U bent hier: Home / Viva Tarik Z! (2)

Viva Tarik Z! (2)

by J.L. de Kreek — last modified 19-06-2015 11:40
Opgeslagen onder:

Het moet natuurlijk niet zo lijken dat wordt aangemoedigd wat Tarik Z. deed in het NOS-gebouw. Tarik Z. maakt een goede indruk. Al de journalisten van de Telegraaf en het AD twitteren over de angst die de NOS-medewerkers voelde toen Tarik Z zijn nepwapen trok. De knoop in de maag ging langzaam weg nadat Tarik Z was overmeesterd. Zij huilden tranen van geluk toen bleek dat de collega ongedeerd was. De beveiliging eist vergoeding van immateriële schade. Wat zal de bevolking van Irak gevoeld hebben toen Bush, Balkenende en Blair gesteund door de Telegraaf en Elsevier en Volkskrant en NOS hun wapens trokken maart 2003?

Iedereen wist dat Irak geen 'clear and present danger' vormde. Alle rapporten van de VN wapeninspecteurs wezen uit dat Irak bijna had voldaan aan de voorwaarden. Ook was toen reeds bekend dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 door een radicaal andere groep van daders gepleegd moet zijn omdat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers niet kunnen hebben laten instorten. Volgens Saskia Belleman van de Telegraaf zeggen medewerkers van de NOS lak aan iedereen te hebben. Dat is wederzijds. De narcistisch dynamiek bij de medewerkers van de publieke omroepen is extreem. Ze zijn alleen met zichzelf bezig.

De medewerkers van de NOS waar Tarik Z zijn overval deed zijn gewillige deelnemers aan terrorisme en internationale misdrijven. De NOS heeft vrije meningsuiting. Volgens de literatuur over internationale misdrijven is het moeilijk organisaties de schuld te geven van internationale misdrijven. Internationale misdrijven worden begaan door mensen. Deze mensen misbruiken de NOS als wapen. Als filter tussen de waarheid en de feiten en wat de bevolking denken moet. De hoofdredacteur van de NOS staat vooraan om journalisten te laten vervolgen wegens smaad omdat zij deze corruptie van de NOS genadeloos bloot leggen.

De medewerkers van de Telegraaf weten al sinds de jaren twintig van vorige eeuw dat de Zionistische helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Tot en met vandaag houden zij de kaken stijf op elkaar en zijn zij de bijpassende groep behulpzaam. Met GeenStijl voorop legt de Telegraaf Media Groep de voedingsbodem voor de Nieuwe Apartheid en zwijgt het over de genocide van Bush, Balkenende, Blair en Wilders in Irak. De medewerkers van de NOS en niet Tarik Z moeten terecht staan. De NOS is in vele opzichten een knooppunt voor informatie en communicatie.

In Nederland worden op grote schaal kinderen van ouders gestolen alsof de Gestapo ouderwets actief is. Dit is georganiseerd door Joris Demmink als hoogste niet politiek ambtenaar. Joris Demmink wordt officieel verdacht van misbruik van minderjarige jongens. Ook kan iedereen zien dat Demmink net als Bush, Balkenende en Blair strafrechtelijk vervolgd moet worden voor de illegale oorlog in Irak want hij is prominent lid van de VVD. De vrienden van de VVD bedreigen magistraten op ernstige wijze om de Nazi-feiten van de helden van Wilders te ontkennen. Bij GeenStijl zijn ze fan van Geert Wilders en noemen zij Palestijnen jodenhaters omdat het Palestijnen zijn.

Tarik Z. zegt dat het nooit zijn bedoeling was dat iemand iets zou overkomen. Terwijl het de doelstelling is van de illegale oorlog in Irak om maximaal schade aan te richten in Moslmlanden en GeenStijl tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend alle Moslims “zandnegers” noemt en zwijgt over de genocide van held Wilders op de “zandnegers” in Irak. Tarik Z. is het begin van het eind van de NOS. GeenStijl heeft zichzelf jaren geleden reeds onmogelijk gemaakt. Ook Saskia Belleman van de Telegraaf zal naar een ander baantje moeten uitkijken.

De NOS is meer dan gemiddeld goed geïnformeerd en heeft meer dan gemiddeld de mogelijkheid om live op de publieke zender hardkritisch deskundigen te interviewen over de technische aspecten van het met welhaast vrije val snelheid in het eigen fundament instorten van drie torens van de Twin Towers en de illegale grondslagen van de oorlog in Irak. Ook het feit dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van WOII en de Jodenvervolging van 1940-1945 had door de NOS meegedeeld moeten worden aan het publiek. Er blijkt geen enkele wil bij de mainstream media om te onderzoeken hoe dingen in elkaar zitten. De held van Wilders die de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet heeft is de prominentste en meest succesvolle journalist uit zijn tijd.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus