U bent hier: Home / Vluchtelingen schuld Geert Wilders

Vluchtelingen schuld Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 12-01-2016 10:12
Opgeslagen onder:

De stroom vluchtelingen en de stromen vluchtelingen die nog zullen komen zijn de schuld van Geert Wilders en de groep volgers van zijn helden. Hun terroristische organisatie heeft de aanslagen in de VS 11 september 2001 beraamd en laten plegen om hun strijd tegen terreur te legitimeren en oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden mogelijk te maken. Zij bouwen voort op successen uit het verleden. Deze groep is ook verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Meeste mensen weten niet dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamers en dat zij in Nederland ondersteund zijn door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Journalisten van deze uitgevers houden onder de pet dat de leden en volgers van vereniging Erez Israël verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de genocide op de Joden. Zij bedreigen magistraten om te voorkomen dat deze feiten algemeen bekend worden.

Het uiteindelijke doel van de leden en volgers van vereniging Erez Israël is wereldmacht voor de zogenaamde 'Comapany'. 'The Company' is een 'corporate oligargy' waarvan de familie van de patroon van de helden van Wilders de grote leidende familie is die geagendeerd staat als koninklijke familie van Groot Israël om als vorst te regeren over alle Joden. Om hun doelen te bereiken brengen zij de wereld in chaos door het laten plaatsvinden van aanslagen op Amerikaanse en Europese burgers, en oorlogen in Moslimlanden.

Dat in Irak momenteel een welhaast industriële genocide op Semieten plaatsvindt wordt ook onder de pet gehouden door Wilders en zijn handlangers bij het NIW en de Telegraaf. Door in talrijke landen in het Midden Oosten en Afrika en Azië zoals Afghanistan, Libië, Syrië, Irak, alles aan gort te bombarderen komen en de bestaande structuren te vernietigen komen de stromen vluchtelingen opgang waarmee Europa in problemen gebracht worden zal. Aan de Tweede Wereldoorlog vooraf kwamen de stromen Joodse vluchtelingen naar West Europa opgang door pogroms in Oost Europa die geïnspireerd waren op de ideologie van de helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus