U bent hier: Home / VERSE HOLOCAUST DREIGT!

VERSE HOLOCAUST DREIGT!

by J.L. de Kreek — last modified 25-08-2013 17:40
Opgeslagen onder:

Heeft het zin de woorden in kapitalen en met uitroepteken te schrijven? Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens doen het niet terwijl zij de schijn wekken het belang van Joden als eerste overweging te hebben. Nieuwe Holocaust op de Joden dreigt. De legers van Israël en de Verenigde Staten van Amerika staan nu opgesteld rond het wereld-getto. Amerika trekt Noord Afrika en het Midden Oosten en Azië binnen met de grootste strijdkrachten ooit. Europa houdt angstvallig de mond. Kijkt weg want het is al eens geslachtofferd door de Zionisten. Het is relevant bewust te zijn dat de Tweede Wereldoorlog de oorlog van de Zionisten, het groot kapitaal en de Katholieken om de wereldmacht is.

De definitieve vestiging van het Derde Rijk gaat samen met oorlog in het Midden Oosten en knokken om de Rotskoepel. Het Duizendjarige Nazirijk is het Rijk van de Koninklijke bankiers familie Rothschild. 'Follow the money' is van de week geleerd bij de Onderzoeksjournalistiek Onder Tafel. Amerika en Israël hebben Hitler betaald en het antisemitisch vuurtje aangestoken in Oost en West Europa, in vereniging met het Vaticaan! De Paus en de Rothschild zullen de leiders zijn in de Nieuwe Wereld Orde die zij reeds eeuwen voor iedereen zorgvuldig voorbereiden. De Matrix van de toekomstige wereldgeschiedenis behelst de kroning van de Rothschild Bankiers Familie als koninklijke familie van Groot Israël met dank voor de levering van het gas en bouw van de crematoria.

Daarover is geen enkele twijfel. De 'stockpiles' met archieven die eerst middels internet in het Nederlands taalgebied toegankelijk zijn bewijzen dat Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens en al die Zionisten schijnheilige terroristen zijn die Joden niks gunnen en het Jodendom haten als de pest. Lieden die de Joden altijd klein hielden. Hebben willen laten werken als slaven. De aristocraten die altijd met de verjoodste achtergrond de 'ebenbürtig' burgerjood in de verdrukking heeft weten te plaatsen en de groot verdieners waren in de slavernij. Cohen was in de Verenigde Staten de handelsnaam van beruchte familie slavenhandelaars die er reclame mee maakte de beste slaven te leveren. Dat zijn mensen die zich joden noemen en er geen bezwaar tegen hebben dat Israël bestaat als joodse staat. Buitengewoon bizar is het wanneer joden ook Zionisten zijn.

Religieus Zionisme is hetzelfde geloof als van de Tempeliers. Kruisvaarders zijn dat. De SS was ook religieus. Hitler was op een heilige missie! Politiek Zionisme is ook liederlijk. Dat is Nazisme van het zuiverste water. Emotieloos Nazisme. Het Nazisme van de bazen. De beslissers. De betalers. De managers. Stropdas Nazisme. Witte boorden nazisme. Mainstream Nazisme. Het burgermannen Nazisme. Het Nazisme van de kiezer. Vooral in de Verenigde Staten van Amerika maakte het Nazisme de dienst uit voordat Hitler aan de macht kwam. Hitler had een oogje op de VS, behalve wat de kleurlingen betreft. De Amerikaanse Zionisten zagen al in 1900 meerdere Holocausten op de Joden. De gemiddelde onbewuste jood randpsychotisch makend in de media en tegelijk zes miljoen dollar collecteren voor het Joods Nood Fonds. Toen de Joden uit West Europa naar de VS wilde vluchten nadat de Zionisten Hitler betaald en Duitsland de oorlog verklaard hadden, werd dat onmogelijk gemaakt door de Zionistische lobby in de VS. Emigratieregelingen werden op verzoek van de Amerikaanse Hebreeuw aangescherpt zodat Europese Joden vogelvrij waren.

De schande die op Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens in het bijzonder afkomt zal hen een eeuwig smet geven waardoor zij altijd als Nazi's te herkennen zijn. Toevallig weten Joden goed het verschil tussen Zionisten en Nazi's. Is er niet. De toekomstige wereldgeschiedenis heeft een nieuwe Holocaust in zich. Het verborgen gebrek van de toekomst omdat niemand weet dat de Jodenvervolging van 1940 – 1945 een zaak van de Zionisten was. Het is extreem makkelijk te zien wanneer de authentieke geschriften gelezen worden die altijd aan het oog van de niet-zionist ontrokken zijn gehouden. De Joden citeren er uit en waarschuwen voor de Zionisten. De Joden weten al te goed dat de propaganda van de Nazi's gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. Het zijn staande feiten dat de Zionisten, Israël i.o., de Rothschild bankiers, Rockefeller en Koninklijke Shell de hoofdsponsors zijn van de Tweede Weredloorlog en de Shoah. Zeker Rockefeller en Rothschild hebben de misdrijven niet afgeleerd.

Zij zijn op schema en steven met de wereld af op Armageddon en de beruchte Hel van Megiddo en totale ontaarding van Nederland, de Wereld en Europa. Het is zielig voor de Joden dat zij aan de Tweede Wereldoorlog vooraf iedereen waarschuwde voor de Zionisten en dat niemand heeft geluisterd met de Tweede Wereldoorlog en de Shoah als causale gevolg, en nu waarschuwen de Joden weer tegen de Zionisten en weer luistert niemand en weer is de wereld op de rand van de afgrond. Het is levensreddend wanneer iedereen zich eindelijk eens bewust is dat het grote gevaar van de Tweede Wereldoorlog en Holocaust van de Zionisten en uit de Verenigde Staten van Amerika kwam. Hitler was niks tot zijn Amerikaanse suikeroompjes hem dertig miljoen toeschoven om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. Het antisemitisme van Hitler was volledig in lijn met wat de Zionisten propageerde in ieder geval vanaf 1897 dus om daar na 1945 over te zeuren en kameraad Eichmann te executeren kennelijk omdat het brandofferen van zes miljoen Joden niet was volbracht is nèt die ene druppel.

Iedereen zal het vanzelf meemaken als het ontkennen blijft. Met Syrië nu is een nieuw front geopend door de Amerikaans/Britse kruisvaarders. Dat zal gelegenheid geven aan gewapende Jihadistische strijders om het slagveld naar Europa te verleggen. De spanningen met Iran zullen vanzelfsprekend tot escalatie worden gebracht door de gezinsvoogden van grote en kleine Satan. Het staat allemaal voorspeld in het laatste boek van de Bijbel. Openbaring. Wat daarin staat is letterlijk als beleid en strategie genomen door de Zionisten om opzettelijk te vervullen met maatschappelijke en politieke middelen. Daarom dat de Zionisten door het Vaticaan ondersteund worden. De grote Zionistische leiders vertrouwde op de samenwerking met het Vaticaan omdat de Exodus een letterlijke vervulling is van Katholieke Eind Tijd profetieën, net als de rest van het grote terroristische geweld nu op aarde. De verlossing zal er vanzelfsprekend niet zijn omdat onze lieve heer niet gek is. Bovendien hebben de Zionistische plannenmakers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah er geen rekening mee gehouden dat hun bedrog dankzij internet boven tafel zou komen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus