U bent hier: Home / VS & Israël grote agressors

VS & Israël grote agressors

by J.L. de Kreek — last modified 29-04-2016 11:20
Opgeslagen onder:

De Verenigde Staten van Amerika en Israël, de As van het Kwaad, zijn de grote agressors die sinds 1897 reeds samenspannen om de Holocaust te laten voltrekken en in de huidige tijd ongeveer verder voort te bouwen op successen uit het verleden. Adolf Hitler was Zionist. Betaald door Zionisten en entrepreneurs uit de VS. Met tientallen miljoenen tegelijk. Om de socialisten te vermorzelen en Joden uit te roeien.

Niet alleen de Joden willen zij uitroeien. Ook de Islamieten, Negers en Yezidi's. Massamoord op massamoord wordt begaan door deze groep terroristen die zijn vertegenwoordigd door Geert Wilders en de medewerkers van de Telegraaf Media Groep. De Endlösung, de deportaties, de treinen, de kampen, de slavernij, het wassen, vergassen en verbranden van Joden komt allemaal uit de koker van de Zionistische helden van Geert Wilders die prominente journalisten, spindoctors en opiniemakers waren. De Telegraaf is sinds 1923 diepgaand betrokken bij de verspreiding en ondersteuning van de voortbouwende uitvoering van de plannen.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn beraamd en begaand door een andere groep dan meeste mensen denken. De identiteit van deze groep wordt afgeschermd door onder andere minister Hennis van Defensie en Jan Peter Balkenende en Wierd Duk en Fidan Ekiz en Ebru Umar en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en Geert Wilders en Jan Roos en Matthijs van Nieuwkerk en Arnold Karskens en Leon de Winter en Esther Voet en het Meldpunt Discriminatie Internet en de Knesset te Jeruzalem.

De grote terroristen zijn bestuurders van de zogenaamde Joodse Staat die iedereen voorliegen over het wereld-getto wat zij voor de Semieten gebouwd hebben om ze finaal uit te roeien en een Katholieke Heil Staat in Palestina te vestigen. Het Vaticaan en de familie Rothschild zijn de partijen die het meest hebben geprofiteerd van de Holocaust. Het Vaticaan heeft gekregen wat het altijd al graag wilde, Juden Raus, en ook de familie Rothschild is bijna helemaal bevredigd in de behoeften. Het laatste stukje, definitief wereldmacht met Jeruzalem als hoofdstad van het Duizendjarig Nazirijk staat voor de nabije toekomst geagendeerd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus