U bent hier: Home / Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld

Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde Jan van Koningsveld is een duister figuur die de waarheid niet aan het licht wil brengen. Hij jaagt op personen met Joodse achtergrond die de feiten publiceren over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Net als de Nazi's vroeger deden. Hidde Jan van Koningsveld is een Nazi. Hij noemt zich Zionist en actief lid van de Joodse gemeenschap. Net als Eichmann spreekt Hidde Jan van Koningsveld Ivriet. De Nazi's van Hitler waren Zionisten. Hitler had een leger van Zionisten onder zich en werd betaald door de familie van de patroon van de helden van Wilders, die middels de onderneming ook Auschwitz in bezit had toen daar Joden als blanke slaven zijn gehouden.

Eind 17e eeuw genoten West Europa en de Joden van de vrijheid, gelijkheid en broederschap door de Franse Revolutie. Dit was tegen het zere been van de familie die tot die tijd als ongekroonde koninklijke familie regeerde over de Asjkenazische Joden. Deze heerschappij was dictatoriaal en gesteund door antisemitische bloedhonden die de Joden in ieder geval in Oost Europa in getto's gevangen hielden. In West Europa waar voornamelijk Semitische Joden woonden had het Joodse volk op andere wijze te lijden van het antisemitisme waarvan het eind 17e eeuw verlost raakte dankzij de Verlichting. Alle juristen wordt het onderwezen in Nederland dus ook Hidde Jan van Koningsveld een wannabe eerste klas. 

Rousseau, de encyclopedisten, en het sociaal contract. Dat heeft Europa de algemene mensenrechten gebracht, en de notie van democratie hoewel dit van de Oude Grieken komt. Deze nieuwigheid in der tijd was wat de Zionisten betreft snel uit de mode. Het heeft tot eind 18e eeuw geduurd voordat het nieuwe antisemitisme postvatte bij de populisten en hun vrienden. Dankzij de Zionistische leiders die dit antisemitisme nodig hadden voor de kolonisatie van Palestina. Het plan van de Holocaust is bedacht door journalist Theodore Herzl. Hij schrijft het 08 juni 895 in zijn dagboeken. De originele Duitse tekst daarvan is al sinds 1922 bekend onder Zionisten en journalisten van de massa media, zoals De Telegraaf.

Hitler en Eichmann hebben het werk voort gezet van Theodore Herzl en Ze'v Jabotinsky, de twee grote vooroorlogse Zionistische leiders die helden zijn voor Geert Wilders. Afgelopen jaren is het niet gelukt Geert Wilders te laten vervolgen voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en zijn internationale misdrijven omdat de Rechtspraak wordt bedreigd door de groep waarvan Hidde Jan van Koningsveld mede bestuurder is om de nazi-feiten van de helden van Wilders te ontkennen of negeren. Hidde Jan van Koningsveld studeert Rechtsgeleerdheid. Inmiddels zal hij begrepen hebben dat zijn beroep draait om feiten.

Feiten bewijzen wettig en overtuigend dat Hidde Jan van Koningsveld één van de bestuurders is van de terroristische organisatie der Zionisten en dat hij zich dom, doof en blind houdt voor de feiten in een poging onschuld te veinzen of anderszins te misleiden. Bedrog, dreigen, beledigen, extreem geweld en zelfs het regelen van de Holocaust op de Joden is het werk van Zionisten. Daarbij maakt het niet uit wat voor Zionisten. Alle Zionisten zijn hetzelfde. Orthodox Zionistisch, Liberaal Zionistisch, Socialistisch Zionistisch, het doet er allemaal niet toe. Zionisme is zuiver Jodenhaat en misschien wel de meest smerige vorm van antisemitisme in het universum. Hidde Jan van Koningsveld is in goed gezelschap. Ook premier Netanyahu van Israël behoort tot zijn stam.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus