U bent hier: Home / Verzet tegen Zionisme

Verzet tegen Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 22-06-2013 17:35
Opgeslagen onder:

Gelukkig ontstaat er ook onder niet Joden verzet tegen het Zionisme. Wie het nog niet begrepen heeft: er zijn grofweg twee soorten Joden op aarde: de Zuid Europese Joden en de Oost Europese Joden. Oost Europese Joden worden kortaf Nazi genoemd. Hun Joodse groepsaanduiding is Asjkenazim. Zij stammen van de Khazars en zijn Zionistisch geworden tijdens het verbond wat hun koningen zijn aangegaan met het Byzantijnse Rijk zo'n twaalfhonderd jaar geleden. Zij zijn naar Amerika geemigreerd, hebben Hitler betaald en ingefluisterd, Auschwitz gebouwd en de hele Jodenvervolging van 1940-1949 gemanaged. Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissens, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal zijn hun nakomelingen.

De tweede groep Joden is altijd Jood geweest vanaf het Jodendom meer dan vijf en een half duizend jaar geleden, zijn de Sefardim. Hun taal is anders dan die van de Asjkenazim. Hun geloof is anders. Hun roots zijn anders. Het DNA is anders. Die mensen zijn altijd 'ebenburtige' nationale joden geweest. De Khazars werden de internationale Joden die overal waar zij kwamen haat tegen henzelf zaaide om er zelf beter van te worden. De belangrijkste leiders zijn de Rothschild bankiers familie want deze familie zal de eerste Prins van Israël leveren in ruil voor de financiering van de Holocaust, en bepaalt sinds de 18e eeuw het ritme van de oorlogsdrum door financieel commando over de legers van de grote machten.

Joden zijn altijd tegen Zionisme geweest. Er is geen seconde in de wereldgeschiedenis geweest waarin Jodendom en Zionisme verenigbaar waren. Zionisten zijn eigenlijk gecamoufleerde katholieken die het ouderwetse antisemitisme amper verhullen kunnen en iedereen het zicht onthouden op de schuld van de Zionisten aan diepgaande Nazi collaboratie. Zonder de bereidwillige ondersteuning der Zionisten waren de Nazi's kansloos. De Zionisten en niemand anders dan de Zionisten zijn de personen geweest die het leven voor de Joden zuur hebben gemaakt in Europa na de Franse Revolutie. Eerst het antisemitisme van de Katholieken. Toen de verlossing met de Franse Revolutie en daarna de Zionisten met hun eeuwige hetze tegen de feiten en belangen van Joden in het algemeen en elke andere 'untermench' in het bijzonder.

De grootvader van vicepremier Asscher die gelegenheid geeft aan internationale misdrijven van collega ambtsdragers, wordt geëerd als voorzitter van de Joodsche Raad terwijl hij in die hoedanigheid bewust en opzettelijk de Duitse bezetter ondersteunde bij en tijdens de selectie en deportatie van Joden die volgens de 'Society of Jews' creperen konden in Auschwitz. De Holocaust is het bijpassende Joodse ritueel. De zes miljoen is een heilig kabbalistisch getal. De Zionisten die iedereen voorschrijven dat niemand de Holocaust ontkennen mag erkennen daarmee dat het door Joden gebracht is. De grote joodse leider Jabotinsly schrijft zelf letterlijk dat WOII een Joodse oorlog was. Er is geen enkele grond aan te nemen dat dit eufemistisch bedoeld is. Academisch gekwalificeerd heeft 'the American Hebrew' de Europese Hebreeuw uitgemoord als kabbalistische legitimatie voor de kolonisatie van Palestina.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus