U bent hier: Home / Wierd Duk trouw aan Nazisme

Wierd Duk trouw aan Nazisme

by J.L. de Kreek — last modified 03-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Door ziek bedrog van Telegraaf journalist en historicus Wierd Duk en de rest van de Telegraaf Media Groep weten weinig mensen dat de groep der Nazi’s vele keren groter en diverser is dan meeste mensen zich voorstellen. De Nazi’s zijn bedacht door Zionisten. Nazi’s zijn de fusie tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. Na. Zi. De Nazi’s zijn afvallige Asjkenazim die denken dat hun oppertrol de Koning van alle Joden is met het wereld-getto te Palestina als hun Koninkrijk. De familie Rothschild is van oudsher stamleider. Dat komt nog uit het Byzantijnse Rijk toen de Rothschilds de bazen waren van de getto-politie.

Meeste mensen weten helemaal niet hoe het zit met de Nazi’s, Zionisten en de Joodse cultuur en identiteit. Meeste mensen denken dat Zionisme en Jodendom hetzelfde is en dat Zionisten gewoon Joden zijn. Zionisten zijn geen Joden. Van geen kant. Zionisten zijn Nazi’s met Joodse dekmantels. Mannen en vrouwen die Joodse vormen aannemen en zich keren tegen de inhoud van het Jodendom: handhaven van Het Verbond of de Drie Eden.

In het Jodendom bestaat geen debat over de wederrechtelijkheid van de zogenaamd Joodse Staat Israël. Israël wordt de Joden opgedrongen. Zionisten stalken Joden tot ze verhuizing naar het wereld-getto accepteren, hun vermogens executerend. Het creatieve brein van de Holocaust is Zionist en journalist. Zijn volgers zijn de vrienden van Wierd Duk en de Telegraaf Media Groep en bedriegen en bedreigen de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om te zwijgen over de Nazifeiten van Wierd Duk, TMG en Geert Wilders.

In het Jodendom bestaat geen Zionisme en geen Joodse Staat en zijn de bestuurders van de zogenaamd Joodse Staat laffe gettomanagers die te hufterig zijn om te erkennen dat het inderdaad zo is dat de Zionisten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten om de “Kolonisationsbarone” van de familie Rothschild de kans te vergunnen de Koninklijke familie van alle Joden te zijne met het wereld-getto te Palestina als Koninkrijk. De Zionisten zijn zo aardig geweest om hun gedachtengoed in het Duits en ook Engels gedetailleerd te noteren, Oostenrijkse 'Gründlichkeit'. Het internet is zo vriendelijk alles beschikbaar te maken voor Wierd Duk om te begrijpen dat hij ook echt voor een eerste klas Nazikrantje werkt en dat niet alleen zijn hoofd imponeert als een Mof op herhaling.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus