U bent hier: Home / Veiligheid Joden géén spelletje

Veiligheid Joden géén spelletje

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Oberführer Hidde Jan van Koningsveld van de CIDI-jugend lijkt te denken dat de veiligheid van de Joden een spelletje is en dat het aan hemzelf ligt of hij de Drie Eden handhaaft of niet. Hidde Jan van Koningsveld bedreigt en bedriegt de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om site dezes de mond te snoeren in verband met de Zionistische grondslag van de Holocaust. Hidde Jan van Koningsveld is in zijn rechtszaak tegen de Joden uitgebreid geïnformeerd over het feit dat de schrijver van de waarheid over het antisemitisme van Hidde Jan van Koningsveld en de Zionisten een Joodse achtergrond bezit en het Jodendom áltijd serieus neemt.

Het Jodendom is zuiver antizionistisch. Hidde Jan van Koningsveld wil daar niet aan en eist van de Rechtspraak dat zijn antisemitisch bedrog als waarheid geaccepteerd wordt. Hidde Jan van Koningsveld en Esther Voet zijn volgers van de helden van Geert Wilders die de nooit eerder ontmaskerde grote voortrekkers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Adolf Hitler kwam pas op de proppen toen de Zionisten en hun vrienden in de media al sinds 1895 zeer actief de nodige voorbereidingen voor zijn leiderschap getroffen hadden. Hitler is besteld en betaald door het Syndicaat wat Auschwitz in bezit had en verantwoordelijk is voor 9/11 en de actuele oorlogen in Moslimlanden.

Die conflicten zijn allemaal in het belang van de familie die, overigens ondemocratisch want aristocratisch, wil heersen als Vorst over álle Joden met het wereld-getto te Palestina als Koninkrijk. De Joden zijn gewassen (@!), vergast en verbrand als officieel Zionistisch ritueel gespiegeld aan een traditionele Holocaust ter zegening van de wederrechtelijke kolonisatie van de - voor Joden - Heilige Staat Palestina. Holocausten is heel gewoon voor Joden. Een Holocaust is een brandoffer of zoenoffer wat bestaat uit bijvoorbeeld een kip of een geit. Journalist (!) Theodore Herzl die tevens grondlegger is van het Zionisme van Hidde Jan van Koningsveld, heeft in zijn zieke geest dit ritueel uitvergroot tot een "Großer Versöhnungsausklang" wat hij al in 1895 de Rothschilds voor commercieel gebruik heeft ingefluisterd. De Zionisten en hun media hebben nog een volgende Holocaust op de agenda staan die moet plaatsvinden op de Bergen van Israël. Hoewel Hidde Jan van Koningsveld in zijn rechtszaak tegen de Joden authentieke documenten en een context getrouwe analyse waaruit de feiten in welhaast een oogopslag blijken onder ogen heeft gekregen, blijft hij schijten op de Joodse waarheid dat Zionisten vieze varkens zijn die in het kot horen!

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus