U bent hier: Home / Wilders bewondert kwartiermakers WOII

Wilders bewondert kwartiermakers WOII

by J.L. de Kreek — last modified 12-04-2015 10:20
Opgeslagen onder:

Geert Wilders en zijn PVV handlangers waaronder Geen Stijl hebben een grote mond over de aanstaande herdenking 4/5 mei in Utrecht waarbij ook een Marokkaanse vlag gehesen zal worden. Wilders, de PVV en Geen Stijl zijn zoals bekend de racisten van tegenwoordig die ook schuld hebben aan de dood van Nederlandse militairen. Voorts is van Wilders bekend dat hij de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd ziet als zijn helden.

Feiten die voor iedereen bekend kunnen zijn want de bronteksten van de helden van Wilders waaruit hun virulente antisemitisme en Jodenhaat evident blijkt staan inmiddels reeds jaren op internet. De Zionistische volgers van de massamoordenaars op de Joden in de Tweede Wereldoorlog vervolgen de Tweede Generatie die openbaar maakt dat Wilders de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging als zijn helden ziet. De namen van deze helden zijn Herzl en Jabotinsky.

Twee TOP-nazi's uit het eind van de 19e eeuw en eerste helft van de 20e eeuw. Herzl is de man die de Endlösung der Judenfrage heeft uitgevonden en in vereniging met andere Zionisten in 1897 de mensenrechten voor de Joden heeft ontbonden en hen gediskwalificeerd heeft als bij meerderheid verachtte bedelaars. Ook heeft Herzl toen de antisemieten geaccrediteerd om de massa te controleren en bepaald dat Joden vernietigd moesten worden. Jabotinsky is de grote militaire leider der Zionisten die in 1939 vrede weigerde zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd werd.

Allemaal feiten die letterlijk blijken uit de authentieke bronteksten die van Esther Voet van het CIDI niet bekend mogen worden want dan doet zij aangifte en dreigt ze met 'dire consequences' ook tegen de Tweede Generatie want Esther Voet wil voorkomen dat de mensheid bekend wordt met het feit dat de Zionistische helden van Wilders volledig verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijde. Deze Zionistische helden van Wilders ambieerde overigens tevens separatie van alle minderheden zodat Europa alleen nog bewoond zou worden door het edele blanke ras. Dit verklaart logisch de hetze van Wilders, de PVV en Geen Stijl tegen Marokkanen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus