U bent hier: Home / Terroristen bedreigen Rechtspraak

Terroristen bedreigen Rechtspraak

by J.L. de Kreek — last modified 28-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Een groep terroristen waarbij onder andere Hidde van Koningsveld en Geert Wilders betrokken zijn bedreigt de Rechtspraak met “dire consequences” en organisaties die daarop toezien om de Nazi-feiten van hun grote inspirators te ontkennen of negeren. Diepgravend onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek bewijst dat journalisten met Zionistische ambities de creatieve breinen zijn van Hitler en de gaskamers. Deze journalisten zijn de helden van Wilders en een voorbeeld voor Hidde van Koningsveld.

De muntAfgelopen zeven jaar strijden journalisten en Zionisten met terrorisme gerelateerde middelen tegen openbaring in Nederland van de waarheid over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Deze strijd is onderdeel van de uitvoering van de actuele agenda van de terroristische organisatie der Zionisten namelijk 'the Compleat Realisation of Herzl and Jabotinsky'. Hidde van Koningsveld dagvaardt het eerlijke geluid over de antisemitische en terroristische grondslag van de organisatie waarvan hij bestuurder is. Wilders en Ebru Umar hitsen bij en tijdens gewapend conflict de Jihad op tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

Journalisten en Zionisten blijken pathologische leugenaars te zijn die werken aan de camouflage van de Zionistische wortels van het regiem van Hitler want anders  begrijpt iedereen dat Hidde van Koningsveld & co zieke parasieten zijn die beter uit de samenleving verdwijnen. Sinds 11 september 2001 is er nogal wat aan de hand in de wereld. Vooral is er aan de hand dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort en de Telegraaf en de Zionisten de feiten nog niet pagina breed op hun voorpagina's hebben staan.

Toeval wil dat het onderzoek naar de factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek, tevens bewijs heeft geleverd van het feit dat de Telegraaf al in 1922 samenwerkte met de vrienden van de antisemitische inspirators van Hidde van Koningsveld en Geert Wilders om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te laten plaatsvinden. Gwoon gezegd zoals het is, plat en ongecensureerd:

de Nazi's zijn op herhaling, ze zijn op Jodenjacht en bedreigen de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om Joden te vervolgen en veroordelen, en zijn verantwoordelijk voor grote aanslagen in de wereld en Europa, net als vroeger worden ze gesteund door Zionisten en journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Net als de SS is IS een proxyleger van Zionistische terreurstaat Israël. De hetze van de journalistiek (Telegraaf, NOS, Volkskrant, AD) tegen Micha Kat is een voorbeeld van een antisemitische pogrom van de journalistiek tegen de Joden.

De bedreigingen van de Rechtspraak door de vrienden van Hidde van Koningsveld en Geert Wilders is een andere vorm van pogrom tegen de waarheid over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en Holocaust. De documenten waarin de oorlogsplannen en het antisemitisme en de Jodenhaat der Zionisten zwart op wit gedrukt staan maken onlosmakelijk onderdeel uit van de Israëlische wetgeving en cultuur. De Joden zijn door de Zionisten en journalisten naar het gas gedragen en journalisten en Zionisten spuwen vuur over openbaring van de feiten want dat vinden zij beledigend.

Wie een beetje tussen de regels door leest begrijpt dat Joden weer geslachten dreigen te worden voor het terroristische belang van de Nederlandse journalistiek, Hidde van Koningsveld of de realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders. Het verzet tegen de terreur der Zionisten en journalisten hoeft niet geweldloos te blijven. Nog even dan hebben Wilders en de Telegraaf Media Groep de Intifada uitgelokt in de straten van Europa en wordt iedereen die niet naar de pijpen van het Kalifaat danst van de Euromast gegooid.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus