U bent hier: Home / Voorspelling: 2014 apocalyptisch jaar

Voorspelling: 2014 apocalyptisch jaar

by J.L. de Kreek — last modified 31-12-2013 17:35
Opgeslagen onder:

2014 wordt een zwart en mogelijk gitzwart apocalyptisch jaar voor niet weinig prominente Nederlanders. De elite. Daar zijn Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder, Geert Wilders, Femke Halsema, Esther Voet, Ronald Eissens, Ronny Naftaniel, Maxime Verhagen, Jan Peter Balkenende, Mark Rutte, Hans van Baalen, Ome Roon, Joshua Livestro, Erik Gerritsen, Hans Jansen de rest van de jeugdzorg en meer zoals huisvrouw A. Nanninga.

Afgelopen jaren, pak 'm beet sinds maart 2003, is er hard gewerkt om bepaalde politici vervolgd te krijgen in verband met oorlogsmisdaden. De oorlog zonder geldige reden in Irak is een eerste klas oorlogsmisdaad. In een oogopslag was dát te zien. De grote jongens van recherche weigerde tot vervolging van Balkenende & co over te gaan. De Hoge Raad bevestigde in 2008 dat oorlogsmisdaden artikel 119 grondwet feiten zijn dus alleen met voorafgaand consent van Kroon of Tweede Kamer vervolgd worden kunnen ten overstaan van tien vaste raadsheren van het hoogste rechtscollege. 

De oorlog zonder geldige reden in Irak is geëvolueerd van oorlog tot terrorisme tot kennelijk opzettelijke genocide. Genocide is géén ambtsmisdrijf. Desondanks staat de Hoge Raad vervolging niet toe. De Hoge Raad verslikt zich in 2010 als bij het Toetsingsarrest in 1942 toen de Moffen de macht namen. Een toetsingsfout met lastige gevolgen omdat nu de gewapende Jihad wraak komt nemen in Nederland en Europa. En Geert Hitler Wilders is ook al de 'next generation' dictator die met de agressieve aanval in de rug van oud raadsheer Schalken ter zitting de onafhankelijke rechtspraak ontworteld heeft. 

Saillant detail is dat bewijs van de opzet tot genocide door de politiek ambtsdragers geleverd is door Commandant der Strijdkrachten Berlijn. Een brief waarvoor hij een lintje hoort te krijgen. Daarom ook dat zijn lidmaatschap van de VVD niet begrepen wordt. De Nederlandse krijgsmacht had niks te zoeken in Irak, vond hetzelf. Ook ervoer het geen wisselwerking met het kabinet bij en tijdens de ontwikkeling naar de oorlog toe en het verloop ervan. Bronnen bij justitie bevestigde dat. 

Onze jongens zijn met een kluitje in het riet gestuurd om politiek rugdekking te verlenen aan het terrorisme van 'the Coalition of the Willing'. In Afghanistan zelfde laken en pak of erger want daar vechten Nederlandse troepen actief mee aan de zijde van bondgenoten en zijn ze politiek verplicht ondersteuners van het terrorisme van de Verenigde Staten van Amerika in vereniging met de Nederlandse christenheid. Dan is er natuurlijk nog de jeugdzorg wat vraagt om bloed aan de paal. 

Nederland zit niet ver van een burgeroorlog. Of van Jihadistische zijde of van de zijde van burgers die het waarachtig meer dan zat zijn om de pispaal te wezen van de hooligans in de politiek die niet het fatsoen hebben de wet voor zichzelf te handhaven! De bronnen voor het bovenstaande zijn ambtenaren van bewaking en beveilig van de staat met 'the feets on the ground', die gelekt hebben bij het Goede Nieuws zonder dat dit is geregistreerd. 

Het Goede Nieuws is de enige bron waarop afgegaan worden kan in verband met functionele voorspellingen voor de nabije toekomst. Het is rauw en niet anders. Het ziet er allemaal ronduit slecht uit. De schijnbare economische opleving nu sust de massa in slaap en niemand heeft de wereld zien vergaan 21 december 2012. 

Het vergaan van de wereld vanaf 21 december 2012 heeft een geleidelijk verloop waardoor het de massa niet opvalt, met exponentiële escalatie naar de climax over een periode van 12 jaar vanaf 2012 en de verwachtte volbrenging van de machtsovername door de nazi's rond 2060! De Nieuwe Wereld Orde is een lang geleden aangelegde agenda met een ontwikkeling en planning die decennia vooruit kijkt, veel verder dan de waan van de dag. Allemaal programmatisch bedacht door deskundigen op het terrein van 'civil engineering' en lobby en natuurlijk politiek en terrorisme. Betrokkenen laten sporen na die door internet over de hele wereld na te volgen zijn naar plaats en tijd. Daardoor is bekend dat de genocide op de Joden begint bij Collumbus of in ieder geval de Zionisten te Basel 1897 en journalist Theodore Herzl die zijn totaal oplossing van het jodenvraagstuk in die tijd op de internationaal politieke agenda zet. 

Om de genocide in Irak te wreken voordat de Jihadisten dat hier in Nederland doen met aanslagen op willekeurige markten, treinen, busstations, scholen of het doorsnijden van de keel van willekeurige kaaskoppen, is het de bedoeling dat in ieder geval de Nederlandse politiek in het vrijwillige kader door de knieën gaat. Opdat er niet op strepen gestaan hoeft te worden of anderszins de zweep in het vet gezet. Er is 'as we speak' een genocide van mega-omvang gaande. Industrieel in islamitische landen. Binnenlands wordt deze genocide bijzonder geavanceerd uitgevoerd door onder andere gedwongen bekering onder dwang hoede van het Leger des Heils en met medicijnen van de pharmachemie ten titel van HIV/AIDS medicatie

Ultieme doel van de genocide is decimeren van de wereldbevolking tot een paar honderdduizend mensen en mogelijk wat slaven. De families van de leiders van de genocide waren vroeger de slavendrijvers en handelaren en financiers van Hitler en aristocraten in Europa die de baas speelde over de joodse getto's en de pogroms ondersteunde. 

De genocide is het gevolg van een ouderwetse kruisvaart die nu reeds eeuwen met golven van geweld over aarde rolt. Het is dezelfde kruisvaart als de inquisitie en waaraan Hitler en de SS deelnam. Het bijzondere aan Hitler is dat zijn grote missie een religieuze was opzoek naar de Heilige Graal. Hitler was meer dan alles ouderwets kruisvaarder. Wat volgens de leiders van deze 'on going' genocide uitgeroeid worden moet, zijn: islamieten, joden, negers, Aziaten, socialisten, homo's, gehandicapten en al het andere wat past bij het Hitleriaans 'untermensch' denken. 

In de context van de feiten is de kleding van Balkenende het nieuwe nazi-uniform. De vlag van Israël, is de nieuwe nazi-vlag na de vlag van Hitler. Er is ook een nieuwe Hitler groet. Alles is nieuw. Een nieuwe generatie nazi's die in opstand komt tegen de mensenrechten en vooral de rechten voor minderheden zoals islamieten, joden, homo's jehova's getuigen, negers, gehandicapten et cetera. Jorts Kelder en Matthijs van Nieuwkerk en Joshua Livestro en ook Kustaw Bessems en Fransisco van Jole spelen daarin strafbare propagandistische sleutelrollen. Gedecentraliseerd Goebbelstjes die op kosten van de schatkist het hersenloze publiek vergiftigen en gezien de onderscheidenlijke rollen beter moeten weten.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus