U bent hier: Home / Vervloekingen voor Wilders

Vervloekingen voor Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Eerlijk zijn over Wilders is niet moeilijk. Hoe te denken over hem? Wat is het gevoel dat past bij zijn verschijning? Had het vandaag tot de Nederlandse cultuur behoord misdadigers als Wilders op het plein te slachten als een varken met het mes op de keel en kop die rolt, dan was correspondent dezes de eerste geweest die zich bij het bevoegd gezag als beul had aangemeld. Louter omdat Wilders de mannen bewondert die het fundament gelegd hebben voor de massamoord op de familie in 1940-1945.

Wilders is een parasiet, minder dan een bacterie. Bactieren zijn intelligent, Wilders heeft de hersens van de man met het hart van de duivel. Wat is het dat Wilders drijft? Macht. Niks anders dan zijn lust naar macht en de heerlijkheid die realisatie van de doelen van de terroristische groep waaraan hij deelneemt hem direct en/of indirect belooft. De financiers van Hitler en de juridisch eigenaren van Auschwitz in de oorlog maken deel uit van de groep van Wilders die de oprichtingsvergadering te Basel 29-31 augustus 1897 genoot.

“Vereniging Erez Israël” is de doopnaam van de terroristische groepering waaraan Wilders deelneemt. De kerndoelstelling van de terroristische organisatie “vereniging Erez Israël” waaraan Wilders deelneemt is het separeren van alle minderheden op aarde, om te beginnen bij de Joden in Europa in 1940-1945. De bankiers van “vereniging Erez Israël” zijn ook de financiers van Adolf Hitler en juridisch eigenaren van Auschwitz toen er Joden vergast zijn of gedwongen moesten werken als slaven voor de aandeelhouders van fabrieken van de bankiers van “vereniging Erez Israël”.

De helden van Wilders hebben ook het fundament gelegd voor het bombardement op Rotterdam. Zo nauw neemt Wilders het niet met de belangen van Henk of Ingrid. De volgers van de helden van Wilders bedreigen zittende en staande magistraten terrorisme gerelateerd om te zwijgen over de nazi-feiten van de helden van Wilders. Andere volgers van de helden van Wilders zijn gestaalde leugenaars in verband met de ware toedracht van het instorten van de torens van de Twin Towers. Ook is de kans groot dat volgers van de helden van Wilders daders zijn in verband met de aanslag op de MH17.

Het bovenstaande wordt door de collega's in de journalistiek niet gedeeld hoewel de bronnen graniet hard en verpletterend zijn. In ieder geval bepaalde personen nemen het bovenstaande voor waar aan omdat zij weten dat het niks anders dan de eerlijke feiten zijn. Op basis daarvan wordt actie ondernomen om Wilders bevoegd alle middelen rechtens levenslang te laten genieten voor zijn genocide en zijn zware misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Wilders is leidend internationaal terrorist. Hij misbruikt zijn democratisch verkregen bevoegdheden en hij schendt ambtsplichten om opsporing en vervolging van zijn misdrijven te voorkomen.

Gelukkig vergaloppeert de Blonde Geit zich. Hij begaat ook een groot aantal extreem zware misdrijven in zijn persoonlijke hoedanigheid. In de particuliere context is Wilders gelijk als elke andere misdadiger en komt hem geen bijzondere bescherming toe dankzij de muur van onaanraakbaarheid die hij met misbruik van de democratie en schenden van ambtsplichten rond zich optrekt. Vette klaagschriften liggen aan de basis van de lust tot ook het alle middelen rechtens slopen van Geen Stijl en de Telegraaf.

Wel beroepend op de media code om Beatrix als oppasoma te fotograferen en niet de journalistieke moeite nemen het publiek te informeren over het voortgaande existentiële gevaar wat Wilders is voor de veiligheid van de leden van de Koninklijke familie persoonlijk, is vragen om problemen. Klagen daarover bij de rechtspraak heeft als burger geen zin want het Gerechtshof oordeelt dan dat de klachten de klager persoonlijk niet aangaan in de zin van de wet. Niemand die Geen Stijl hoort. Ook klaagt niemand over de schuld van Wilders aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Iedereen wil vrij de mening uiten en neemt de dood van twee Nederlandse top-militairen die nodig gemist worden op de koop toe.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus