidde de daders van hun slachtoffers die zij in hun kampen ritueel offerde aan hun God want Moloch houdt van de zoete geur van verbrand vlees. Adolf Eichmann voerde uit wat de grote Zionistische leider Theodor Herzl in zijn pamflet der Juden Staat in 1896 reeds had verordonneerd namens de Koloniaalbaronnen die de patronen der Zionisten zijn en zichzelf zien als de koninklijke familie van Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus