U bent hier: Home / Voorafschaduwing nieuwe Jodenvervolging

Voorafschaduwing nieuwe Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 06-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Er is een officieel klaagschrift ingediend bij het Gerechtshof te Den Haag omdat het Openbaar Ministerie weigert Wilders persoonlijk te vervolgen voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en genocide. Betrokken klager meent belanghebbende te zijn omdat uit het werk van Wilders en zijn collega's de voorafschaduwing van de nieuwe Jodenvervolging blijkt. De Jodenvervolging van 1940-1945 zoals iedereen deze onderwezen krijgt is uitgevonden door de helden van Geert Wilders. Volgers van deze helden dreigen met 'dire consequences' wanneer de waarheid en feiten over de helden van Geert Wilders erkend worden.

In het klaagschrift tegen de niet vervolging van Geert Wilders ter zake misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en genocide wordt dieper in gegaan op de negatieve invloed van de helden van Wilders op de veiligheid en vrijheid van Joden op aarde. Geert Wilders is een Jodenjager. Iemand die laf verdekt opgesteld Joden in de rug schiet met zijn foute vrienden. Joden weten dat de helden van Geert Wilders de bedenkers zijn van de 'Endlösung der Judenfrage' en in 1939 vrede weigerde wanneer niet de bulk van Joden uit Europa was gedeporteerd.

De groep van Wilders die internationaal opereert om moslimachtigen overal op aarde geheel of gedeeltelijk te vernietigen heeft zeer waarschijnlijk ook schuld aan de aanslag op de MH17 boven Oekraïne. Vandaag wordt in Oekraïne uit volle borst de SS geëerd. Ook zijn Neo-nazi's militant aanwezig. In Oekraïne is een sterke stroming actief die een definitief eind wil maken aan buitenlanders in Oekraïne en Europa. Aan het fascisme gerelateerde ambities. Tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog zijn pogroms in Oost Europa losgemaakt door leden van de groep van de helden van Wilders. Om Joden op te drijven naar het Westen en daarmee in Duitsland de samenleving te ontregelen.

Eerst nadat de helden van Wilders begonnen waren met het opjagen van Joden van Oost naar West Europa en nadat zij Duitsland bedreigde met oorlog werd het antisemitisch beest volledig losgelaten. De helden van Wilders die de kwartiermakers van WOII en Shoah zijn worden gevolgd door Ronny Naftaniel, Esther Voet, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher, Leon de Winter, Arnon Grunberg, Harry Mulisch, Loe de Jong, Ronald Eissens, Meldpunt Discriminatie Internet, de Joodse Omroep, Stichting Anne Frank, de Israëlische Ambassade de Knesset, het Israëlisch Gerechtshof, het Witte Huis, de EU, het Vaticaan en het voltallige Nederlandse ambtenaren apparaat.

Iedereen weet het. Niemand doet wat. Mensen blijven of opzichtig bewust van de schande deelnemer aan de misdaden, of verstijfd de mantra volgend waarmee heel Nederland in alle lagen van de bevolking kwaadaardig geïndoctrineerd is. Hele generaties studenten worden willens en wetens onderwezen in de grootst mogelijke flauwekul over Joden en Zionisten en de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust juist om daarmee af te schermen dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn. Dit hele proces van maatschappelijke misleiding over een perioden van meer dan zeventig jaar beoogt te leiden tot wereldmacht voor de familie die de helden van Wilders en Hitler betaalde en eigenaar was van Auschwitz toen de joden daar als slaven moesten werken voor hun fabrieken.

Ook voorafgaande de Tweede Wereldoorlog vonden er rechtszaken plaats om te voorkomen dat mensen openbaarde dat Hitler dezelfde achtergrond bezat als de helden van Wilders of dat hij door volgers van de helden van Wilders betaald is. De naam “Hitler” is een exclusieve naam van prominente volgers van de helden van Wilders. Het is geen algemene naam. Het is een bijzondere naam van mensen met uitverkorenheidswaan. Volgers van de helden van Wilders zagen in Hitler de verlosser. Andere volgers van de helden van Wilders waren de eerste Bruinhemden in Duitsland. Weer andere volgers van de helden van Wilders trainde met de fascisten van Mussolini in Italië.

De helden van Wilders en hun volgers zijn de mensen aan wie de wereld de huidige destabiliteit te danken hebben. Zij houden geheim dat de torens van de Twin Towers niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen omdat een horizontale stoot geen verticale reactie geeft. Geert Wilders is gevaarlijker dan Hitler. Wilders heeft reeds het bloed van anderhalf miljoen mensen aan de handen. Hitler verdedigde Duitsland tegen de helden van Wilders en leverde werkgelegenheid. Dat de Tweede Wereldoorlog geëscaleerd is komt door de helden van Wilders want zij wilde geen vrede zonder dat de bulk van Joden was gedeporteerd. Voor vrede was iedereen van hen afhankelijk. Omdat bovenstaande waarheid is en de feiten mag Wilders pardoes worden staande gehouden en voorgeleid om nóóit meer vrij te komen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus