U bent hier: Home / Wereldmacht voor Zionisten

Wereldmacht voor Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Hitler werkte aan het plan voor wereldmacht voor de Zionisten. Dit plan is ontwikkeld door de helden van Wilders. Ondersteund door Esther Voet, Hanneke Groenteman, het vrouwtje van Leon de Winter en een waslijst andere wannabe's. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn beraamd door de corporate oligarchy die ook verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze club wil aristocratisch wereldbestuur onder leiding van de familie van de patroon van de helden van Wilders.

Dat het bovenstaande actuele feiten zijn weten weinig mensen omdat hun handlangers werken bij de media en journalistiek, bekende mediapersoonlijkheden zijn en voor hen de feiten liegen in de kranten, tijdschriften en programma's die consumenten dagelijks consumeren. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf en natuurlijk GeenStijl zijn vaandeldragers van de plannen van de helden van Wilders. Professionele wegkijkers die hebben leren communiceren op de School voor de Journalistiek denkend dat zij zich ergens in onderwezen.

De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de helden van Wilders. Ze schrijven zelf aan WOII vooraf dat de Tweede Wereldoorlog hún oorlog is en zij weigeren vrede in Europa als niet de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd werd. De idee om Joden onvrijwillig middels antisemitisme en haat als makke schapen op te drijven naar de Hel van Megiddo om ze allemaal te vergasten op de totale vernietiging bij en tijdens Armageddon komt uit het persoonlijk brein van de held van Wilders.

De man was prominent journalist. Mateloos populair bij de elite. Iedereen luisterde naar hem. De held van Wilders kwam met een plan voor de aristocraten en de Rooms Katholieke kerkleiders op aarde om ondanks de mensenrechten, democratie en afschaffing van de slavernij Europa toch Jodenvrij te laten maken, Joden als slaven in kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders, en de getto muren hoog opgetrokken te houden. De muur staat nu in de zogenaamde Joodse Staat waarvan elke weldenkende Jood weet dat Satan de grondlegger is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus