U bent hier: Home / Wilders deelnemer aanslag MH17

Wilders deelnemer aanslag MH17

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2014 06:25
Opgeslagen onder:

Dat de Nederlandse Mainstream media zwijgt over de illegale oorlog in Irak, de genocide van de westerse politiek in Moslimlanden, de aanslag van Wilders op de Nederlandse militairen in Afghanistan en zijn voorbereidingen voor deportaties en genocide in Europa is een feit wat nog gesanctioneerd worden zal. Dat de Nederlandse journalistiek echter zwijgt over de deelname van Wilders aan de aanslag op de MH17 is een grote schande die vraagt om onmiddellijke wraak.

Wilders was op vakantie in de Cariben toen de aanslag op vlucht MH17 gepleegd werd. In tegenstelling tot wat de journalisten van de terroristische media beweren is de aanslag op de MH17 meest waarschijnlijk gepleegd door de 'patriotten van Oekraïne'. Een club Neo-fascisten die vrijwillig een militie vormen om te strijden tegen de oppositie en ook het oogmerk bezitten het bestuur in Oekraïne aan te pakken. Deze club noemt zich het Azov Battalion. Zij zijn gelegerd in Dnipropetrovsk, en worden gesponsord door Kolomoysky.

 

Kolomoysky is een Ashkenazische jood, een Israëli, een Zionist. Het Azov Battalion zijn Neo-nazi's. Kolomoysky is Ashke-nazi. Wilders wordt ook gesponsord door Ashke-nazi. Wilders adoreert ook de grote Ashke-nazi leiders Herzl en Jabotinsky. Van Herzl en Jabotinsky is bekend dat zij ideologische en militaire kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Gelukkig is de Holocaust mislukt. Dat openbaren mag niet van de Ashke-nazi. Ashke-nazileider Esther Voet bedreigt de rechtspraak met 'dire consequences' wanneer dit wel gebeurt.

 

Wilders, Esther Voet en Kolomoysky zijn deelnemers aan dezelfde georganiseerde criminaliteit als de terroristen die Jodenvervolging van 1940-1945 op touw gezet hebben. Deze georganiseerde criminaliteit is uit op wereldmacht. Daarbij wil het oorlog met Rusland. Als Wilders een heel klein beetje de best doet kan hij via Internet makkelijk het bewijs vinden dat de BUK312 die verondersteld de raket op de MH17 heeft afgevuurd getransporteerd is op een trailer met het kenteken wat terug geleid worden kan tot de plaats waar het Azov Battalion gelegerd is. Dat is niet in door de separatisten beheerst gebied.

 

De georganiseerde criminaliteit waaraan Wilders, Esther Voet en Kolomoysky deelnemen weigert ook in te gaan op de knalharde en concrete bewijselementen waaruit onomstotelijk blijkt dat Ashke-nazi de leiders waren van de Nazi-beweging van Adolf Hitler. Wilders is er ook mee bekend, of althans hij moet ermee bekend zijn, dat zijn club van Ashke-nazische terroristen de aanslag op Amerikaans grondgebied gepleegd hebben 11 september 2001. Wilders zwijgt omdat hij een genocide op de Islamieten wil. Wilders is ook deelnemer aan de aanslagen op de Twin Towers. Geert Wilders is een hele grote terrorist.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus