U bent hier: Home / Waarheid over God

Waarheid over God

by J.L. de Kreek — last modified 20-04-2014 19:55
Opgeslagen onder:

Het is Pasen dus 'what the hack'. Klinische eerlijkheid gebied te zeggen dat God bestaat. Feitelijk heeft Einstein het natuurkundig Godsbewijs geleverd. Middels de formule E is M maal C maal C. Hoewel iedereen dat zelf bedenken kan want alles is één. God is waarachtig. In het echt. Als er niks bestaat is er altijd nog God wat over is. De T-hirts-formule van Einstein bevat drie variabelen. Meeste mensen denken dat C, de snelheid van het licht, een constante is. Fout.

De snelheid van licht is afhankelijk van de dichtheid van de massa waar het doorheen beweegt. In het luchtledige, de ruimte, is dat de veronderstelde snelheid van het licht; de snelheid waarmee ook kernen tot kernexplosie gebracht worden. Wanneer de lichtsnelheid gelijk is aan nul is alles massa. Dit gebeurt natuurlijk nooit zoals ook nooit het absolute vriespunt bereikt wordt.

Wel wordt het met een exponentiële beweging benaderd tot nul. Althans in theorie. Daarmee is ook het bestaan van God bewezen. Stel C gelijk aan nul en alles staat stil. Ook tijd. Alsdan is massa oneindig groot. Bij C is maximaal is M ook gigantisch. Er is altijd wat. Of licht beweegt of niet. Massa en energie in een universele biodanz die leidt tot ruimte en tijd en het melkwegstelsel en de zon en planeten en maan en 7 miljard verwarde mensen bij elkaar op een aardkloot tussen hoop en vrees elkaar de hersens inslaand. 

De Zoon van God bestaat ook. Elk mens is de zoon van God. God discrimineert niet. Jezus Christus was Zoon van God en praatjesmaker die op de rol stond koning van de Joden te zijn. Daarom moest hij dood. Pontius Pilatus herkende de rol van de profeet en heeft samengespannen met onder andere zijn vrouw die stiekem verliefd was op de verlosser. Jezus Christus is nooit gestorven aan het kruis. Ten eerste was het geen kruis. Op het minst was het een paal. Ten tweede was de dood een schijnvertoning. 

Dat staat concreet genoteerd in de Heilige Koran. Die ook voor Wilders heilig is. Of hij wil of niet. Jezus Christus is ontkomen. De wonderlijke vertellingen van zijn verondersteld Joods-Christelijke volgers dragen bij aan de misleiding want niemand heeft hem op zijn vlucht nagejaagd. Welke kant hij is opgegaan valt niet precies te zeggen. Egypte, Marokko, Spanje, Frankrijk, India, of via Libanon in het Noorden. Hij leeft nog altijd. Als vagebond wellicht. 

God weet alles. God ziet alles. God is de titel van de creërende geest. De massa die ontdooit. Waarna het universum ontstond. De wetenschap noemt zoiets een big bang terwijl de 'big bang' niks anders is dan het nulpunt waar het veld van de ruimte-tijd doorheen trilt bij en tijdens het fluctueren. Ook de Wet van de Omgekeerde Sok genoemd. Niemand hoeft te geloven dat God bestaat. Geloven dat God bestaat terwijl iedereen dagelijks in de spiegel de creatie zien kan is met permissie een beetje onnozel. Alles wat is en/of niet is staat gelijk aan God. Daarbij is het verstandig voor gelovigen, niet aan politiek deel te nemen. 

Dat blijkt immers uit het Woord van God wat de gelovige de Bijbel noemt, waarvoor het oorlogen voert om het vervolgens niet te eerbiedigen. Strikt beschouwd is het net alsof voor de meeste gelovigen de heilige schriften gelijk staat aan wc-papier. In Openbaring staat helder genoteerd dat wanneer gelovigen aan politiek deelnemen de Eind Tijd en daarmee de hel nabij is. Waarin iedereen zich vergist is de verlossing. Die is er niet. Omdat Jezus leeft is hij niet gestorven voor uw zonden. De aarde is de hemel. Wanneer u het het hier verneukt komt het nooit goed.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus