U bent hier: Home / Voorspellingen voor 2015

Voorspellingen voor 2015

by J.L. de Kreek — last modified 31-12-2014 09:26
Opgeslagen onder:

De voorspelling voor 2015 is dat Geert Wilders, arabist Hans Jansen en Geen Stijl tegen zich zullen horen uitspreken door de onafhankelijke rechtspraak dat zij vervolgd moeten worden in verband met het redelijke vermoeden van schuld aan genocide, misdrijven tegen de veiligheid van het Rijk en bondgenoten en de moord op twee Nederlandse militairen in Afghanistan.

Andere voorspelling voor 2015 is dat de kinderbeschermers zich beter collectief en individueel ziek kunnen melden want zij lopen het risico van agressie tegen hen wanneer zij zich in de buurt van minderjarigen begeven. Het is al zo vaak bewezen dat de kinderbeschermers kinderdieven zijn die 'as we speak' 280.000 minderjarigen buiten bescherming van de wet geplaatst houden en misbruiken voor geld. Niet te beroert de jeugd extreem veel leed toe te voegen

Arnold Heertje is helder over de herinneringen die de kinderbescherming opwekt uit zijn jeugd toen Joodse kinderen in handen van de Moffen vielen. Vandaag gebeurt dat op dezelfde wijze. Niet zelden doordesemt met ouderwetse lust tot christelijke kerstening of racisme. In ieder geval twee baby's zijn afgelopen twee jaar onrechtmatig weggehaald bij de moeder uit het ziekenhuis en in de schaamstreek kennelijk misbruikt want de een had eerst na de UHP daar blauwe plekken en de ander waarschijnlijk herpes. 

Hoe komt een baby aan herpes in de schaamstreek, en wanneer overstrekt het zich of huilt het dagen wanneer het wordt weggehouden van de moeder? Hoe vaak uit dossiers van de kinderbescherming blijkt dat kinderen onder toezicht van de privaatrechtelijke overheid benadeeld worden in alles is niet meer te tellen. De kans is groot dat alle 280.000 minderjarigen die nu zijn gestolen door de privaatrechtelijke overheid door die corporatie benadeeld worden. 

Ook minderjarigen die mishandeld worden thuis lopen bij de kinderbescherming tot vier keer meer risico op mishandeling. De kinderen waarmee de kinderbeschermers pronken als verondersteld bewijs van succes zijn zorgvuldig gekozen, hun casuspositie kan zelfs vergaand gemanipuleerd zijn om ze tot geschikt propaganda middel te maken. De kinderbeschermers zijn volleerde bedriegers en leugenaars die met elkaar in teamverband direct en indirecte een bepaalde cultuur van misbruik van minderjarigen in stand houden.

Afgelopen jaren is zowel in verband met Geert Wilders als met de kinderdieven van de overheid veel voorbereidend werk gedaan om de secreten rechtens in kop en hiel te vermorzelen. Dat ze klein gemaakt en verdacht van misselijk makende misdrijven te kijk gesteld worden in de rechtszaal bij en tijdens de publieke aanklachten en bewijzen. Tienduizenden, honderdduizenden, door de jaren heen miljoen slachtoffertjes heeft de kinderbescherming willens en wetens gemaakt.  

Generatie op generatie wordt getrakteerd op de kinderdieven omdat wie eenmaal in het systeem zit er niet meer uitkomt. Het onderzoek naar de misdrijven van de kinderbescherming gaat terug tot 1940-1945 toen kinderen die moesten vluchten voor de bombardementen op Rotterdam in handen vielen van het syndicaat. De William Schrikker Groep staat net als Erik Gerritsen van de kinderbeschermers te Amsterdam bovenaan het lijstje aan te klagen instanties in verband met gedwongen verdwijning van minderjarigen of althans mensenhandel of althans gijzeling en misbruik van minderjarigen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus