U bent hier: Home / Waarheid van feiten

Waarheid van feiten

by J.L. de Kreek — last modified 06-01-2014 08:15
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ gaat over de waarheid van de feiten. Het feit bijvoorbeeld dat John de Mol, de maker van Utopia, financier van terrorisme is of althans geweest is. Het feit dat de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 'enhanced' moeten zijn geweest omdat asymmetrische schade geen symmetrische desintegratie veroorzaken kan, en voorts alles wijst op 'controled demolition' met atoomwapens.

Ook is het een waarheid van de feiten dat AIDS per se niet door HIV veroorzaakt wordt. Dat is biochemisch onmogelijk. Waarheid van de feiten is dat dit reeds in 1984 door de uitvinder van de Hiv-test bewezen is in zijn publicatie in Science. Een waarheid van de feiten is dat de Joden door de Zionisten geofferd zijn om Palestina en het economisch achterland in bezit te krijgen en de minderheden te separeren. Feit is dat de Zionisten dit in 1897 formaliseerde bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. Feit ook is dat Tim Kuik en de entertainment monopolisten criminelen zijn.

Feit is dat oud secretaris generaal Joris Demmink niet deugt. Feit is dat hij op goede grond beschuldigd wordt van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Feit is ook dat mevrouw mr. Van der Plas welhaast obsessief bepleit dat Joris Demmink een actieve kindermisbruiker is. Feit is dat Joris Demmink ook gezien wordt als leider in het systeem van de jeugdzorg met de perverse prikkels waar Erik Gerritsen van BJAA van geniet. Feit is heel veel meer met de jeugdzorg, bijvoorbeeld dat de werkhouding afgekeken lijkt van de ouderwetse Gestapo.

Feit is dat de Israëlische jeugd genaaid wordt door de eigen leiders. Feit is dat hun voorouders door de Zionisten vermoord zijn in de kampen en zij in angst geplaatst in het wereld-getto worden gehouden, klaar voor de volgende massaslachting van de Zionisten op weg naar wereldheerschappij. Israëlisch denken dat zij Joden zijn terwijl hun wortels liggen in het Byzantijnse Rijk en het Katholicisme. Door hun khazarkoning tot jodendom bekeerd nadat het Jodendom in Irak meer dan 5100 jaar daarvoor aan oorspronkelijke Joden geopenbaard was.

Waarheid van de feiten is dat Joden uit Irak komen en de Israëlieten uit Zuidoost Azië. Israëlieten zijn van hetzelfde soort als Adolf Hitler en Djengiz Khan. Joden zijn van hetzelfde soort als Saddam Hoessein. Joden zijn oorspronkelijk van het Arabische ras. Israëlieten zijn van het Aziatische ras. Adolf Hitler was één van hen. Géén 'native' Duitser. Feit is dat de jeugd in Israël op een gruwelijke manier wordt voorgelogen over de eigen geschiedenis om hen als vers offerande cadeau te doen aan de Almachtige Satan op weg naar het majestueuze eind van Armageddon ergens rond 2060 verwacht, of zo veel eerder als het uitkomt, waarbij alle Joden vanzelfsprekend creperen net als de rest van de veronderstelde 'untermenschen'.

Dat zijn allemaal feiten. Een plus een is twee is een feit. Ook de schijt van een geit is een feit. Of de mens reeds op de maan geweest is kan ook een Hoax zijn. Dat Wilders antisemiet is moet ook als feit worden aangenomen. Islamieten zijn ook Semieten. Wanneer iemand beweert over het Jodendom dat het een zieke ideologie is van pedofielen wordt ook direct de antisemitische kaart getrokken. Dus bij Wilders is dat niet anders want Joden en islamieten moeten gelijk behandeld worden. Wilders denkt dat functionele verschillen tussen culturen ongelijke behandeling rechtvaardigt. Feit is dat Wilders denkt als terrorist die de lange arm misbruikt om genocide in Irak te ondersteunen.

Feit is dat Nederland op ramkoers ligt. Feit is ook dat dit de schuld is van de Nederlandse politiek ambtsdragers sinds Balkenende I waaronder tevens begrepen Wouter Bos en Mei Li Vos en Alexander Pechtold. Feit is ook dat de economische crisis hun schuld is, en die van Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk natuurlijk. Feit is dat deze twee heren een voor hen zure tijd tegemoet gaan. Feit is dat iedereen het zuur zal krijgen wanneer er niks verandert. Feit is dat Al Qaida en soortgelijke Jihadistische groeperingen optrekken naar Europa om bloedig wraak te nemen in Nederland voor de genocide in Irak.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus