U bent hier: Home / Waarheidmh17.nl heeft gelijk

Waarheidmh17.nl heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 10-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Bart Nijman, een journalist van GeenStijl noemt het tussenrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar het neerstorten van vlucht MH17 boven Oekraïne een foprapport. Hij en de overige ‘agent provocateurs’ in de media weten al dat de Russen het gedaan hebben. Het rapport van de OVV is bijzonder helder. Alles wat de MSM en politiek tot nu dacht is niet waar. Waarheidmh17.nl heeft gelijk.

De wetenschappelijke feiten die het meest opvallen zijn de voorwerpen in de lichamen van de piloten. Deze objecten lijken van buiten het vliegtuig afkomstig te zijn; en hebben relatief kleine gaten in de romp van het vliegtuig gemaakt. In het rapport van de OVV staat niks over kogels of de straaljagers waarover op waarheidmh17.nl geschreven wordt. Ook zegt het rapport van de OVV niks over een BUK. Mogelijk is er geen BUK gebruikt. Ook zonder de BUK lijkt de MH17 neergeschoten te kunnen zijn.

 

Misschien was de BUK bedoeld om de H17 te verdedigen tegen straaljagers die het vanuit de blinde hoek belaagde. Niemand weet het. Dat de piloten verrast moeten zijn geweest blijkt uit het feit dat uit de data van de 'black box' geen enkele bijzonderheid naar voren komt. De piloten melden niks. Het vliegtuig is plotseling gedecompenseerd. Dat schijnt verkregen te kunnen worden middels boordgeschut van straaljagers. Iedereen maakt zich druk om Rusland. Het zou zich met de separatisten bemoeien.

 

Rusland bezit natuurlijk recht en reden zich met Oekraïne te bemoeien want er is een ongemeen agressieve oorlog gaande in het directe buurland van Rusland. Wanneer het in Duitsland zo knokken was als nu in Oekraïne dan was bemoeienis van buurlanden van Duitsland vanzelfsprekend geweest. Waarover niemand het heeft zijn de vele Amerikaanse huurlingen in Oekraïne en het virulent Neonazisme wat daar de sfeer verziekt. Er zijn in ieder geval drie vechtende partijen in Oekraïne. Neonazi's die macht gelegenheid en middelen misbruiken om het gangbare bestuur in Oekraïne naar de hand zetten, gewone Oekraïners en separatisten.

 

Het heeft er de schijn van dat de separatisten zich separeren van een bijzonder sterke fascistisch en neonazistische stroming in Oekraïne die de wortels heeft in de ouderwetse SS. Nergens is de adoratie voor de ideologie van Wilders en zijn handlangers manifester dan in Oekraïne. Oekraïne is ook de bakermat van het antisemitisme wat in de tijd van de pogroms in Odessa aangewakkerd werd door de Zionistische elite in het lokale bestuur. De vroegere handlangers van Wilders profiteerde in ieder geval van de harde antisemitische knuppel wanneer het om neerslaan van stakingen of looneisen van het joodse gepeupel ging.

 

In verband met Oekraïne is het relevant voor ogen te hebben en te houden dat autoriteiten van enkele betrokken westerse partijen en de NATO, deelnemers zijn aan oorlog zonder geldige reden in Irak. Ook in Irak zijn Amerikaanse huurlingen aan het moorden en roven geslagen. Blijft in de media volledig buiten beeld. Dat Amerikaanse paramilitairen zich trots laten fotograferen met het SS-teken, betekent meer dan de VVD en het CDA toegeven willen. Ook in Nederland is een sterke racistische stroming. Net als in Oekraïne. Wilders is daarvan het leidend voorbeeld.

 

Wat ook niemand vergeten mag in verband met Oekraïne en de MH17 is dat de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 een 'enhanced event' geweest moeten zijn omdat de gangbare natuurwetten zoals de wet van behoud van energie, en actie is een tegenovergestelde reactie en de formules voor impuls bewijzen dat het instorten van de Twin Towers zoals ze ingestormd zijn een proces is wat bizar veel meer energie vergt dan twee als ordinair voorgestelde Boeing lijntoestellen bezitten kunnen. De Amerikanen liegen willens en weten over de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september. De Amerikanen liegen willens en wetens over Irak. De Amerikanen liegen willens en weten over de aanslag op de MH17 omdat Amerika gegijzeld is door de militaire junta van de handlangers van Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus