U bent hier: Home / Verzoek vervolging GeenStijl

Verzoek vervolging GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 02-07-2015 13:13
Opgeslagen onder:

Volgens de website op geenstijlproces.nl heeft het gerechtshof de ontvangst bevestigd van het ter griffie op 30 juni 2015 ingediende klaagschrift in verband met de niet vervolging van GeenStijl. Het schijnt om nogal omvangrijke misdrijven te gaan. De uitgever van GeenStijl blijkt in 1922 reeds kennis te hebben van de rabiaat antisemitische haatschriften van de held van Wilders.

Ook in verband met Geert Wilders en arabist Hans Jansen blijken klaagschriften te zijn ingediend die er niet om liegen. Reeds lange tijd worden serieuze pogingen gedaan de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat te verhinderen. Door de goede steun van arabist Jansen en GeenStijl en overigens ook anderen is het nog niet zo ver gekomen.

Op www.proceswilders.nl staat de stand van zaken in de beklagzaak in verband met Wilders. Wat betreft GeenStijl is www.geenstijlproces.nl de bron van informatie. Over de beklagzaak tegen arabist Hans Jansen wordt geen website bijgehouden. Deze misdadiger is inmiddels overleden dus te verwachten is dat het klaagschrift tegen hem niet ontvankelijk verklaard wordt. Of het Hof ook een bevel zal geven tot strafvervolging is niet te zeggen.

Eerder is geklaagd over de niet vervolging van Wilders bij het Hof Amsterdam. Klager is toen niet ontvankelijk verklaard. Wel schreef de officier van justitie toen:

Klager onderbouwt zijn stelling met onder meer rapporten van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding.

en:

op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreiging in Nederland valt daarbij mogelijk aan te nemen dat de door Wilders uitgedragen standpunten op dit vlak – waar de film Fitna onder valt- de dreiging van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen.

Best vreemd dat GeenStijl en ook de Telegraaf het daarover niet heeft. Niemand van de journalisten gaat in op de gevaren van FITNA en de Mohammedcartoons voor de veiligheid van de Staat. Dat er gewapende conflicten zijn waarbij het zelfmoord is de vijand te provoceren heeft de elite nog niet zelf bedacht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus