U bent hier: Home / Wilders bedreigt Joden

Wilders bedreigt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2016 09:55
Opgeslagen onder:

Wilders en zijn vrienden verzwijgen dat de helden van Wilders managers waren van Joodse getto's die de Joden middels oorlog en Holocaust hebben samengepakt in Israël om ze daar in de toekomst allemaal te laten uitroeien. Wilders voert de plannen uit van zijn helden voor separatie van alle minderheden. Zijn vrienden verdedigen de Natiestaat zodat elke minderheid de eigen reservaat heeft.

Het is een beetje vervelend dat een grote groep Nederlandse journalisten en verslaggevers waaronder begrepen de medewerkers van de Telegraaf Media Groep de feiten negeren die bewijzen dat Wilders leider is van een breed opererende terroristische organisatie van blanke mannen die ook verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17.

De medewerkers van de Telegraaf wisten al in 1923 van de plannen voor Holocaust die door de helden van Wilders gemaakt zijn. Zij plaatste de schrijver in hun krant op een voetstuk en prezen de plannen voor een Joodse Staat, terwijl de helden van Wilders deze staat als wereldgetto bedoelen en eerst de Europese Joden uitroeien om het stuk woestenij in bezit te krijgen. Geert Wilders is meer dan een nieuwe Hitler. Waren de helden van Wilders er niet geweest dan hadden de Joden niks te vrezen gehad.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus