U bent hier: Home / Verschil Zionisten en Joden

Verschil Zionisten en Joden

by J.L. de Kreek — last modified 17-07-2015 10:05
Opgeslagen onder:

Zionisten doen graag alsof Zionisme en Jodendom verknochte grootheden zijn en dat wie tegen Zionisme is ook tegen Joden is. Zionisten zijn volgers van het Zionisme. Een politiek maatschappelijke beweging onder Joden. Joden zijn er in soorten en maten. Meeste Joden zijn niet van het Joodse ras. Het Joodse ras heeft hetzelfde DNA als Arabieren. De meerderheid der Joden heeft hetzelfde DNA als Adolf Hitler. Jodendom is een geloof onder Joden. Deze Joden geloven in één God. Hun geloof wordt monistisch genoemd. Zij geloven in dezelfde God als waarin Islamieten geloven.

Joden die van het Joodse ras zijn komen uit Irak. Net als de Arabieren. De Bijbel heeft het over hen. Het zijn de nakomelingen van Ismael en Isaak. De Islamieten stammen van Ismael. De Joden stammen van Isaak. Ismael en Isaak hebben dezelfde vader. Dat is Abraham. Er zijn ook Joden die niet van Abraham afstammen. Deze mensen worden Ashkenazim genoemd. Zij stammen af van Ashkenaz. Ook een Bijbelsfiguur. Niet verwant aan Abraham. De Joden die van Isaak afstammen worden Sefardim genoemd. 

Tot tweeduizend jaar geleden woonde zij in het Midden Oosten. Zij hadden hun tempel te Jeruzalem. Deze tempel is verwoest. De Joden geloven dat de tempel verwoest is door de hand van Gd. Als straf voor de zonden van de Joden toen. Om boete te doen moesten Joden van Gd in de Diaspora leven, geloven Joden. De Diaspora is eenvoudig gezegd het gebied buiten het Beloofde Land. Dat is niet helemaal een goede definitie want Joden kunnen ook in het Beloofde Land in de Diaspora leven. Katholieken geloven dat Joden profeet Jezus Christus vermoord hebben. Dat daarvan niks waar is blijk uit de Bijbel zelf. Ook Islamieten geloven niet dat Jezus Christus door de Joden vermoord is. 

Joden zijn al meer dan vijfduizend jaar een volk. Het Jodendom is ook zo oud. Het Zionisme is pas 117 jaar oud. Zionisme geeft politiek maatschappelijk invulling aan de diep liggende wens onder Joden om terug te keren naar het Beloofde Land. Dat wordt met een moeilijk woord Diaspora Revisionisme genoemd. Joden geloven dat met menselijke middelen revisioneren van de Diaspora verboden is door Gd. Revisie van de Diaspora door mensen leidt volgens Joden tot 'dire consequences'. De Katholieken willen al heel lang heel graag dat de Diaspora gerevisioneerd wordt. Dit wordt met een moeilijk woord antisemitisme genoemd. 

De Zionisten hebben 117 jaar geleden besloten dat zij de vertegenwoordigers van alle Joden op aarde zijn. Dat hebben zijzelf bepaald. Er zijn nooit democratische verkiezingen geweest onder Joden om de Zionisten aan te wijzen als vertegenwoordigers van de Joden. Verzet van Joden tegen het Zionisme is altijd met bruut geweld neergeslagen door de Zionisten. De Zionisten wilde met politiek maatschappelijke middelen de Diaspora revisioneren omdat zij zichzelf daarmee verrijken konden. De Zionisten hebben hun motieven en diepste zielenroerselen opgeschreven in talrijke geschriften die de Zionisten voor zichzelf houden. 

Joden die daarvan weten en openbaren dat het Zionisme in strijd met het Jodendom toch met politieke of maatschappelijke middelen de Diaspora revisioneren worden vervolgd door de Zionisten wegens antisemitisme of erger. Talrijke Joden zijn vermoord door de Zionisten omdat zij zich verzet hebben tegen het Zionisme. Jack Berstein is daarvan een aansprekend voorbeeld. Om de Revisie van de Diaspora in een stroomversnelling te brengen zijn de Zionisten een verbond aangegaan met de antisemieten. Ook hebben zij Hitler betaald en Auschwitz laten bouwen. Zoals iedereen weet zijn daar een miljoen Joden vermoord. Meeste mensen denken denken dat er vier miljoen Joden zijn vergast in Auschwitz terwijl de bulk van Joden gestorven is aan een typhus epidemie. 

Dat de Zionisten voordat Hitler geboren was bedacht hadden dat antisemieten hun beste vrienden zijn en Joden vernietigd moeten worden blijkt uit de dagboeken van de Zionistische held van Wilders die in 1922 in het Duits gepubliceerd zijn. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf waren bij de perspresentatie in het Amsterdamse Concertgebouw. Toch zwijgen het NIW en de Telegraaf nog altijd over het rabiaat hufterige antisemitisme der Zionisten. Zoals iedereen weet ondersteunde de Telegraaf de bezetter volop in 1940-1945. Vandaag wordt GeenStijl uitgegeven door de Telegraaf. Die shitblog ondersteunt de rabiaat rechtse prietpraat van arabist Hans Jansen en is trots op het dodelijke succes van de film FITNA van Geert Wilders. Esther Voet is Zionist. Haar Joodse achtergrond voorkomt niet dat zij haar eigen volk verraadt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus