U bent hier: Home / Wereld Draait Door imponeert antisemitisch

Wereld Draait Door imponeert antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 06-11-2013 19:12

Eerder is reeds de indruk ontstaan dat de Wereld Draait Door een redactie van leeghoofden en/of antisemieten bezit. Gretta Duisenberg is in ieder geval recent vakkundig voor gek gezet door Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door en nu met het thema 'entartet kunst' liegt DWDD de geschiedenis net als 'hardcore' antisemieten doen.

Gretta Duisenberg is te bewonderen in de strijd voor de Palestijnen omdat ze daarmee ook strijdt voor de Joden die onder Islamitische bestuur tot de Islam bekeerd zijn en als Palestijn door de Zionisten worden uitgeroeid. De Nazi's hebben de kunstschatten op last van de Zionisten van de Joden geroofd. De idee om Joodse rijkdommen te liquideren kwam van de Zionisten. Net als 'entartet kunst' en het accrediteren van de antisemieten voor de controle van de massa.

Het is een hele vervelende boodschap aan iedereen: de Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en de Shoah beraamd, betaald en gemanaged. Hitler werkte in het belang van de Zionistische zaak. Na de Franse Revolutie toen iedereen mensenrechten kreeg hebben de Zionisten deze mensenrechten bij en tijdens het Eerste Zionistche Congres te Basel augustus 1897 eenzijdig ontbonden voor de Joden.

Daar begint de Holocaust. Bij de Zionisten te Basel 29-13 augustus 1897. Bij Theodore Herzl en Max Nordau. Max Nordau is de bedenker van 'entartet kunst'. Wikipedia noemt dat ironisch terwijl het opzet was om joodse rijkdommen te liquideren. De Nazi ideologie lijkt als twee druppels water op de politiek maatschappelijke ambities der Zionisten. Zoinist Jabotinsky was de leider van de eerste Bruinhemden in Duitsland. Hij schrijft dat WOII een joodse oorlog is. Het clublied der Zionisten bejubelt de overwinning van de Romeinen op de Joden bij Yodfat en Masadda.

Share |
comments powered by Disqus