U bent hier: Home / Viva Tarik Z!

Viva Tarik Z!

by J.L. de Kreek — last modified 30-01-2015 12:30
Opgeslagen onder:

De leugenachtige media zal het komende maanden en jaren extreem moeilijk krijgen. Die Tarik Z. is echt niet de enige 'loner' die toeslaat of toeslaan zal in de media. Neem Pieter Broertjes die nu als burgemeester verantwoordelijk is voor de veiligheid van Hilversum. Vroeger was die man hoofdredacteur van de Volkskrant. Vraag hem waarom hij in die rol nooit aandacht heeft besteedt aan de opvallende leugens over 911. Het antwoord overtuigt niet. Er staat een bericht van Anonymous ( Erwin Lensink?) online over de liegende media wat serieus genomen moet worden anders kunnen harde klappen het risico zijn

Het is niet de eerste keer dat duidelijk gemaakt wordt dat de berichtgeving in de media voor geen meter deugt en op handen is van terroristen en moordenaars. De aanslag op Charlie Hebdo was omdat het symbool staat voor deelname van de media aan walgelijke mensonterende misdaden in niet Westerse landen Geen Stijl lacht iedereen uit en is Wilders behulpzaam bij zijn moord op misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. Vrije meningsuiting noemen ze dat. Bij de Wereld Draait Door worden journalisten die onderzoek doen naar de oorlogsmisdaden van Matthijs van Nieuwkerk mishandeld terwijl hij zijn middagdutje doet.

Ouderwets de Telegraaf voorin de rij om leugens en zieke onwaarheden in de geest van het publiek te plaatsen, daarmee te besmetten. De Roze Omroep Vereniging. Aanmatigende hoernalisten, hoogmoedige, lasteraars, deloyaal aan het belang van het publiek, zonder natuurlijk gevoel voor relevantie, niet ontvankelijk voor feiten, kwaadsprekers, zonder zelfbeheersing, zonder liefde voor de journalistiek, verraders, onbezonnen opgeblazen dwazen, met meer liefde voor genoegens dan de waarheid van de feiten.

Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep en Marcel Gelauff en Matthijs van Nieuwkerk, en Jort Kelder, al die kwasten zullen openbaar te kijk worden gesteld als handlangers van het kwaad. Oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide gedogend, negerend en de grote daders tracterend op lekker eten en drinken en leuke danseresjes. Een nooit eerder vertoonde slachting waarvoor reeds maanden, née jaren gewaarschuwd wordt en waarvan het dan eindelijk gaat komen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus