U bent hier: Home / Wilders bevoegd ruimen

Wilders bevoegd ruimen

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2015 07:54
Opgeslagen onder:

De bevoegde jacht op Geert Wilders is vaker aan de orde geweest op hét Goede Nieuws™. Deze jacht ligt volledig open. Het is prijsschieten op Wilders en zijn 'umfeld'. Over deze jacht wordt gesproken in termen van “Jihad” want de jacht op Wilders is een eerste klas Jihad. Wilders liegt dat hij barst. In de kamer. Op zijn site. In de krant. Het nieuws. Wilders neemt deel aan terrorisme. Wilders is een terrorist en heeft schuld aan genocide. Ook heeft Wilders schuld aan de verhoogde terreurdreiging en de dood van militairen. Wilders heeft het bloed van anderhalf miljoen Arabieren aan de handen.

De helden van Wilders hebben het bloed van zes miljoen Joden aan de handen want de helden van Wilders zijn de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Wilders brengt de hel naar Europa zoals zijn helden gedaan hebben. Wilders is fascist, nazi, antisemiet, racist. Zijn omgeving dweept met apartheid en flirt met geld, geel en de vergassing van Joden. De agenda van de verwijdering van Wilders uit de samenleving omvat tevens de sloop van Geen Stijl, zo nodig met zware middelen.

De enige zorg voor de Nederlandse 'lone wolf' die Wilders jihadistisch bevoegd aan de juridische schandpaal genageld wil hebben is dat hij Wilders eerder rechtens te grazen heeft genomen dan Al Qaida of ISIS. Door Wilders ligt Nederland al jaren onder vuur. Door Wilders zijn Nederland en Europa voorkeursdoelwit van de gewapende Jihad. Het is allemaal al vele keren aangetoond in officiële rapporten van de NCTb, de AIVD de Tweede Kamer. Allemaal officiële documenten waaruit blijkt dat Wilders persoonlijk met zijn negativiteit een groot gevaar is voor Nederland, de wereld en Europa.

Ook Geen Stijl bewijst het want het relateert de dood van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS netjes aan FITNA van Wilders. Desondanks blijft Geen Stijl reclame maken voor Wilders en voedt het zijn verwerpelijke gedachtegoed. Binnenkort is het derde Wildersproces. Het OM heeft gisteren laten weten dat nog niet bekend is wanneer de inhoudelijke zitting plaats zal vinden. Dit is volgens het OM “afhankelijk van diverse factoren welke op dit moment niet allemaal inzichtelijk zijn”. Het OM liet ook weten dat het niet “wacht met het proces totdat het Gerechtshof heeft beslist over de klacht die” namens slachtoffers zal worden ingediend. Slachtoffers van Wilders zetten de hakken in het zand en slaan juridisch genadeloos hard terug.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus