U bent hier: Home / Wierd Duk = Oplichter

Wierd Duk = Oplichter

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2016 12:00
Opgeslagen onder:

Wierd Duk beschuldigt Francisco van Jole van smaad in de discussie over de aanrandingen in Keulen. Wierd Duk schrijft voor the Post Online van Bert Brussen. Ook Arnold Karskens schrijft voor TPO. Bert Brussen komt van GeenSteil en heeft Nederland het tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen bijgebracht. Arnold Karskens accepteert als oorlogscorrespondent de oorlogsmisdaden van Fred Teven, Bert Brussen weigert over de genocide van Teven in Irak te publiceren en Wierd Duk is ook een oplichter.

Wierd Duk heeft op zijn CV staan dat hij historicus en journalist is. Dat roept meteen de vraag op waarom Wierd Duk nog niet de Nazifeiten van de helden van Wilders heeft ontmaskerd en nog niet het bewijs heeft geleverd van de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de Nazi's. Ook roept de CV van Wierd Duk de vraag op waarom hij nog geen punt heeft gemaakt van het feit dat er helemaal niks deugt van de officiële verklaringen over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Tevens is het vreemd dat Wierd Duk nog niks heeft gezegd of geschreven over de extreem gewelddadige aanvallen zonder geldige reden van het vrije blanke Christelijke Westen op Moslimlanden. Heel Irak is verkracht door Wierd Duk. Mannen, vrouwen en kinderen. Niet alleen dat. Ook honderdduizenden Moslims zijn vermoord door Wierd Duk en zijn kommaraden van rechts.

Bij GeenStijl vinden ze de kritiek van Francisco van Jole op het getrol van Wierd Duk niet leuk. GeenStijl noemt dat “amoreel”. Wierd Duk en GeenStijl zijn twee handen op één buik. Beide zwijgen over de schuld van Wilders aan de verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse militairen. Wierd Duk heeft ook het kapsel van een landverrader.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus