U bent hier: Home / Waarheid over MH17 (en de rest)

Waarheid over MH17 (en de rest)

by J.L. de Kreek — last modified 22-07-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De waarheid over MH17 is dat niemand weet of er een raket afgevuurd is op het passagiersvliegtuig en uit wiens naam dat dan gedaan is . De waarheid is ook dat het bedrijf wat de munitie voor de BUK 312 levert in Amsterdam gevestigd is. De waarheid is waarschijnlijk ook dat dit bedrijf legaal levert. De waarheid blijkt ook te zijn dat de militaire autoriteiten van Oekraïne over meerdere BUKs beschikken.

De rebellen ontkennen dat zij over een wapen beschikken dat vliegtuigen op kruishoogte uit de lucht schieten kan. Ook is bekend dat grote aantallen Blackwater medewerkers in Oekraïne aanwezig zijn. Tevens is bekend dat oorlog met Rusland op de agenda staat van de Verenigde Staten van Amerika. Waarheid over MH17 is dat de rebellen met de nodig zorg met de crash scene zijn omgegaan. De rebellen hebben de OVSE onmiddellijk toegelaten tot de rampplek.

 

De rebellen beschikken niet over de geavanceerde middelen van het westen dus hun hulpverlening in het rampgebied komt misschien amateuristisch over. Uit de beelden die door de corporate media uitgezonden wordt blijkt dat de rebellen de orde strak handhaven. De rebellen hebben eraan meegewerkt dat de black box naar Maleisië is gegaan en de lichamen terug komen naar Nederland. Alles wijst erop dat door de rebellen relatief zorgvuldig met de belangen van Nederland en de slachtoffers wordt omgegaan.

 

Het is niet verwonderlijk dat de rebellen strak de regie houden in het gebied. Zij zijn de eersten die onmiddellijk zonder overlegging van enig bewijs beschuldigd zijn door westerse partijen die zelf belang hebben bij crisis in Oekraïne. Wat dat betreft heeft de handelswijze van het vrije westen veel weg van jeugdzorg. In Rusland weten ze dat de Nederlandse regering prominente pedofielen de hand boven het hoofd houdt. Waarheid over MH17 is dat het bewijst dat van zorg voor de crime scene in de VS na de aanslagen 11 september 2001 geen sprake is. Onmiddellijk is alles verwijderd zonder dat iemand onafhankelijk onderzoek heeft kunnen doen.

 

De waarheid over MH17 is dat de westerse partijen zelf tot de nek zitten in de internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven. De waarheid over MH17 is dat het lijkt alsof de Verenigde Staten gegijzeld is door een militaire junta die ook de vorm heeft van een corporate oligarchy en waarvan de bepalende families Hitler groot gemaakt hebben en wereldheerschappij op de agenda hebben staan. De waarheid over MH17 is dat het meest waarschijnlijk is dat de Russen niet verwijtbaar betrokken zijn.

 

Ook moet niet in eerste instantie aan de rebellen gedacht worden als verwijtbaar betrokkenen. Als eerst moet gekeken worden naar de bestuurders in Kiev en Amerikaanse bondgenoten. Zij hebben het grootste belang bij een crisis in Oekraïne en in ieder geval de Amerikaanse bondgenoten liegen dat het gedrukt staat over de ware toedracht van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Heel belangrijk om in het oog te hebben in verband met MH17 is 911 en de oorlogen in Irak, Syrië, Afghanistan, Libië en de aanvallen van de VS diep in Afrika. De VS en bondgenoten hebben in een periode van tien jaar Europa omringd met conflicten.

 

Allemaal onnodige conflicten. Dat is lang en breed bewezen. De corporate elite aangevoerd door de Telegraaf en de VVD en het CDA en de PvdA en zo, wil steeds weer escaleren. Iedere keer is de ander die het niet goed doet. De journalisten van de corporate media lijken ook steeds als prinsen en prinsessen behandeld te willen worden wanneer het ergens neerstrijkt om verslag te doen. Elkaar dissend op vorm want een 'journalist' kijkt in de dagboeken en niemand die het heeft over de technische bewijzen van betrokkenheid van Oekraïne die op internet staan en onmiddellijk forensisch onderzocht moeten worden. Waarheid over MH17 is dat wanneer Poetin geconcentreerd blijft de VS vanzelf ontmaskerd wordt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus