U bent hier: Home / Vluchtelingen 'raus'

Vluchtelingen 'raus'

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Vluchtelingen moeten terug. Hoe? Wilders wil vluchtelingen en Marokkanen deporteren. Personen die het voor hem willen regelen zijn in voldoende mate aanwezig. Om het Vluchtelingenprobleem Totaal op te lossen moet begonnen worden met de strafvervolging van Wilders en zijn partners in verband met schuld aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Niemand uit Syrië zit te wachten op het verlaten van huis en haard. Het moet omdat partners van Wilders bij de Islamitische Staat chaos creëren in het Midden Oosten. Wilders is personal motivator van de Kalief van IS.

De boze Nederlandse mannen en vrouwen die hun Europa afgepakt zien worden door vluchtelingen wanen niet in wat zij waarnemen. Europese en Amerikaanse en waarschijnlijk ook Israëlische leiders willen dat het chaos wordt in Europa omdat hun terroristische organisatie daarvan zal profiteren voor de vestiging van werelddictatuur. Dan is een regiem wat Henk en Ingrid zal opsluiten wanneer zij een andere mening hebben dan de vrienden van Geert Wilders waarover hij het nooit heeft en die net als Wilders de kwartiermakers van Hitler en de gaskamers bewonderen als hun helden.

Wilders is volger van de leermeester van Adolf Hitler. Hitler heeft zijn streken geleerd van de helden van Geert Wilders en hun volgers. Ook is hij door hen betaald. Hitler was huurling van de volgers van de helden van Geert Wilders. Tegenwoordig te herkennen aan namen als Esther Voet of Lodewijk Asscher. Onze lieve heer heeft geen grappen willen maken door vice premier Lodewijk ten titel van Asscher geboren te laten worden. Die SS is een teken wat niet genegeerd mag worden.

Het op laten drogen van de stroom vluchtelingen begint bij de strafvervolging van de aanstichters van de actuele conflicten in het Midden Oosten en aan de randen van Europa. Dat zijn Bush, Balkenende, Blair, Verhagen, Jaap de Hoop Scheffer, Fred Teeven, Arnold Karskens, Jan Roos en natuurlijk Geert Wilders en Esther Voet, en niet te vergeten de Telegraaf. De Telegraaf is schuldig aan de vluchtelingen omdat de Telegraaf deelneemt aan de terroristische organisatie die al in 1897 de actuele crisis geagendeerd heeft.

De Nazivrienden van Geert Wilders opereren volgens een lange termijn agenda die officieel aanvangt te Basel august 1897 met de oprichting van Vereniging Erez Israël en voorziet in een werelddictatuur onder leiding van de familie die Hitler financierde, Auschwitz liet bouwen, Charlie Hebdo laat drukken en de Knesset sponsort; en separatie van minderheden. Net als aan de Tweede Wereldoorlog vooraf brengen zij eerst vluchtelingen stromen op gang om de vluchtelingen vervolgens te laten deporteren en creperen. In Irak neemt Wilders al deel aan genocide op industriële schaal, zonder dat de Telegraaf of GeenStijl dit aan de grote klok hangt. Bovendien was de Telegraaf al eerder bij de Nazi's dan Adolf Hitler.

De familie die Hitler betaalde en Auschwitz liet bouwen wil al sinds het Heilige Romeinse Rijk als vorst regeren over alle Joden. Het was vroeger het aristocratisch bestuur van de getto's met Joden in Oost Europa waar dankzij de knuppel van de door de familie geaccrediteerde racisten orde werd gehandhaafd. Dit deel van de Joodse geschiedenis wordt te weinig benadrukt terwijl het bepalend is voor de vraag van wie Joden het meest te lijden hebben.

Eind maken aan de stroom vluchtelingen en begin maken met terugsturen vangt aan met strafvervolging van zij die verantwoordelijk zijn voor de gewapende conflicten door het bevoegd opruimen van zij die daarvoor verantwoordelijk zijn. Voor wat betreft Nederland is dat de Nederlandse media, journalistiek en politiek sinds Balkenende I. Na de puinhopen van Paars kwam de ongerechtvaardigde christelijke kruistocht met moderne middelen van Balkenende & co tegen de Islam waarvan Nederland, de wereld en Europa dagelijks de zure vruchten plukken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus