U bent hier: Home / Van Jeruzalem naar Auschwitz

Van Jeruzalem naar Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 28-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Donald Trump is Katholiek. Zijn Israëlitische vrienden zijn Zionisten. Geen van hen is Joods. Ook de schoonzoon van Trump is niet Joods. Als dank voor het verplaatsen van de ambassade van de VS te Israël naar Jeruzalem wordt er een treinstation bij de Klaagmuur vernoemd naar Trump. De trein naar dit station vertrok te Basel 29-31 augustus 1897 toen de Zionisten besloten samenwerkend met hun Katholieke vrienden de Joden uit te roeien zodat de hedendaagse generatie Joden in het Trump-treinstation een enkeltje Auschwitz nemen kan.

Er is helemaal niks Joods aan Israël. Israël is gesticht door de Nazi’s. Bedoeld om de Joden uit te roeien, het rijke achterland van Palestina in bezit te nemen en de wereldpolitiek te domineren. De dagboeken van de grote Zionistische leider Herzl liegen er niet om. Donalds Trump volgt een agenda die reeds lang geleden is vastgesteld en waarvan Zionisten en zogenaamde Christenen de uitvoering doen bewerkstelligen of anderszins organiseren. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn gepleegd door de terroristische organisatie (syndicaat van industriëlen waartoe tevens Microsoft en Bill Gates behoren) die ook Adolf Hitler, Auschwitz en het Trump-treinstation regelt.

Donald Trump heeft zijn kiezers beloofd 9/11 te onderzoeken. Die belofte is nog niet nagekomen. Anderen hebben het onderzoek reeds gedaan. De conclusie is dat de vliegtuigen met geen mogelijkheid de oorzaak zijn kunnen van het instorten van de torens van de Twin Towers. Het is vooral het zeer geavanceerde Israël wat teleurstelt als het om technische analyse gaat van die aanslagen bij de Amerikaanse bondgenoten. Waarom komt het niet bij de Israëlisch zelf op dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat de Zionistische leiders die Israël hebben opgericht tevens de organisatoren zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust?

Het antwoord is verbazingwekkend eenvoudig. Dit is omdat de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 voor de volle 100% de Zionistische agenda dienen, net als Hitler en Auschwitz dat deden. De aanslagen in de VS zijn bewerkstelligd door Christenen en Zionisten in samenwerking met Mainstream media en mogelijk vrienden van Trump. De Nederlandse media heeft het er nooit over want de Nederlandse media eet de Zionistische pap met een Zionistische lepel uit een Zionistische nap. De Zionistische initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust waren van beroep journalisten en schrijvers zoals Bart Schut of Leon de Winter. De Zionisten gebruikte Auschwitz al in 1933 als locatie voor hun kamp.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus