U bent hier: Home / Vechten met Matthijs van Nieuwkerk

Vechten met Matthijs van Nieuwkerk

by J.L. de Kreek — last modified 03-12-2014 10:44
Opgeslagen onder:

Er zijn eerder pogingen gedaan Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door in het vrijwillige kader te overtuigen van zijn corruptie. Dat monde uit in verbale agressie van Jan Mulder en fysieke agressie van drie of vier medewerkers van de Wereld Draait Door. Het is niet zo dat Matthijs van Nieuwkerk ongestraft feiten die algemeen bekend zijn naast zich neerleggen kan, als 'angry young men' van de Nederlandse publieke omroep.

Matthijs van Nieuwkerk is helemaal niet bekend met de troepenverschuiving na de zware mishandeling in vereniging gepleegd op een journalist van hét Goede Nieuws door drie á vier medewerkers van zijn redactie. Bij DWDD begrijpen ze nog niet dat er een grens is overschreden. Nico Dijkshoorn van DWDD blijkt nu ook al Jeugdzorg-congressen op te leuken met zijn praatjes terwijl iedereen weet dat het kindermisbruikers zijn. Het oogmerk is Matthijs van Nieuwkerk te laten vervolgen voor zijn deelname aan de internationale misdrijven van Jack de Vries en Jort Kelder. 

Niet alleen Matthijs, Jack en Jort moeten vervolgd worden in verband met hun diensten aan de terroristische organisatie van Mark Rutte. Ook Geert Wilders moet worden vervolgd voor zijn moord op twee Nederlandse militairen. Matthijs van Nieuwkerk heeft maandag 01 december 2014 aan de tafel van de Wereld Draait Door geleerd dat het oplossen van zware misdrijven niet zelden een zaak van de lange adem is. Het OM is soms tien jaar bezig en laat dan nog niet los.

Matthijs van Nieuwkerk is nog lang geen 65. Tegen de tijd dat hij tachtig is bestaat het eeuwige leven dankzij de innovaties in de medische wetenschap, en zit hij een levenslange gevangenisstraf uit. Deelname aan genocide is strafbaar gesteld met levenslang. De genocide van Jack de Vries en Mark Rutte en ook Geert Wilders in Irak is dermate opzichtig dat Matthijs van Nieuwkerk niet anders dan kwade opzet bezitten kan in verband met zijn ondersteuning van deze genocide van industriële omvang.

Er is geen enkele journalist in Nederland die relevant publiceert over de door Jack de Vries in Irak gepleegde genocide. Iedereen kan weten dat zijn oorlogsmisdaden evident zijn want het Rapport van de Commissie Davids is algemeen bekend. Toch heeft Jack de Vries niet zelden de ruimte gekregen van Matthijs van Nieuwkerk om de gedachten van het publiek te laten bepalen door de propaganda van de terroristische organisatie van Jack de Vries. Matthijs van Nieuwkerk heeft het niet goed voor met zichzelf en zijn vrienden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus