U bent hier: Home / Waarheid MH17

Waarheid MH17

by J.L. de Kreek — last modified 23-07-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Omdat de corporate media in Nederland elkaar napraat en vindt dat de corporate media in Rusland bevooroordeeld is heeft hét Goede Nieuws™ de nieuwe website waarheidhm17.nl opgezet. Waarheidsvinding is de eerste overweging. Feiten waaraan iedereen voorbij gaat zijn onder andere de aanwezigheid van grote aantallen Amerikaanse huurlingen in Oekraïne en dat westerse autoriteiten iedereen knalhard voorliegen over de toedracht van 911 en de noodzaak tot oorlog in Irak.

De Amerikaanse huurlingen in Oekraïne hebben reeds in Irak bewezen extreem geweldig te zijn en buiten de wet te staan. Dat de Amerikanen de locatie gevonden hebben vanwaar Buk 312 de raket heeft afgeschoten is geen nieuws. De levensloop van de Buk 312 is redelijk goed te traceren. Het blijkt een wapentuig te zijn in bezit van de Oekraïense autoriteiten. De rebellen in Oekraïne doen qua barbaarsheid niet onder aan de huurlingen van Blackwater, het tegenwoordige Xe. De Amerikanen hebben belang bij crisis in Oekraïne.

 

De bewijsvoering van de Russen in hun corporate media is klinischer - voorzien van meer concrete bewijselementen - dan wat de Amerikanen via hun corporate media leveren. De Amerikanen foppen nu al meer dan dertien jaar iedereen met 911 en de noodzaak tot de strijd tegen terreur. Er is geen enkele reden Amerikaanse bronnen te vertrouwen. De Nederlandse journalistiek doet er verstandig aan zelf de feiten te verzamelen en niet Amerikaanse bronnen als CNN of NBC na te praten. Dat zijn partijen met meer boter op het hoofd dan Russian Today. Waarheidmh17.nl scheidt feiten van fabels en laat feilloos zien dat de waarheid vreemder is dan de fictie van de corporate journalist.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus